are_thmb_fin
Are

I morra står det nok en okkult dato for døra, nemlig speiltallet 02.02.2020. (Andre mulige datoer i denne sammenheng er 20.02.2020 og 22.02.2020). Et nærliggende spørsmål for alle konspirasjonsrealister, dvs. de som har skjønt hvordan den olme Mor Stat opererer, blir derfor som følger: hva vil den morderiske fruen finne på for å inngyde enda litt mer frykt og kaos i barneflokken? Ja, for i husholdningen hjemme hos Mor Stat er det den svarte pedagogikk som råder, og barna – altså vi, befolkningen – oppdras gjennom frykt og kaos. Jeg sikter her til oppdragende hendelser ala den i 2011, da mengder av ungdom ble slaktet og alle kjøpte røverhistorien om at én enkelt slem mann stod bak. Mor Stat lo nok godt av vår godtroenhet, og gjør det trolig fortsatt.

Tilbedelse av staten som et samfunnsmessig gode er kanskje den største nåværende religionen. Det er jo helt utrolig at vi underkaster oss en hersker på denne måten, hvor den samme staten først skaver av 80% av inntektene våre gjennom en myriade av skatter og avgifter, for deretter å donere disse pengene bort som en full sjømann. Skattepengene dine blir brukt til å finansiere folkemord i fjerne himmelstrøk (Syria, Libya osv. osv.), mens milliarder av disse felles midlene går til diverse andre beviselig misantrope formål så som Clinton Foundation, Soros Open Society Foundation, GAVI (vaksinealliansen) osv. Og imens må norske statsborgere suge på tommelen i stadig tiltagende grad. Når skal vi våge si at nok er nok, og sette ned foten ovenfor herskerpakket? Vi har i stor grad oss selv å takke når vi ikke engang våger stå opp for oss selv. På tide med anarki, altså en «styreform» som gjerne kan være med ledere, men kjemisk renset for herskere som forsøker hevde de har en moralsk rett til å tvinge deres regler over hodene på resten.

Tilbake til tema: hva har den sorte storfamilien som skjuler seg bak Mor Stat kokt sammen til i morra? I forkant av den okkulte datoen til Halloween i 2018 skrev jeg om at djupstaten hadde noe i gjære i Bergen, og blåste det ut i Norgesavisen. Det var i form av en advarsel til Bergens innbyggere. (Hvilken annen avis har turd gjøre noe slikt?) Nå viste det seg å ikke skje noe på selve Halloween det samme året, men her blir spørsmålet om de backet ut og gikk for plan B: fregatten KNM Helge Ingstad som «på uforståelig vis» kjørte full speed inn i en oljetanker noen dager senere. Det ble imidlertid ikke så mye oljesøl som kreftene bak hadde håpet på, og navigatørene på fregatten ble stående i gapestokk for sine uforståelige vurderinger og valg da ulykken inntraff. I de påfølgende dagene flommet media over av  imbesile forsøk på å få oss til å tro at det hele var et beklagelig uhell. Denne hendelsen vil jeg kategorisere som et såpass åpenbart forsøk på terrorhandling, at man må være totalt blind og hjernevasket for å unngå å se det. Stort mer «in your face» kan det neppe få blitt! Allikevel kom sjøfarere og andre «forståsegpåere» ilende til i sosiale medier og avisenes kommentarspalter, hvor de forsøkte forklare det hele som et autentisk og beklagelig uhell. Dertil med dyp medfølelse ovenfor de stakkars kadettene og deres mentorer på fregatt-broa. Hvor dypt programmert kan man få blitt? (Hva var det dette tiltenkte oljesølet var ment å skulle ta vekk fokuset fra…? Var det denne migrasjonspakten til FN som de ønsket å få trikset inn uten at folk merket det?)

Så la oss holde øyne og ører åpne imorra. Vil det skje noe? Eller vil de, som sist, gå for en plan B i tiden derpå?

underskrift_are_blaa

(Illustrasjonen viser Mor Stat).

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame