Av Are.

areDa er etablissementet i gang med å realisere enda en ny milepæl på veien fram mot den despotiske nye verdensordenen. Allerede før koronavaksinen har blitt ferdigstilt, truer nå det største australske flyselskapet, Quantas, om å stille krav til gyldig vaksinebevis ovenfor sine passasjerer. Og hvis du tror dette kun er noe som gjelder «down under», så bør du legge vekk naiviteten. Australia, i likhet med f.eks. Canada, er bare pionérprosjekter. Greier de innføre ting som dette der, vil dette komme til gamle Norge også. Det langsiktige målet er selvfølgelig betingelsesløs vaksinetvang for alle!

NRK melder følgende:
«Det største flyselskapet i Australia, Qantas, vil nekte framtidige flypassasjerer om bord hvis de ikke har tatt koronavaksine. FHI tror en lignende ordning er lite aktuell i Norge, men utelukker det ikke.»

Nei, FHI utelukker nok ikke det. For FHIs ledelse er selvfølgelig godt klar over hvem som i realiteten styrer virksomheten ved instituttet. FHIs ekstreme vingling i problemstillinger forbundet med koronakrisen viser bare at FHI styres av den mektige og uetiske legemiddelindustrien. Og denne industrien drar nå i alle tenkelige tråder for å få innført tvangsvaksinering på global basis. Denne agendaen rulles ut i små porsjoner av gangen, f.eks. via krav om å ha tatt vaksinen før man stiger ombord på fly. Deretter følger det samme kravet for ordinær kollektivtrafikk, vær du sikker. Dette vil ikke bli kalt tvang, men hvis du nekter, vil du miste tilgang til essensielle samfunnstjenester. Så, i praksis tvang!

FHI hevder i samme åndedrag at norske flyselskaper er privateide, og at disse selskapene derfor kan bestemme seg for å ekskludere passasjerer som setter sikkerheten i fare. Det er «ikke mulig å utelukke» at uvaksinerte personer nektes adgang til flyreiser, sies det. Ha, ha, rrrrright.
– Jeg tror dette [vaksinekrav på fly] blir lite aktuelt ettersom det vil gå lang tid før mesteparten av befolkningen er vaksinert. Vi regner med at flyselskapene og myndighetene vil samarbeide når, og hvis, slike vaksinasjonssertifikater skal innføres i Norge, sier overlege i FHI Preben Aavitsland.

Ja, det mener han nok. Som kanskje mange husker var den samme Aavitsland (sammen med bl.a Bent Høie) arrogant og tilsynelatende totalt intetanende i forbindelse med de skandaløse konsekvensene som utkrystalliserte seg med svineinfluensavaksinen i 2009. Det viser at man bør ta forsikringer fra helsetopper ala Aavitsland med noen tønner salt. I likhet med sin arbeidsgiver FHI danser også Aavitsland til det medisinske kartellets taktstokk. Å trå utenfor oppmerket sti, f.eks. ved å komme med berettiget kritikk ovenfor den kommende koronavaksinen (hvis den kommer), kan raskt spinne på seg alvorlige konsekvenser for karrieren til slike som Aavitsland.

Agendaen om trinnvis / inkrementell utrulling av det ultimate tyranni. Slik håper de å unngå at befolkningen skal skvette for mye og stikke kjepper i hjulene før målet er nådd… (Illustrasjon: Ukjent opphav).

Vi er vitne til en stadig pågående prosess hvor folk tvinges til lydighet ovenfor en stat som er fullstendig nede i lommene på en rabiat storindustri. Fusjonen mellom stat og industri jobber nå sammen for å kunne oppnå råderetten over kroppene våre. Dette er selve definisjonen på fascisme, og selvfølgelig fullstendig uhørt! Heldigvis øker motstanden mot det stadig tiltagende tyranniet, og i Danmark sies de nå å ha greid å oppheve den danske regjeringens forsøk på å innføre enda strengere smitteverntiltak. Blant annet ble det vedtatt å gi danske arbeidsgivere mandat til å kunne tvinge sine ansatte til å koronateste seg, med de konsekvensene dette ville få for de ansatte i forbindelse med positiv test. (Jeg er uviss på om akkurat dette vedtaket var del av det som ble omstøtt via den sterke folkelig mønstringen). Og alt dette som følge av et tilnærmet harmløst virus. Danskene mobiliserte storstilt med grytelokk og kjeler, og lagde et gedigent spetakkel i København. Dette resulterte i at regjeringen trakk til seg klørne og forkastet ny smittevernslovgivning.

On a positive note: Jeg kjenner på meg at denne galskapen nå holder på å velte. Alt det pillråtne som stikker under er nå i ferd med å boble opp til overflaten, og da det hjelper det ikke at Erna vil skjule korrupsjonen for resten av befolkningen.

Danmarks seier for friheten var bare en forsmak på det som kommer. Folket vil greie å stoppe herskerpakket fra å realisere det totale tyranni!

Et halvt humoristisk blikk på situasjonen

Illustrasjon: Egen

Kilde: NRK

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame