no
Norulv Øvrebotten
are_thmb_fin
Are

Norulv Øvrebotten er en interessant mann. Han har jobbet høyt på strå innen norsk topp-politikk over en årrekke, bl.a. som politisk rådgiver og høyre hånd for forhenværende forsvarsminister over to perioder, Johan Jørgen Holst. Fra sitt ståsted på innsiden av norsk politikk hevder Øvrebotten å ha opparbeidet seg god innsikt i det som skjer under panseret på AS Norge. Det han forteller i så måte må kunne sies å være mye mer enn bare oppsiktsvekkende. Øvrebotten beskriver en beksort realitet, der grov korrupsjon og drap er modus operandi for det klandestine maktapparatet i dette langstrakte landet.

Her er hva Øvrebotten skriver i Facebook-gruppa «Støttegruppe for vårt felles menneskerettighetsarbeid!» fredag 9. mars 2018, mest sannsynlig fra sin fortsatte eksil i Tel Aviv, Israel:

—————

Trippeldrapet på Orderud gård i 1999 ble gjennomført av statens dødsskvadron fra Utøya.

Jeg har før fortalt om trippeldrapet på Orderud gård våren 1999, da en annen av statsråd Johan Jørgen Holsts medarbeidere fra Forsvarsdepartementet, kontorsekretæren for forvarsministeren, Anne Orderud Paust ble skutt og drept sammen med de gamle foreldrene på over 80 år.

Mannen hennes, diplomaten Per Paust døde etter akutt kreft noen uker før. Han mente selv at han var blitt forgiftet.

Nå har jeg en unik innsikt i disse drapene som russiskkontrollerte Stay Behind i Norge gjennomfører for å beholde det fordekte russiske herredømmet over landet med underliggende mafiastrukturer av makt som er bygget opp systematisk siden statskuppet i Josef Stalins regi og med de nå avslørte hemmelige bedragmetodene med virkning fra 10. januar 1940.

Disse kommunistiske bedragmetodene går igjen som en rød tråd i norsk historie siden mellomkrigstiden, og hvis du vil finne to av de fremste utøverne av dem og ta dem for det, er det bare å undersøke alle forhold som Jens Christian Hauge befattet seg med inntil sin død i 2006, og som hans høyre hånd, advokat Johan Fredrik Remmen, nå i Haavind, har benyttet i alle år også, og 22. juli 2011 er jo et terrorangrep med disse gamle teknikkene østfra som ikke er så vanskelig å rulle opp når du kan og behersker dem.

Slik både jeg og andre topp analytikere innen vestlig etterretning nå gjør. Og har gjort lenge.

Bedragmetodene er internasjonale. På samme måte som kommunismen er det og KGBs og nasjonale venners bruk av dem har vært og er.

I Norge har bedragmetodene formet samfunnet i særlig stor grad ettersom de brukes i nesten alle vesentlige saker fra forholdet til EU til pensjonsreformer for å lure saker gjennom på tvers av folkevilje og valg. Om så er.

Det norske folk er et bedratt folkeferd. Noe som jeg kan bevise grundig. Svik er gjennomgangsmelodien i over 80 år.

Den virkelig dype makten i doble stater ligger i utlandet. Til sjuende og sist.

Det betyr Kreml også i Norges tilfelle.

Samme høsten, i 2002, som jeg løste drapet på Sveriges statsminister Olof Palme, som var en falsk flaggoperasjon i 1986 med Christer Pettersson som bærer av flaggstangen for å skape en falsk kontekst og et falskt motiv og kamuflere drapet med et justismord, falt bitene på plass hos meg når det gjaldt det usedvanlig brutale trippeldrapet på Orderud gård i 1999.

I begge tilfeller kunne jeg spore samme bedragmetodene som jeg var blitt utsatt for selv etter 1995, og som advokatene Johan Fredrik Remmen og Jens Christian Hauge regisserte og styrte fra A til Å, dog med god hjelp fra leder i Arbeiderpartiet, Thorbjørn Jagland, som de satte inn som statsminister høsten 1996 med de samme teknikkene etter en rekke narrespill over denne gamle kommunistiske lesten, og ikke bare mot meg, men også mot statsminister Gro Harlem Brundtland og det norske folk ellers. Som vanlig er.

Drapet på en statsminister i nabolandet i 1986 ble gjennomført med deltakelse fra samme morderne fra Norge som også var på Orderud gård i 1999 (tre drepte), på Scandinavian Star i 1990 (159 drepte) og på Utøya i 2011 (69 drepte, 66 skadde), bare for å nevne noen få tilfeller av norsk dreping og terror rundt om i Vesten.

Jeg hadde høsten 2002 fått et godt tak på hva som var skjedd på Orderud gård i mai 1999 også. Mitt arbeid med sakene ble fulgt godt med på, slik som i alle år før, og tidligere på året sa en kvinne som sto meg nær med tårer i øynene: «Kan du ikke slutte! Du vet jo at det aldri fører fram.»

Jeg hadde da brukt seks år på å avsløre de hemmelige bedragmetodene som Remmen og Hauge hadde benyttet mot meg, etter at jeg såvidt overlevde overfallet fra dem med gift og bedrag i 1996 som sjefredaktør i Stavanger.

