lydfiler

are_thmb_fin
Are

Da er du nemlig som meg. Jeg vil heller ligge behagelig på sofaen med øynene lukket og høre noe bli opplest, framfor å måtte sitte der sliten i øynene og måtte lese det på papir.
Overskriften her kunne like så godt vært: «Livet utenfor hamsterhjulet og penger…»
Kiri og jeg har kuttet ut jobbene våre, flyttet i båt og kort fortalt bare valgt å klatre ut av hamsterhjulet. Men enn så lenge lever vi fortsatt i et pengebasert samfunn, og av den grunn trenger vi penger. Så her er mitt forsøk på å skaffe penger til livets opphold:
JEG LAGER LYDFILER AV TEKSTDOKUMENTER TIL EN RIMELIG PENGE. Det betyr: Dersom du ønsker å høre et tekstdokument – uansett lengde! – lest opp for deg med en nær perfekt fortellerstemme, så kan jeg fikse det for deg ganske kjapt. For tiden har jeg norsk og engelsk stemme, begge kvinnestemmer, men vil kunne tilby også andre språk om det skulle foreligge behov for det. Kvaliteten er MYE bedre enn disse «syntetiske» computer-stemmene du kanskje har hørt tidligere, og nederst følger linker til to eksempler på taleprøver – den norske prøven er teksten du leser her og nå! Tekstene er helt tilfeldig utvalgt, slik at du skal få et reellt inntrykk av den høye kvaliteten. Kanskje har du en bok i form av et Word-dokument eller pdf-fil som du gjerne vil ha omdannet til lydbok? Lydfila kan du da ta med deg på mobiltelefon eller mp3-spiller, slik at du kan slå ihjel tiden på bussen og lignende.
Dette fungerer slik:
1 – Send meg ditt tekstdokument på epost til are.hegrand@gmail.com
2 – Jeg sørger for raskt å optimere tekstdokumentet ditt noenlunde med hensyn på forkortelser, manglende tegnsetting og så videre, slik at det blir mest mulig strømlinjeformet. Deretter omdanner jeg dokumentet til tale (mp3-fil).
3 – Så laster jeg den ferdige lydfilen opp til en delt mappe hos google eller dropbox – du velger. Du må da ha enten en google-konto (en Gmail-konto er en google-konto) eller Dropbox-konto, noe som går kjapt å opprette.
4 – Du vil deretter motta en mail med lenke til mappen jeg har opprettet med din ferdige lydfil. Dette vil kun være tilgjengelig for den epost-adressen du sendte tekstdokumentet ditt fra, slik at ingen andre kan få tak i den. Slik laster du ned lydfila ganske enkelt og greit. Jeg hjelper deg dersom du skulle bli stående fast i prosessen – ingen problemer her!
Priser (12 punkters skrift):
– 1 til 19 A4-sider: 40 kroner.
– 20 til 49 A4-sider: 70 kroner.
– 50 til 99 A4-sider: 100 kroner.
– 100 til 199 A4-sider: 130 kroner.
– 200 til 299 A4-sider: 160 kroner.
– 300 til 499 A4-sider: 190 kroner.
– 500 til 999 A4-sider: 220 kroner.
– 1000 – 1499 A4-sider: 250 kroner.
– 1500 – 1999 A4-sider: 280 kroner.
– Over 2000 sider: Vi blir nok enige om en pris.

———————-

Hør taleprøver her:

Norsk (ovenstående tekst):

Engelsk (første del av artikkel i The Guardian):

PS! Jeg kan også omdanne nettsider til pdf-dokumenter for deg, og sende til deg som vedlegg i epost. Så kan du lagre disse dokumentene på din egen datamaskin uten å være avhengig av nett-tilgang. Et pdf-dokument er da temmelig nøyaktig lik websiden(e) slik du leste de på nett, med alle bilder, lenker og innhold for øvrig inntakt. Jeg tar kun kroner 20 for dette – uansett lengde.

underskrift_are_blaa


Hvis du setter pris på bloggen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. Merk i så fall overføringen med «Donasjon» og send enten via vipps til 98230377 eller via den gule Doner-knappen under (Paypal).

doner_knapp_fin
Tusen takk! hjerte_fin

Reklame