areMange av dere kjenner nok allerede til Stew Peters Show. Dette er et meget interessant nyhets- og talkshow hvor verten, Stew Peters, til stadighet slipper sannhetsbomber for sitt publikum. Men noen må åpenbart ha sett seg lei på Peters’ avsløringer, og forleden dag skjedde det noe som Peters selv holder for å være et mordforsøk på ham.

Følgende har skjedd: Den 4. april ringte en ukjent person politiet og ga seg ut for å være Stew Peters. Bedrageren som ga seg ut for å være Peters fortalte politiet at han hadde tatt et gissel, og at han nå planla å skyte dette gisselet. Politiet responderte med å sende et såkalt swat-team til Peters’ bolig. Dette er en spesial-enhet innen politiet som har til oppgave å håndtere særs vanskelige og farlige situasjoner. Som Peters selv sier: «Jeg kunne lett blitt drept! Mine barn var hjemme og kunne lett blitt drept!» Peters tolker denne hendelsen som et drapsforsøk på ham.

Det er ingenting nytt at det finnes sterke krefter der ute som gjør hva det skal være for å kontrollere informasjonen som blir presentert for folket gjennom media. Disse kreftene bruker alle midler for å holde visse sannheter unna folk, og i så måte er er det absolutt trolig at Peters har rett i at dette var et drapsforsøk rettet mot ham.

Selv sier Peters at han akter å spore opp identiteten til personen som utga seg for å være ham, og at han tror at den ansvarlige kan representere noen temmelig langt oppe i makthierarkiet. Peters forsikrer også sine seere om at han aldri kommer til å slutte å eksponere sannheten. Way to go, Stew!

Stew Peters har sitt eget «nyhetsshow», og ble trolig forsøkt myrdet forleden (den 4. april 2022). Her forklarer han det som skjedde i løpet av fem minutter…

Stew Peters Show kan anbefales, og du kan se det her.

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Dette er jobben vår i disse tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på gruppene våre i sosiale media, og satser på at de som liker oss vil støtte oss frivillig. Bare slik kan vi holde det gående. Hvis du vil, kan du støtte oss via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.