Av Are.

areHer er en kort artikkel fra min hånd, hvor jeg lar dokumentaren nederst tale for seg selv. Dette er viktig stoff å få med seg, og det som tas opp her er spørsmålet: Hvem er egentlig FN? Og da mener jeg sånn EGENTLIG… Selv har jeg lenge visst at FN slett ikke er det allmennheten har blitt innbilt, men snarere den rake motsatsen.

For å bevise sannhetsgehalten i det jeg her sier, er det nok å vise til det faktum at FN behendig har sett en annen vei i 70 år mens Israel har slaktet ned palestinere under skinn av å ha rett til å forsvare seg. (En overgriper kan aldri påberope seg denne retten). Det er helt uhørt hva kreftene bak Israel har kommet unna med over årenes løp, men det viser vel bare at kreftene bak denne overgriperstaten er de samme som kontrollerer FN.

Utad er FN presentert som en fredsbevarende styrke, med en hær bestående av 70 000 soldater rasket sammen fra FN-landene. I FNs mandat ligger det at denne styrken kan rykke inn i stater som blir vurdert som en fare for verdensfreden. Men realiteten er en ganske annen, noe filmen under viser. Å hevde å ivareta verdensfreden kan lett brukes som cover-up når man bruker den vestlige krigsmaskinen til å befeste kontroll i stater som fortsatt ikke er underlagt styringen til Rothschild-bankene og den globale maktkabalen. «Vestlig frigjøring» er ikke nødvendigvis hva det gir seg ut for å være, ja snarere det stikk motsatte. Husk bare hva som skjedde i Libya, uten at verken Støre, Stoltenberg eller Titten-tei Eriksen har blitt fengslet for denne krigsforbrytelsen. (I Syria lyktes de imidlertid ikke, og det har nok vært en real torn i rævva på herskerpakket).

En god del av stoffet som presenteres i denne dokumentaren er noe jeg lenge har vært klar over, men her er forekommer også informasjon som jeg ikke hadde vært borti før. Som eksempel kan jeg nevne det som hevdes om Club of Rome, at dette er en FN-influenser. Eller skal vi like så godt bare si at Club of Rome er én av flere oppdragsgivere for FN?

Dokumentaren under er signert den nederlandske filmskaperen Janet Ossebard og medforfatter Cyntha Koeter. De skal ha kudos for god research, og deres detaljnivå er høyt. Her får vi stifte bekjentskap med stoff som lenge har blitt fortiet av de store mediehusene, og det er ikke akkurat småting disse to filmskaperne presenterer. Blant annet viser dokumentaren hvordan FNs soldater har voldtatt forsvarsløse kvinner og unge (begge kjønn) i omfattende skala over årenes løp. Utstrakt menneskehandel er også noe som har funnet sted under FNs paraply – uten noen konsekvenser for de impliserte etter det jeg har fått med meg. Dette har altså skjedd mens FNs ledelse behendig har sett en annen vei.

Når man så vet at herskerpakkets diabolske nye verdensorden (NWO) er planlagt å bli ledet av FN, ja så forteller vel i bunn og grunn dette alt man trenger å vite om FN?

Dokumentaren kan sees i eget vindu her, eller du kan se den direkte her i artikkelen under. Enjoy!

mvh_are
————————–
Illustrasjon: Are.

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin