Ingenting burde sjokkere oss lengre. De industristyrte norske myndighetene har i løpet av to år stått for den ene absurditeten etter den andre — les: det ene overgrepet etter det andre — mens befolkningen har blitt fortalt at det dreide seg om helsevern. Det var aldri noen vilje til å finne en medikamentell kur, selv ikke når vi allerede visste at den fantes (hydroksyklorokin, ivermectin, sink, vitamin-D…). Vi skulle vente på en hypereksperimentell ikke-uttestet vaksine, basert på en teknologi som tidligere hadde feilet miserabelt. Og dermed basta! Hvis man ikke lukter ei viss lunte under slike omstendigheter, så får man heller ta vaksinen og risikere både liv og helse. 

Pandemi-Preben, han som lo av myndighetenes overreaksjon under svineinfluensa-pandemien. Men også den vaksinen solgte bra, og det var vel det viktige…

Hva som vil skje med de vaksinerte på sikt, er fullstendig i det blå. Fagfolket er i alle fall bekymret, ettersom erfaringen nå viser at vaksinen ødelegger immunforsvaret over tid og forårsaker bl.a. mengder av kreft.

Nå viser det seg at flere nordmenn har omkommet av korona i løpet av mars 2022 enn i hele 2020. Hva er det springende punkt her? Jo, i 2020 var ikke den norske befolkningen tungt vaksinert, mens dette var tilfelle i mars 2022. Man trenger ikke være spesielt oppvakt for å skjønne hva dette forteller oss om vaksinen og dens påståtte effektivitet. Og hva forteller dette om hele situasjonen, hvor vaksinen ble framhevet som ENESTE vei til frelse?

På toppen av dette viser det seg at medianalderen til de korona-døde ligger flere år over forventet levealder i Norge. Sug litt på den… Når ble det noe nytt at folk dør i høy alder, nærmest av hva det skulle være? De har gjort det til en skandale når man dør som gammel og på samme tide har koronasmitte i kroppen. Det er litt av en svindel vi har vært utsatt for…


Her framgår det at hele 92% av antall britiske dødsfall i mars 2022 forekom blant de fullvaksinerte…

Hvis ikke folket tar tilbake styringa fra de som hevder å lede landet, vil det ikke vare lenge før neste «variant» er her. Da med et krav om at koronasertifikat innføres. Koronasertifikatet har lenge vært herskernes våte drøm, siden det er ment å sluse oss inn i det planlagte, digitale tyranniet. Bli med på å stoppe galskapen!

Vi trenger hjelp fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i disse ekstreme tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Me

Reklame