Av Are.

areHar du fått med deg myndighetenes lovforslag, den såkalte proposisjon 139? Den har følgende tittel: «Lov om informasjonstilgang m.m. for den uavhengige kommisjonen som skal gjennomgå og evaluere myndighetenes håndtering av covid-19-pandemien i Norge (Koronakommisjonen)» – sitat slutt. Dette er nok et slag i ansiktet på det norske folk – hvor tydelig må dette sviket fra vår egen regjering egentlig bli?  

Fra tidligere vet vi at regjeringen fikk gjennomslag for 60 års hemmelighold rundt prosessen som munnet ut i den ekstremt uforståelige og ødeleggende lockdown-politikken. De fleste nordmenn godtok dette forsøket på å dekke over svindel begått av regjeringen. Men i følge proposisjon 13 ville de i tillegg nedlegge forbud mot at informasjonen som denne (påstått) uavhengige kommisjonen avdekket ikke skulle ble brukt som fellende bevis mot de impliserte bak lockdown-vedtaket. Bare les paragraf 5 i dette lovforslaget – den sier følgende:

Det norske folk må snart begynne å kalle en spade for en spade og grave hælene i bakken ovenfor dette vanvittige overgrepet vi er vitne til fra den norske regjeringen og kreftene som styrer den. Hvis ikke ender vi opp i det ultimate tyranni; den FN-ledede nye verdensordenen. Vi – FOLKET – er høyst medskyldige i denne begredelige situasjonen, for vi forholder oss tause. Og den som tier samtykker.

Nå er disse galningene, Guldvog, Høie, Solberg osv., ute etter å gi norske barn denne dødssprøyta. Professor Dolores Cahill, med doktorgrad i immunologi, har dette å si om den mRNA-baserte koronavaksinen – hold dere fast:

Dolores Cahill om konsekvensene av å ta mRNÅ-vaksinen mot Covid-19…

Vi snakker her om en forestående massedød blant de vaksinerte!

Barnas framtid avhenger av at DU tar mot til deg og våger stå opp mot galskapen vi nå ser bre seg rundt oss. NÅ!!!

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame