are_thmb_fin
Are

Det er unektelig ganske utrolig på ett vis, men på et annet vis har dette vært såpass in-your-face såpass lenge nå at man skal bedrive fornekting på høyt nivå for å hevde at den liberale europeiske flytkningepolitikken har hatt edle hensikter. Selvfølgelig, vi nordmenn kan fortsette å tro på at politikerne våre ikke skjønner det aller mest elementære når det kommer til dette tema. Vi kan fortsette å tro på at politikerne våre heller ikke evner å ta lærdom av den massive, katastrofale erfaringen fra andre land som har gått masseimmigrasjons-løypa før oss. Jeg snakker her om land som nå står på sammenbruddets rand rent økonomisk og sosialt. Land der borgerkrig snart truer. Vi trenger ikke bevege oss lengre enn rett over grensa, til Söta Bror, for å besiktige et eksempel på dette. Ondskap er hva som skjuler seg bak alt glanspapiret og forblommende uttrykk som «forkjellighet», «multikultur», «kulturell berikelse» etc. Disse flosklene er bare er et fint innpakningspapir for en klandestin, villet destruksjon. Ren ondskap, med andre ord.

blair_cotrell_small

Blair Cotrell er en ung aktivist som eksponerer dritten i samfunnets kroker, og for dette har han fått «myndighetene» etter seg i sitt hjemland, Australia. Han forteller om hva som skjer bak samfunnets forheng i forbindelse med den liberale flyktningepolitikken. Du kan jo selv google «Kalergi plan» for å få et inntrykk av hva dette dreier seg om. Eller du kan høre på Cotrell på videoen under, for han bretter ut om dette plottet kanskje bedre enn noen annen. Jeg har faktisk også tatt meg tiden til å tekste det han sier på norsk, slik at misforståelser skal unngås. Det Cotrell sier er vel verdt å lytte til, for det er sannheten han legger på bordet. Intet mindre…

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame