are_thmb_fin
Are

Mange nordmenn labber fortsatt rundt og tror løsningen på samfunnets problemer ligger i det å velge riktig stemmeseddel ved neste valg. Det er nesten morsomt, men slik er det altså. Den sosiale programmeringen funker tydeligvis fortsatt, og stemmekveget vil med stor sannsynlighet fortsette å slure videre i sitt frelser-program. Det er selvfølgelig fullstendig utopisk å stille sin lit – nok en gang – til at en politisk superhelt(inne) skal dukke opp og frelse oss alle. «En ny Trump»! Det jeg her skriver vil trolig ikke ha noen mening overhode for de programmerte blant oss. De vil insisterere på fortsette lengre ned i blindgata kjent som «politikk», hvor motivasjonen er å kunne slippe å ta ansvar for situasjonen vi befinner oss i. På akkurat samme måte som vi betaler hvitfrakker penger for å fikse helsa vår – uten å måtte gjøre noe selv. Hva er vel mer komfortabelt enn å kunne stemme fram noen andre som rydder opp for oss? Rydder opp i noe som egentlig er et felles ansvar, og aldri kan bli noe annet.

Denne artikkelen er myntet på de som enten allerede har skjønt at noe er riv ruskende galt med samfunnet vårt – som en bekreftelse på at de har rett – og, ikke minst, på de som så vidt har merket at noe er galt ett eller annet sted. Mitt budskap er at samfunnet «ikke har blitt slik av seg selv», men at noen bevisst har skapt det slik. Det gjelder å skjønne at dette er skapt med overlegg, og at disse skaperne av vanføret er vesener uten kontakt med sjel / hjerte. Jeg snakker om våre såkalte ledere. De representerer ikke resten av oss – de er en egen og langt mer destruktiv rase!

Har regjeringens politikk feilet?
Spørsmålet over er latterlig og har ingen relevans overhode. Allikevel, «i et nøtteskall»: svaret er NEI! Det er ikke et spørsmål om hvorvidt regjeringen har feilet i sin politikk. «Politikk» er bare en makt-mekanisme i hendene på de som setter den ekstremt lave standarden på vår blå planet. Det er et maktmiddel, ikke noe mer! Og ledende politikere løper ærendet til den klinisk gale makteliten som bruker «politikk» for hva det er verdt!

Spørsmålet må omformuleres, og mitt forslag er: hvilke av våre folkevalgte ting-politikere (som i realiteten ikke er valgt av folket) skal stilles for en folkedomstol aller først? For Det vi er vitne til, er nemlig korrupte, morderiske jævler som fører en hel befolkning bak lyset hver eneste dag – på oppdrag fra sine sjefer. Det vil si, IKKE folket.

Det forbløffer meg oppriktig at folk enda diskuterer situasjonen som om herskerpakket jobber for alles beste! De gjør ikke det! Hvor tydelig må dette egentlig bli? Den delen av herskerpakket kjent som «ledende politikere» må jo stilles for en folkedomstol for sine uhyrlige handlinger mot et helt folk! Jeg snakker om ting som det å ha solgt ut landet og kontrollen med det til fremmed makt. Jeg snakker om ting som det å ha fremmet interessene til de rike på bekostning av resten (trampet på samfunnets mest vanskeligstilte). Jeg snakker om ting som det å ha frontet noe de har kalt for «asylpolitikk», noe som har ført landet inn i sosialt og økonomisk kaos. Denne politikken gjør at vi i dag bare ligger noen hakk lengre bak i løypa i forhold til det kaotiske og ødelagte Sverige. Jeg snakker om ting som det at våre såkalte ledere har ført folket bak lyset med hensyn til klimasvindelen og derved fremmet den FN-styrte, drakoniske Agenda 21/2030. Jeg snakker her om vindmøller, som slett ikke er øknomisk eller på annen måte bærekraftig, men som dreper utrydningstruede fuglearter for fote. Jeg snakker om denne flåingen av folk via et absurd stort antall pengebommer, som gjør at nordmenn ikke lengre har råd til å holde seg med bil. Merk at dette er gjort på falske premisser – «for å finansiere veiene». Ren løgn! (BTW: Hvis vi tenker oss at oljefondet lød på 1000 kroner, ville noe ala 3 kroner vært nok til å fullfinansiere alle veier. Sug på den!). Jeg snakker om det å donere enorme, statlige midler til kjente svindlerorganisasjoner som Clinton Foundation, Open Society Foundation og GAVI. For å nevne noen. Jeg snakker om ting som at det har blitt gitt enorme summer i «veldedighet», noen ganger i form av cash som har blitt fraktet i kofferter på tvers av krigsherjede landegrenser (Syria) – uten noen kontroll med hvor pengene egentlig tok veien. (Vi kan vel godt tenke oss hvor disse pengene tok veien, eller hva?). Og framfor alt for å ha donert enorme summer deltakelsen i folkemord / regimeskiftekriger i fjerne himmelstrøk – under forkledning av å være «vestlig frigjøring». Ta bare Syria-krigen… For ikke å snakke om massakeren i Libya! (Jeg ville IKKE hatt karmaen til Ine Eriksen Søreide. Ei heller den til Jens Stoltenberg). Jeg snakker om den hotellfag-utdannede helseministeren Bent Høie, som blindt har støttet den uetiske pengegalloppen til Fru Farma (ved bl.a. å fremme salget av svineinfluensavaksinen som gjorde så mange mennesker sjuke – og for å forsøke latterliggjøre alle de som på forhånd advarte mot denne kvikksølvholdige vaksinen). Han er det beste eksempel på at det velges personer uten snøring til høye politiske poster, bare for at disse skal kunne styres 100% av den reelle makten. Hvor var jeg? Jo, jeg snakker om ting som det å ha skjenket oss et barnevern som bedriver ren terror mot norske barnefamilier! Og, ja, jeg snakker også om ting som det å organisere folkemord på en idyllisk øy ute i Tyrifjorden, for så å skylde på en tomsing som verken hadde våpentrening eller tid nok til å gjennomføre noe slikt. Og for en påtalemakt og et politi som har bedrevet massiv cover-up i etterkant. Kom an: Plassér sentrale AP-politikere og ditto ansatte i politiet i løgndetektor, og spør de hva de visste om denne hendelsen FØR den inntraff! Dette er en løgnhistorie så rå og så ribbet for troverdighet, at bare et sovende folk kan forholde seg rolig.

Og så videre, og så videre. Jeg har nok glemt masse annet som kunne vært nevnt, men så kan da også dette gjøres til en nærmest endeløs liste over komplett morderiske handlinger iscenesatt av vår statsforvaltning og bakenforliggende krefter. Ja, monstrøsiteter som ikke bare har blitt gjort mot det norske folk, men i visse tilfeller mot en sivilisasjon!

Kanskje noen av dere har andre forslag til kandidater på lista over de som burde være først ut for nevnte folkedomstol? Jeg har markert mine forslag – se pilene på bildet som ledsager denne artikkelen.

Til slutt: Fatt mot! Det blir bra! Bare begynn å se ting for det de er – det er «first cut»… Alltid!

wf

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame