Konspirasjoner

Nærmer vi oss teppefall?

EU Libya Migrants

are_thmb_fin
Are

Mye kan tyde på at vi nå nærmer oss teppefall vedrørende den demonstrativt feilslåtte flyktningepoltikken. Denne komplett uforståelige politikken har etterhvert satt sinnene i kok hos ikke bare nordmenn, men også befolkningen i andre nord-europeiske land som har fulgt denne løypa lengre enn Norge. Disse landene sliter nå enormt, mer enn Norge, både sosialt og økonomisk. Dette har svært mørke politiske overtoner, noe som nå begynner å finne veien fram i dagslys. Stadig flere våger nå stå fram og trosse alle forsøk på holdningsplasseringen som vi har vært vitne til via massemedia. Stadig flere våger nå å sette ord på det de faktisk ser at skjer. Kanskje vi nå står på vippen til at maktkabalens Kalergi plan (google!) vil bli oppdaget og anerkjent?

Her er et drøyt minuttet langt opptak med Christian Tybring Gjedde da han uttalte seg til NRK for noen få år siden.

 

 

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

1 kommentar på “Nærmer vi oss teppefall?

  1. Lisbeth Aardal

    Kjempebra. Tenkte å dele den, men jeg hadde skrevet om det samme på wallen min.😀 Kan det bli villere i Noreg? Er dere ikke glad dere har solgt og har et bein ute i verden? I dag er det sommervær her. Satt ute på verandaen og tok en røyk i tynn bluse nå. Heeeerlig❤️

    Sendt fra min iPad

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: