are_thmb_fin
Are

Dette er kanskje en selvfølge for mange, men jeg skriver jo med et folkelig språk for allmuen. Slik håper jeg å nå flest mulig mennesker med budskapet. Det jeg har på hjertet denne gang er dette: boikott absolutt alle foretak som nekter å ta imot kontanter. Uten unntak. Det er juridisk lovstridig å nekte å ta imot kontanter som betalingsmiddel i Norge, så disse pøblene som forsøker seg ved å nekte deg å betale med kontanter bryter  norsk finanslov. (Ikke det at juss nødvendigvis utgjør noen moralsk rettesnor, men her er det allikevel på sin plass å dra fram dette).

Mengden kontanter i samfunnet har gått radikalt ned, og i Sverige melder de at mengden har blitt halvert i løpet av de siste tolv årene. Denne trenden er villet: kontantene skal vekk! Men det er av største viktighet at vi beholder kontanter som betalingsmiddel, for vår egen frihets skyld. Uten kontanter vil de drakoniske bankene – altså selve slangehodet i dette undertrykkingssystemet – sitte med bukta og begge endene. Hvis kontantene får forsvinne, vil den stadig tiltagende kontrollen bli uutholdelig – om den ikke allerede har blitt det. Uten kontanter kan kreftene som regjerer bruke bankene til å kneble befolkningen i et digitalt fengsel. Jeg sikter her til at tilgangen til kontoen vil bli stengt for de som kritiserer systemet og varsler om samfunnsmessig urett. Vi opplever allerede forstemmende forsøk på knebling, f.eks. som sensuren i sosiale media (Facebook…) og aviser, men med stengte bankkonti vil de kunne kneble oss langt hardere. Kontanter er kort og greit en viktig hjørnestein dersom vi tenker ha muligheten til å råde over våre egne liv – «demokrati» tilside.

Derfor:
1) bruk minibanker og ta ut kontanter så ofte du kan!

2) bruk kontanter når du handler – konsekvent!

3) nekt plent å godta kontant-nekt fra aktører som krever deg for betaling. Legg kontanter på bordet og be de kontakte politiet om de mener seg forulempet!

4) boikott alle forretninger (restauranter, dagligvareforretninger etc.) som har innført kontant-nekt, og la de få vite om dine planer i dette henseende. La de seile i sin egen sjø – uten noen penger fra din lommebok.

Selv var jeg, Kiri og Morten på restauranten Villa Blanca i hjertet av Bergen for et stykke tid siden, og der laget de et helvete i miniatyr når vi insisterte på å kunne betale med kontanter.

Forbannet være Villa Blanca og resten av dette pakket! Ikke gi slike etablissementer så mye som én krone, la de råtne!!! BOIKOTT VILLA BLANCA I BERGEN!!! Boikott ALLE som spiller på lag med den drakoniske agendaen hvor kontantene forsøkes tatt fra oss!

Takk for meg og god søndag!

underskrift_are_blaa

Foto: Villa Blanca. Skjermdump fra Google Maps

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame