Helsepolitikk Konspirasjoner

Den franske regjeringen strammer til kvelertaket på befolkningen

Av Are.

are_thmb_fin
        Are

Koronavirusets Delta-variant sprer seg nå i Frankrike, og det hevdes at akkurat dette viruset er mange ganger mer smittsomt enn sine forgjengere. Viruset skal ha spredd seg i den grad at landets president nå har gått ut med nye nasjonale retningslinjer.

Den franske presidenten, Emmanuel Macron, sier nå at samtlige franske helsearbeidere må vaksinere seg for at franskmennene skal få bukt med en urovekkende stor smittespredining. I følge Macron må alle i denne yrkesgruppen være vaksinert innen 15. september i år. Olivier Véran, landets helseminister, legger til at uvaksinerte helsearbeidere verken vil motta lønn eller få lov å jobbe etter denne dato. Helseministeren offentliggjorde også planer om å begynne vaksinering av elevene i både grunn- og høyskole fra og med skolestart i september. Dette til tross for at vi vet denne aldersgruppen ikke bidrar til utbredelsen av pandemien(!)

Den franske regjeringens plan er mer vidtrekkende enn som så, for det uttalte målet er å fullvaksinere HELE befolkningen. Macron hevder dette er et spørsmål om både individuelt ansvar og frihet. Og her kommer det famøse vaksinepasset inn i bildet: I følge Macron må alle kunne framvise gyldig vaksinepass dersom de ønsker å besøke en restaurant, et handlesenter eller andre offentlige steder. Det inkluderer det å ta bussen; vaksinepass vil bli kravet også her. For å si det kort snakker vi her om å utestenge alle uten gyldig vaksinepass fra samfunnet.

Så kommer spørsmålet hvordan man kan skaffe seg et gyldig vaksinepass: Svaret er åpenbart, nemlig ved å bli fullvaksinert. Allikevel, fram til nå har også en fersk negativ PCR-test eller bevis på gjennomgått Covid-19 vært tilstrekkelig for å kunne oppnå tilgang på samme samfunnsgoder som de vaksinerte. Men nå strammer regjeringen til grepet og øker vaksinepresset ved å kreve betaling for testen. Stadig pågående testing vil raskt kunne tære på uvaksinerte franskmenns lommebok.

Så, bare for å oppsummere: Franske helsearbeidere tvinges til å ta vaksinen, mens resten av befolkningen må kunne framvise gyldig vaksinepass. Uten vaksinepass, vil mengder av rettigheter man tidligere tok for gitt bli utilgjengelige.

Emmanuel Macron: Hvem er denne djupstatspuppet’en egentlig, og hvor kom han fra? Denne tidligere Rothschild-bankieren var plutselig bare «der», for så å bli valgt til president… Hvordan gikk det til, mon tro?

Så, til slutt: Når det kommer til informasjon som har med Covid-19 å gjøre, må man ta forbehold om både sannhetsgehalten og hvordan informasjonen tåkelegger fakta. Spesielt dersom informasjonen kommer fra trekløveret legemiddelindustri, myndigheter eller rikspresse. Alle disse befinner seg i samme båt, og har helt klart sine egne, kommersielle interesser i fokus — ikke folkets.

Det foreligger en krystallklar dypereliggende agenda som går ut på å få vaksinert så mange som mulig, og dette på tross av at vi allerede nå vet at koronavaksinen er en medisinsk skandale. Denne vaksinen har forårsaket mer skade og tap av liv enn samtlige andre vaksiner har gjort flere tiår tilbake i tid. Svineinfluensavaksinen ble tilbaketrukket for langt, langt mindre ting enn dette. Folk burde spørre seg om hva som foregår…

Og, bare for å ha sagt det, hvis noen av leserne skulle tro at Macron tenker stoppe utrullingen av tyranniet, så har dere ikke begreper om hva som er på ferde. Det er en global plan om å slavebinde oss, og maktkabalen har bare kommet litt lengre med denne prosessen i Frankrike enn i mange andre land. Inkludert Norge, skjønt vi ligger ikke langt bak.

For Guds skyld, forsøk å utgjøre en forskjell her ved å si nei til galskapen! Sammen har befolkningen faktisk makten, Vi må bare vite å omsette den i praksis. Og fram til folket skjønner å stå sammen, kan DU utgjøre en forskjell i DIN hverdag. Det er bare å tørre stå fram med sannheten om denne svindelen. Over alt.

Hoved-illustrasjon: Lisens CC BY 2.0

Kilder til artikkelen er flere, bl.a. France24

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere ønsker å støtte oss og bloggen vår, vurder å 
1) vippse en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER, eller
3) handle kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

3 kommentarer på “Den franske regjeringen strammer til kvelertaket på befolkningen

  1. Anonum Anonumus

    Hvorfor må det registreres epost og navn, på kommentarer, hva med anonymitet og uten sporing?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: