Har du vært borti betegnelsen ’kjønnsdysfori’ før, noen ganger også referert til som transvestisme? Mennesker som lider av kjønnsdysfori opplever et manglende samsvar mellom registrert kjønn ved fødsel og sin egen opplevelse av kjønnsidentitet. De kan f.eks. være født med mannlige kjønnsorganer, men opplever at de egentlig er kvinner. Eller omvendt. Herunder finnes det flere undertyper, blant annet dobbeltrolle- (Esben Esther Pirelli Benestad) og fetisj-transvestisme. La det være klart at til tross for at jeg ikke har konkrete tall å gå ut fra her, så våger jeg påstanden om at det nå finnes ubegripelig mange transpersoner på Jorda. Disse lever helt eller delvis i det motsatte kjønnsuttrykket, for eksempel i form av klær eller væremåte. De har kort fortalt en kjønnsoverskridende atferd.

Så til saken: Perus president Dina Boluarte og landets helsedepartement nå har vedtatt en tilsynelatende harsk holdning ovenfor kjønnsdysforiske barn, og klassifiserer nå disse som psykisk syke. Da Peru kulturelt sett er et konservativt land, hyller peruvianerne vedtaket og ser det som et oppgjør med undergravingen av biologiske realiteter.

Selv om den peruvianske regjeringens beslutning kanskje kan virke dryg, tror jeg faktisk at dette kan representere et steg i riktig retning(!) Hvorfor? Jo, fordi det skjuler seg en ondsinnet agenda bak den kjønnslige forvirringen vi nå har sett spre seg som ild i tørt gress – ikke minst blant barn og unge mennesker. Agendaen har forårsaket uendelig mange triste skjebner i form av mennesker som har gjort et irreversibelt kirurgisk inngrep for å skifte kjønn. En tid etter at kjønnsskifteoperasjonen er unnagjort, opplever mange at de gjorde en tabbe. Men da er det ingen vei tilbake, og altfor ofte ender dette med selvmord. Ved å klassifisere kjønnsdysfori som mental sykdom, vil trolig mange forsøke unngå å bli stemplet som gal. Frykten for stigmatisering vil dermed kunne stoppe mange barn og unge fra å utforskende en vei som leder de inn i innbilt transvestisme.

Så kan man spørre: Er ALLE tilfeller av kjønnsdysfori en konsekvens av menneskefiendtlig ytre påvirkning? Jeg sier ikke det, og stiller meg absolutt åpen for at det finnes mennesker som helt fra fødselen av opplever å være født med feil kjønn. Men det er en miljømessig påvirkning som er grunn til at vår sivilisasjon plutselig oversvømmes av kjønnsdysforiske mennesker, og grunnen er nevnte agenda. Her er det verdt å nevne at kjønnsdysfori siden 2013 har vært en egen diagnose i Den amerikanske psykiaterforeningens klassifikasjon av psykiske vansker. Hos Verdens Helseorganisasjon (WHO) er kjønnsdysfori også anerkjent, skjønt her kalles det for ‘kjønnsinkongruens’

Regjeringen i Peru mener tydeligvis også at såkalte «intersex-mennesker» skal klassifiseres som psykisk syke. Med ‘intersex’ forstår jeg tilfeller hvor barn fødes med både fysiske mannlige og kvinnelige karakteristika. Dette kan dreie seg om hormoner, kromosomer, genitalier og kjønnsorganer. Herunder finner vi hermafroditter, det vil si mennesker født med både eggstokker og testikler. Slike tilfeller skyldes kromosomfeil, og det er nok i overkant drøyt å behandle disse barna som psykisk syke i utgangspunktet. I forbindelse med barn som fødes som hermafroditter, vil det ofte bli gjort et kirurgisk inngrep for å endre barnets kjønn til enten mann eller kvinne. Her reiser det seg et viktig spørsmål: Hvordan kan man vite hvilket kjønn dette barnet senere ønsker å tilhøre? Som man kan forstå vil det kunne medføre psykiske problemer, ja endog psykisk sykdom når barnet vokser opp. Det heter seg at det ikke finnes noen regel uten unntak, og hermafroditter får være unntaket her. Agendaen bak påført kjønnsdysfori er reell!

Kjønnsdysfori-agendaen tar sikte på å destabilisere menneskesinnet på det aller mest grunnleggende, nemlig når det kommer til kjønnslig og seksuell identitet. Mentalt ustabile mennesker er lette å kontrollere, og akkurat her ligger grunnen til at vi opplever stadig mer kjønnsdysfori i befolkningen: Ønsket om total dominans. Vår planet sliter med et narsopat-problem. Har jeg sagt dette før? Ja! (Gjesp!)

Kilder:
Dekretet i periuviansk lovgivning
The Telegraph om saken

Hjelp meg å spre budskapet!

Jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at jeg lager videoer og artikler.  Alt dette for å forsøke opplyse og berike dere alle. Mitt formål er å bidra til å skape et nytt og bedre samfunn, noe jeg har gjort til en sentral del av mitt virke i ekstreme tider som dette. Jeg lar alle få gratis tilgang til stoffet jeg lager, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, her,her, her og her). Hvis du vil hjelpe å holde bloggen og informasjonsvirksomheten gående, tar jeg imot frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (navn: Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne dette stoffet i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i No Nonsense News’ Facebook-gruppe her og Mewe-gruppe her. Dere finner No Nonsense News også på Telegram her.