Først tok de Holst, så tok de meg og så tok de hun som visste hvem som hadde tatt Holst, for å si det enkelt om intrigene og drapene på toppen av Forsvarsdepartementet. Alt henger logisk sammen.

Tonen var en litt annen da jeg etter hvert med forferdelse oppdaget hvilken vanvittig privat situasjon som jeg var i og konfronterte det viktigste mennesket i mitt liv med trippeldrapet på Orderud gård i 2003.

«Bevis det, du,» var det korte svaret. Utover at det fikk private konsekvenser i form av en skilsmisse som jeg såvidt overlevde, ga morderne i den norske statens dødsskvadronen blanke blaffen i om jeg visste noe, for de var like godt beskyttet av alt som heter politi, påtalemakt og domstoler i 2003 som de har vært etter 2011.

Norge er en forbryterstat og lov og rett med Høyesterett og Riksadvokatembetet i spissen er bærebjelkene.

Bødler fra skyggene utfører det som Kremls mafiaadvokater bestemmer.

De trengte å drepe de gamle foreldrene til Anne Orderud Paust samme natten som de drepte henne for at riksadvokat Tor-Aksel Busch som vanlig skulle følge opp i narrespillet med å kjøre videre i bedragoperasjonen og sammen med pressefolk banke inn et falskt motiv om en tvist om en gård og lure alle til å handle på grunnlag av to døde mennesker som kreative flagg i bedraget, og som en følge av snøballeffekten av at stadig flere gjorde det, ble underliggende sanne motiv og sanne kontekst mer og mer kamuflert. Slik du også så i den falske flaggoperasjonen i forbindelse med terroren i 2011.

Strukturen i narrespillene er den samme. De går igjen også i terrorangrep og enkeltdrap med politisk motivasjon i både USA og ellers i Europa. Dette er Stalins prosedyrer i moderne former.

Korrumperte dommere mangler det ikke på som bevisst er med på slike bedragopplegg i noen land, og dem har jeg møtt nok av selv opp gjennom årene.

De tar ikke fem øre for å dømme fire mennesker til å sitte i fengsel i opptil 21 år for å maskere underliggende sannhet enda bedre. Slik det skjedde etter trippeldrapet med forutgående intrigespill i Stay Behinds regi i 1999.

Like lite som de bryr seg om at uskyldige mennesker må sitte i fengsel for å kamuflere alle private drap på unge jenter som medlemmer av den norske statens dødsskvadron gjør som følge av å ha blitt hektet på drap og tortur i jobben. Snikmordere i staten har frynsegoder og vern.

Politi, påtalemakt og dommere sørget for at trippeldrapet på Orderud gård ble godt kamuflert. Det er rutine etter hvert i kriminaliserte stater som er doblet blant til det formålet.

Etterforsker Tore Sandberg er ikke interessert i noen sannhet, slik det skapes en illusjon i dette intervjuet i en avis fra ifjor. [Lenke under].

Sandberg vil som alle andre overleve, og for en del år siden holdt det hardt for ham. Han fikk en advarsel. En ganske dødelig sådan, men overlevde.

Jeg kjenner Tore Sandberg fra tiden min i NRK og snakket med ham for en del år siden uten å gi ham noe kjøtt på beinet.

Per Orderud som måtte sitte inne bak murene i 21 år ble forsvart av Cato Schiøtz, som Remmen kjøpte for atskillige millioner kroner da han var den faste advokaten til Norsk Redaktørforening i 1996, og som neppe fikk mindre betalt for å holde saken på falskt spor og innenfor falsk boks da han en gang forsvarte Per Orderud i et narrespill i langmannsretten.

Norsk toppadvokater selger klientene sine til Stay Behind som står bak alle de politiske drapene og terroren i Norge. Der er det mest penger å hente.

Mafiaadvokater med regimakt henter hva de vil av penger i statskasse og oljefond.

Å gjenoppta slike saker er bare skuespill og illusjonsmakeri i det korrumperte og russiskkontrollerte Retts-Norge.

For som en av morderne fra Orderud gård sa til meg i 2002: Kan du ikke slutte. Du vet jo at det aldri fører fram.

Nei, det gjør ikke det.

Ikke i et land som har en stat som er korporativ og intet skille mellom tre statsmakter eksisterer annet enn på papiret, og hvor loven uansett ordlyd er et skjold for å forsvare de mest politisk kriminelle familiene i Oslo og et sverd mot enhver som skulle true deres makt og det fordekte herredømmet til Kreml.

Som nå har vart i over 80 år nettopp ved hjelp av skruppelløse drap og like skruppeløst kommunistisk bedrag.

Den leksen burde det norske folk ha lært lenge før massedrapet på barn og ungdommer i 2011.

—————

Velbekomme!

underskrift_are_blaa

https://www.rb.no/nyheter/orderud-saken/rettssaker/begjarer-orderud-saken-gjenopptatt-det-vil-komme-opplysninger-som-i-mitt-hode-er-oppsiktsvekkende/s/5-43-489839

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame