are_thmb_fin
Are

Det syriske regimet hevder med sterk støtte fra Russland at det ikke ble brukt kjemiske stridsmidler under angrepet på byen Douma den 7. april. Russland framholder 17 syrerne fra nevnte by som som sine sannhetsvitner i denne saken. Medarbeidere på sykehuset i Douma står fram og sier at det ikke var spor etter kjemiske våpen brukt mot menneskene som ble fraktet til sykehuset i Douma. Derimot ble det fremsatt påstander om at personer som oppsøkte sykehuset, også barn, var gitt medikamenter slik at det skulle se ut som de hadde vært eksponert for farlige stoffer.

Selv så jeg tidligere en tv-reportasje med et amerikansk team som hadde gått inn for å lete etter sporene til dette påståtte kjemiske angrepet, men den intervjuede soldaten sa de ikke hadde funnet noe som kunne tyde på bruk av kjemiske våpen.
Så hva er egentlig dette vi er vitne til her? Er det bare et plott iscenesatt av den vestlige makteliten for å kunne starte en ny profitabel storkrig? I tilefelle en storkrig, vil jo dette fôre de allerede velfylte lommene deres med enda flere dollar via den profitable våpenindustrien de eier. -Og slik at de kan skyve det vestlige krigsmaskineriet, NAT0 innebefattet, foran seg og befeste millitær og finansiell kontroll over nye territorier.
Man kan sannelig spørre seg om hvem som lyver her? Hvor tjukk er egentlig denne konspirasjonsløken? Jeg vet i alle fall at den vestlige parten i denne saken har servert sin befolkning et utall gedigne løgner før… Jeg hevder også å vite at disse hvite hjelmene som er behørig omtalt i artikkelen under, i realiteten ikke er noen humanitær organisasjon i det hele tatt. De hvite hjelmene er en psykologisk operasjon (psy-op) finansiert av vestlige krefter, og oppgaven deres er å fremme enda mer kaos gjennom terror.
Kanskje er ikke Russland og USA så bitre fiender når det kommer til stykket? Fakisk, kanskje de spiller på lag med hverandre i en global psy-op ment å holde resten av oss i frykt og ute av stand til rasjonell tenkning og opposisjon? Mye tyder på at de gjorde nettopp det under bl.a. den kalde krigen. Kanskje er Putin den øverste i dette makthierarkiet, og den som på fordekket vis gir sine ordre til USA? Kanskje er det motsatt? Kanskje er det et oligarki bestående av et lite knippe superrike mennesker som har frambragt dette vanføret vi p.t. befinner oss i på denne kloden? Er det en kombinasjon av alle forannevnte? Finnes det ikke-humane entiteter over oligarkene på maktstigen, som bruker oligarkene som sine håndtlangere på bakken? Gud vet, ikke jeg…
underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame