areNoe temmelig oppsiktsvekkende har akkurat funnet sted i tennisverdenen: 15 spillere måtte trekke seg fra den nylig avsluttede turneringen Miami Open 2022. Blant disse 15 var Paula Badosa og Jannik Sinner, som var blant favorittene i henholdsvis dame- og herreklassen. 

Badosa gikk gråtende av banen under kvartfinalen, mens hun klagde over sterke brystsmerter. Italienske Sinner måtte kaste inn håndkledet 22 minutter uti kvartfinalen for herrer. Motstanderen, Francisco Cerundolo, så Sinner bøye seg framover i smerte. «Det var veldig rart. Jeg håper han er ok, han er en stor spiller», uttalte Cerundolo.

Turneringsledelsens krav var at samtlige spillere skulle være vaksinert. Den mannlige verdenseneren, serbiske Novak Djokovic, hadde ikke tatt vaksinen, og kunne derfor ikke delta.

Hva var felles for disse 15 spillerne? Du gjetta det nok: De var alle fullvaksinerte mot Covid-19. Djokovic var det ikke, og derfor fikk han heller ikke innreisetillatelse til USA.

En sak som dette er selvfølgelig journalistisk dynamitt, men gjett hva… Massemedia holder seg lengst mulig unna hele saken. Grunnen til dette er selvfølgelig at dersom de store mediehusene skulle komme til å snakke negativt om de hellige vaksinene, så ville den solide økonomiske mediestøtten fra Big Pharma raskt blitt inndratt.

Kilde: Planet Today

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Dette er jobben vår i disse ekstreme tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på gruppene våre i sosiale media. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame