are_thmb_fin
Are

Jeg opplever til stadig folk som kommenterer på Facebook om våre påstått naive og lettlurte folkevalgte politikere. Disse kommentatorene later til å tro at politikere er lettlurte mennesker som gjør seg selv til nyttige og uvitende idioter for en globalistisk agenda… Jepps, folk later oppriktig til å tro at vi styres av godtroende idioter. HALLO!!!!!!!! De som går rundt og tror på slikt er en del av problemet. Slike naive og godtroende mennesker er, sammen med følelsesløse ordrefølgere innen offentlig sektor, et stort(!) samfunnsproblem!!!

For å ta det første først: Våre såkalte folkevalgte politikere på tinget er IKKE folkevalgte. De 169 Stortingsrepresentantene er valgt ut på bakgrunn av partipolitiske prosesser, IKKE på bakgrunn av avstemming. (Det skulle sannelig være interessant å vite nøyaktig hva som skjedde når demoner som Ine Marie Eriksen Søreide og Jonas Gahr Støre kom til sine posisjoner. Fy faen hva disse to har stelt i stand av menneskelig lidelse. De har tross alt gjort ganske uhyrlige ting som INGEN burde kunne kommet unna med i et rettferdig og velfungerende samfunn, og da tenker jeg ikke bare på hvordan de var sentrale i Norges medivirkning i folkemordet i Libya).

For det andre må folk fatte at disse politikerne ikke har noen som helst unnskyldning for å være uvitende. Ta bare eksemplet med klimasvindelen; alle – absolutt alle – kan ta rede på hva som er sannheten her. Det er ikke spesielt vanskelig heller. Og hva med flyktnignekonspirasjonen – asylsvindelen? Politikerne har jo alle disse såkalte ekspertutvalgene sine nettopp for at de skal kunne få tilgang på faktabasert informasjon, og deretter kunne ta avgjørelser på et kvalifisert grunnlag. Og det bringer tankene over på statsledere som Merkel og Lövfen; hvordan i huleste får folk seg til å tro at disse to bare var villfarne når de ødela sine respektive hjemland med horder av kriminelle migranter/lykkesøkere fra andre kulturer? HALLO!!!!? Våkne opp!!!! Sannheten er SELVFØLGELIG at ledende politikere – i alle fall de med med den reelle beslutningsmyndigheten – er MEDSKYLDIGE i denne faenskapen vi i dag opplever. De er med på spillet!

Spørsmålet som gjør seg stadig mer gjeldende er dette: skal folket rett og slett måtte gripe til våpen ovenfor de korrupte, politiske lederne og deres oppdragsgivere? Det vil i så fall ikke være første gang det har skjedd i menneskets historie. Langt derfra.

La meg bare nevne til slutt, som jeg har gjort så mange ganger før: i en videre kontekst er «politikk» bare «smoke and mirrors». Vi snakker her om et grandiost narrespill hvor folk flest skal lures til å tro at de har medvirkning gjennom det de tror er et «demokrati». Man må være temmelig blind i dag for å ha unngått å oppdage at Norge er noe ganske annet enn et demokrati. Trenger jeg virkelig nevne alle offentlige grunnlovsbrudd og overgrep ovenfor befolkningen som mor stat har stått bak? Ta avstand fra denne skiten og bli hjemme på valgdagen! Hear this well: bli hjemme på valgdagen!!!! Det er det eneste som er meningsbærende: vis at du har gjennomskua spillet og vend denne dritten ryggen!

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame