are_thmb_fin
Are

Her er verdens korteste artikkel, kanskje noe harsk også. Dette er basert på et par kommentarer jeg skrev tidligere i dag, og tar for seg følgende tema: har vi reell medbestemmelse i form av parlamentariske valg – altså «politikk»? Nei. Nei, nei, nei, nei og atter nei. Slå det fra dere én gang for alle!!!! Hadde vi hatt reell medbestemmelse gjennom valg, ville vi ikke fått lov til å ha valg.

Folk som fortsatt hevder det er viktig å legge riktig stemmeseddel i urnene, legger en fundamental feilantakelse til grunn: «Dette systemet funker». Det funker IKKE! Men disse menneskene tror likefullt at «politikk» er noe som folket kan benytte seg av for å kunne være med og bestemme. De tror at valgene og stemmeopptellingen er reell / autentisk / hederlig. Og mer…

Jeg tror ingen av delene. Vi er så autoritetstro, og vi anser det for alldeles UTENKELIG at det kan foregå fusk ved stemmeopptellingen under valgene. Som sådan må det jo fortone seg like lett for den sorte makten å beholde sitt makthegemoni som det å stjele sukkerspinn fra småunger. Hvor vanskelig kan det være å fikse på noen tall på en skjerm egentlig…? Slik de har gjort i så mange andre land, «men avgjort IKKE i Norge» – haha.

Politikere har INGEN makt! De utfører ordre, og sjefene deres er IKKE folket! Sjefene er de som styrer bankene og storindustrien og de som stammer ned fra de rette blodslinjene – «elitefamiliene». Det stikker enda djupere enn som så, men det får vente til en annen gang. Det holder å vite at det er helt andre enn «folket» som styrer showet fra sitt ståsted bak forhenget. Sentrale politikere er denne maktas fotsoldater. Det er lett og plukke ut hvem disse politikerne er – det er noe man kan konstatere med et halvt øye åpent. (Skjøøønt, noen kan nok være litt mer vanskelig å få øye på også).

«Politikk» er en blindgate vi forsøkes narret ned av, og så lenge vi fortsetter å løpe til stemmeurnene, har herskerpakket bukta og begge endene. Omveltninger vil altså ikke skje ved at stemmekveget løper til urnene og velger riktig seddel, men gjennom en folkeoppvåkning til de harske realiteter. Hva kan bringe folk flest til denne oppvåkningen? Å fortsette å stemme? Åpenbart ikke. For å bidra til et nytt og bedre samfunn, gjør man lurest i å eksponere svindelen ved å vende ryggen til «politikk»! Bli hjemme på valgdagen. La andre få vite AT du blir hjemme, og HVORFOR du blir det.

Selvfølgelig vil mange kalle meg «konspinisse» og dets like, men jeg bryr meg ikke. «Politikk» ER konkret konspirasjonspraksis. Det er et gigantisk narreri hvor en hel sivilisasjon fortsetter å gå på limpinnen. År etter år. Slutt med det, og gjør det NÅ! Kun ved å grave hælene i bakken og nekte delta, vil vi kunne få et nytt og mer menneskevennlig samfunn. Så følg hodet dere som har et, så får heller statistene fortsette å løpe til valgurnene.

God torsdag!

underskrift_are_blaa

Foto: Mark Rain – (CC BY 2.0).

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame