Du trodde kanskje at covid-galskapen representerte et tilbakelagt stadium? Glem det. Nå slår imperiet tilbake ved å dytte sjefs-fryktspreder Espen Rostrup Nakstad inn i manesjen på nytt. Den globale kultens avdeling for medisinske bedrag forsøker nå å puste liv i dette øket som alle trodde var steindødt og begravet, og det kan kjapt vise seg at koronakrisen ikke var over allikevel. Om dette bare hadde vært opp til Nakstad, så hadde nok munnbind, karantene, stengte småbedrifter og hjemmekontor allerede vært realiteten. At han tør…

Selve bautaen blant djupstatens fryktspredere, Espen Rostrup Nakstad, forsøker nå å puste nytt liv i frykten for koronavirus. Jeg sier «at han tør», men hvorfor skulle han IKKE tørre? Alt han sa under koronakrisen gikk jo rett hjem hos folk flest, selv om budskapet i mange tilfeller ikke var meningsbærende. Det spilte nær sagt ingen rolle hva han sa, for han ble uansett hyllet som en helt innen den offentlige informasjonsformidlingen. Han høstet da også en rekke utmerkelser, hvor han blant annet i 2020 ble utnevnt til årets navn i Dagbladet og djupstatsblekka VG.

Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at Nakstads fryktspredning under koronakrisen var sterkt overdrevet. Ikke bare det, han spredde også mengder av direkte feilinformasjon. Slik fikk han et helt folk til å tro at koronaviruset var i stand til å utslette oss alle. I ettertid kan vi fastslå at vi aldri opplevde noen overdødelighet så lenge koronakrisen varte. Tvert i mot, vi opplever overdødelighet , etter at massevaksineringen har funnet sted. Hmm, hvor riktig og viktig var egentlig denne vaksinen når det kommer til stykket…?

Tross spådommer om pestlignende tilstander, ble koronaviruset bare en fis i nordavinden. Den fortløpende feilinformasjonen til slike som Nakstad, Guldvog og Stoltenberg ble brukt til å rettferdiggjøre de destruktive lockdown-tiltakene. Dette var tiltak som fikk alvorlige konsekvenser for ganske mange enkeltpersoner og deres familier. Misforholdet mellom det Nakstad sa og det som faktisk viste seg å være tilfelle, er nå langt på vei innrømmet fra offentlig hold. (Skulle bare mangle, siden tallenes tale er mer enn tydelig nok). Allikevel ser ikke dette ut til å legge en demper på Nakstad, som nå er ute i TV2-nettavisen med samme ubegrunnede skremselspropaganda på nytt…

Sjefs frykt- og tåkespreder Espen Rostrup Nakstad i artikkelen hos TV2

I TV2-artikkelen serverer Nakstad informasjon som spriker i alle retninger, akkurat slik han har gjort så mange ganger før. På den ene siden forteller han at vi nå har et lavt antall innlagte koronapasienter, og at den nye FLiRT-varianten stort sett bare vil kunne gi mild sykdom. MEN, «likevel er det dessverre fortsatt en del nordmenn som får senfølger etter infeksjon – såkalt long covid», sier han. Giiiisp, denne siste setningen får det garantert til å gå kaldt ned av ryggen til Kari og Ola. Og det er utvilsomt også intensjonen: Vi skal holdes i frykt.

Mer sprik i Nakstads informasjon: «Nesten ingen har behov for intensivbehandling», sier han. «Men det betyr ikke at vi kan gi helt blaffen i korona.» Han forklarer videre at nåværende variant er blant de aller mest smittsomme fram til nå. Hele poenget med å servere selvmotsigende biter av informasjon som dette, er at folk til slutt skal gi opp å forstå. Folk kollapser mentalt under denne stormen av konflikter, og vakuumet fylles opp av frykt og servil medgjørlighet. Det resulterer at Kari og Ola labber lydig av gårde for å få vaksinen satt.

En annet gammelt triks blir også dratt opp av hatten i denne TV2-artikkelen. Det dreier seg om at begrepene ‘smittsomhet’ og ‘dødelighet’ blir omtalt på en måte som utvilsomt vil gjøre at folk oppfatter disse som samme fenomen. Men smittsomhet og dødelighet er IKKE det samme. Førstnevnte trenger ikke bety all verdens, mens sistnevnte er av langt større interesse. Tidligere var det hovedsakelig sykdommers dødelighet som avgjorde hvorvidt sykdommene var alvorlig eller ikke. Nå har de greid å vri det til at en sykdoms smittsomhet avgjør alvorlighetsgraden. Og det spiller liten rolle om smitten er helt ufarlig. Snedig!

Forresten, hva er det med navnet på denne nye varianten: «FLiRT»… Virkelig? Det bringer tankene over på betegnelsen WHO nå bruker i forbindelse med en framtidig, forventet global helsetrussel: PHEIC. Å jada, det uttales faktisk ‘feik’ også. You can’t make this shit up! Vi blir hånet i beste sataniske stil!

Akk ja… Espen Rostrup Nakstad, du hører egentlig hjemme bak lås og slå. Og du vet det. Kanskje har dine handlere festet et stramt balletak på deg, slik at du er truet til å spille selvmotsigende klovn på avisenes førstesider. Men det unntar deg ikke fra skyld.

Les artikkelen hos TV2 her.

Hjelp meg å spre budskapet!

Jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at jeg lager videoer og artikler.  Dette gjør jeg i et forsøk på å opplyse og berike dere alle. Mitt formål er å bidra til å skape et nytt og bedre samfunn, noe jeg har gjort til en sentral del av mitt virke i ekstreme tider som dette. Jeg lar alle få gratis tilgang til stoffet jeg lager, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, her,her, her og her). Hvis du vil hjelpe å holde bloggen og informasjonsvirksomheten gående, tar jeg imot frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (navn: Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne dette stoffet i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i No Nonsense News’ Facebook-gruppe her og Mewe-gruppe her. Dere finner No Nonsense News også på Telegram her.