Av Are.

areJeg leste akkurat en artikkel i Nettavisen, se under. Der kunne jeg lese at den franske regjeringen har kommet med et lovforslag som tilsier at personer som nekter å ta den nye koronavaksinen, ikke vil kunne reise med fransk kollektivtransport. Her ligger det et psykologisk spill begravet…

Først av alt forutsetter jeg at du som leser dette skjønner at dette lovforslaget ikke har noe som helst med helsevern å gjøre. Det er i all, all hovedsak gamle mennesker som omkommer som følge av koronainfeksjon (hvis viruset i det hele tatt eksisterer, for det har jo enda ikke blitt påvist helt sikkert!) Gjennomsnittsalderen for de korona-omkomne her i Norge ligger over gjennomsnittlig levealder. Og dette er faktisk slik livet forløper: gamle mennesker får gradvis svekket immunforsvar, og så pådrar de seg én eller annen virusinfeksjon seint i livets kveld og omkommer. Dersom de hadde fått samme virusinfeksjon på et tidligere stadium i livet, ville det vært problemfritt. Som sagt, slik er livets gang. Men når man nå mener å kunne påvise at koronaviruset var involvert i normale dødsfall som dette, så blir det betegnet som en skandale. Utrolig, men sant! Folk flest synes å ha mistet all forstand, for de kjøper denne svindelen uten forbehold. (Som tidligere nevnt: jeg var den eneste som ikke hadde munnbind på meg da jeg var på IKEA her om dagen. Den ENESTE, og jeg mener det!)

Dette er artikkelen / notisen i Nettavisen

Tilbake til artikkelen i Nettavisen: Vaksinetvang dreier seg ikke om helsevern, men om utrullingen av det ultimate tyranni; den nye FN-ledede verdensordenen. Det jeg ønsker å beskrive her, er måten dette tyranniet rulles ut på. Det skjer nemlig via inkrementer, altså i passe små steg av gangen. Disse kreftene forsøker å finne ut hvor lange steg for hver gang de ønsker å realisere en milepæl/delmål, i dette tilfelle: tvangsvaksinasjon. I de tilfellene hvor stegene blir for store og befolkningen steiler, skynder de seg å trekke til seg klørne. Da må de vende tilbake til tegnebrettet igjen, og stykke opp milepælen flere mindre steg. Deretter går det trolig bedre, og det lar seg gjennomføre uten at folket kvepper til og motsetter seg. Det er som å koke en frosk: bare varmen økes sakte, sakte, så hopper ikke frosken ut av gryta.

Når det gjelder agendaen om å innføre tvangsvaksinering, har den franske djupstatsregjeringen skjønt at vaksinetvang — og tvang generelt — er vanskelig å innføre på et nasjonalt nivå. Djupstatspuppeten Macron beroliger derfor bringe ro i hønseflokken ved å bedyre at han ikke vil innføre obligatorisk vaksinering, selv om myndighetene sterkt anbefaler det.

Hvis de virkelig hadde villet slå på stortromma her, så kunne Macron framstilt seg selv som en mann av folket og sagt seg uenig med «et slikt brutalt lovforslag fra den franske regjeringen». Slik kunne Macron framstått som en helt, som «den øverste franske autoritet» – endog hevet over de franske myndighetene og resten av regjeringen. Hmmm, tror jeg skal leie meg selv ut til djupstaten som konsulent i forbindelse med utformingen av mørke psykologiske plott. Ha, ha…

Merk bruken av ordet obligatorisk ovenfor: myndighetene kan ikke bruke ordet tvang, siden dette har en såpass sterk negativ klang i franskmenns hoder. Det ville trolig ikke blitt mulig å gjennomføre tvungen vaksinering dersom de valgte å bruke dette ordet.

En sannsynlig fortsettelse på svindelen kan raskt bli noe ala dette: Etter at folk flest har blitt mer vant til temaet ’obligatorisk vaksinering’, og en god andel franskmenn trolig også har valgt å vaksinere seg, vil den franske djupstaten konstruere opp smittetallene ved å ty til økt koronatesting i populasjonen. Den samme uegnede PCR-testen vil selvfølgelig bli brukt, ettersom det er lett å produsere falske positive med den. Smittetallene vil deretter bli omtalt som altfor store, og da spiller det jo liten rolle at viruset er tilnærmet ufarlig. Folk greier nemlig ikke å skille mellom begrepene smitte og dødsfall. Vaksinen vil i tillegg kunne skape mye sykdom blant folk, noe regjeringen i så fall vil hevde er nye tilfeller av Covid-19. Deretter kommer det krav om økt vaksinering, pluss at vaksinebevis må kunne forevises før man reiser med kollektive transportmidler.

Igjen: Dette vil aldri bli benevnt som tvang, «fordi det er jo valgfritt om man vil kjøre buss eller ikke». Ordet tvang vil aldri bli brukt, selv ikke når myndighetene begynner å kreve vaksinebevis også på nærbutikken, på kino, på arbeidsplassen, etc. Selv etter at «dissidentene» har blitt utestengt fra samfunnet, vil unnskyldningen være at det å melde seg ut fra alt tross alt er et valg… Selvfølgelig er dette 100% imbesilt, men svært mange later til å kjøpe denne retorikken.

Vil disse galningene lykkes med å realisere sitt globale tyranni? Nei. Men det avhenger av at slike som du og jeg graver hælene i bakken. Og det gjør vi, ikke sant? Sivil ulydighet er blitt en nødvendighet for etisk korrekte mennesker!

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame