are_thmb_fin
Are

Det er en umiskjennelig og stadig tiltagende perversjon som vi nå ser bre om seg. Visse hevder, i ramme alvor, at kjønn i realiteten er en sosial konstruksjon, og at det har fint lite med biologi å gjøre. at kjønn er noe individet må få lov å velge når det er klar for det. Og, ja, ikke minst det «faktum» at vi har rundt 50 forskjellige kjønn(!)

Og med seg på laget har disse kulturmarxistene de store media, som både har spilt og fortsatt spiller en sentral rolle i utbredelsen av idiotiet. Jeg tenker også her på kampanjer som f.eks. «Pride», hvor aksept for de homoseksuelles behov og rettigheter– påstått – forsøkes fremmet. Tilsynelatende en fin sak, men hva skjuler seg egentlig i bånn? Jeg tenker videre på på snakket om at menn nå skal få lov til å amme sitt eget avkom. Ha, ha, helt seriøst… Mer om dette under.

De aller fleste vil kanskje synes dette bare er festlig, og fint lite annet. Andre vil endog gi sin helhjertede tilslutning, hva vet jeg? Sett fra mitt perspektiv er det helt surrealistisk å oppleve at folk hopper på trender som dette. Trender som jeg vil hevde at er iscenesatt for å kunne sosialt utforme samfunnet. Jeg vil også hevde at de bakenforliggende hensiktene er alt annet enn gode. Ja, jeg vil faktisk gå så langt som å påstå at dette er ondskap satt i system.

Pappa-amming
Hvem i sin rette forstand kan få seg til å tro at brystmelk fra en pappa proppet med kvinnelige hormoner, er næringsmessig likeverdig med ekte morsmelk? Agendaen her er å pervertere menn – gjøre de kjønnsløse og seksuelt uattraktive for kvinner. Slik vil kvinner miste interessen for disse feminiserte fjolsene født med utovertiss, og slik destrueres samfunnets primære byggestein; kjernefamilien.

Feminismen
Feminismen har allerede utrettet mye faenskap ovenfor kjernefamilien, og for å skjønne hva dette har gjort mot kjernefamiliens integritet, kan man jo bare se på de skyhøye skilsmissestatistikkene. Uten kjernefamilien i bånn har vi mange mennesker uten tilhørighet. Og mennesker uten tilhørighet, er redde mennesker. Mange later til å tro at feminismen ble skapt som kvinnenes kamp for de samme rettigheter som menn har. Det medfører nok en viss grad av riktighet at det startet slik, for i utgangspunktet var feminismen en grasrobevelgelse hvor nettopp økte rettigheter for kvinner var den bakenforliggende motivasjonen. Men så ble feminismen kuppet, og sentralt i dette kuppet stod Rockefeller-familien med alle sine oljemilliarder.

Det lyktes Rockefellerne å omstøte den opprinnelige intensjonen bak feminismen, slik at feminismen egentlig ble en militarisering av kvinner. Feminismen ble plutselig kvinnenes kamp mot egen kjernefamilie. De kvinnelige feministene ble langt mer maskuline og aggressive i sin natur. De krevde retten til karrieremessig selvrealisering og generelt å kunne konkurrere karrieremessig på like vilkår med menn. Disse lite feminine kvinnene mistet sin seksuelle appell ovenfor mannfolka, akkurat som de feminiserte myk-mann mannfolka har mistet sitt kvinnetekke. Slik har det lyktes de mørke samfunnsarkitektene å sette kjernefamilien i skuddlinja.

At den mørke feminismen har lyktes med sin holdningsplassering, kan man jo se av de skyhøye skilsmissetallene vi har i dag. Man kan også se feminismens effekter når mødre i dag underminerer sitt eget morsinstinkt og overlater sitt lille barn til en dagmamma eller en barnehage. Noe jeg tipper var utenkelig før disse Rockefeller & co begynte sin negative samfunnspåvirkning gjennom feminismen. Det er imponerende at maktelitens samfunnsarkitekter har greid det kunstykke å slå en kile selv inn i vår dypeste natur – i våre biologiske instinkter.

«Pride»
En annen gren innen den mørke sosiale ingeniørkunsten er bevegelsen kalt «Pride». Her snakker vi om en bevegelse som hevdes å skulle fremme aksept for homofile og deres interesser. Jeg skjønner det kan være lett å ta Pride for god fisk, men i realiteten er dette bare er en gedigen psy-op. Prides budskap, som på umerkelig vis smyges inn i det underbevisste, er noe ala dette: “Er du sikker på at du ikke egentlig er homo? Eller kanskje hovedsaklig hetero, med «litt» homo i bånn? På tide å finne det ut, og husk: homo er hipt!» Individer som lar seg friste til å leve dette ut, vil selvfølgelig lett kunne oppleve seksuell forvirring og frustrasjon. Resultatet er perversjon, kaos, og, til sist, forvirring og frykt.

En oppsummering
Vi er i dag vitne til at noen forsøker utslette både kjønn og de tilhørende kjønnstrekkene. Perversjon av det som er vår dypeste natur – det er intensjonen. I sum så gjør dette at befolkningen at vi blir ensomme, uten tilhørighet. Ensomme mennesker er redde, og redde mennesker tenker ikke rasjonelt. Redde mennesker er uten evner til kritisk tenkning, og er derfor lette å lede, lette å kontrollere. Og da har vi kommet fram til det ultimate målet til denne klodens herskere: total dominans! Rett og slett bare for den rusen det gir disse forkvaklede individene å kunne dominere andre fullstendig. Dypere stikker det nok ikke.

Vår planet er regjert av styrtrike, klinisk gale luciferianere uten medfølelse. Eller trodde du kanskje alle disse rabiate krigene vi har opplevd og fortsatt opplever var ønsket av jordas befolkning?

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame