are_thmb_fin
Are

Jeg har lenge sagt det: de som går rundt i villfarelsen om at «politikk» er en måte å oppnå medvirkning på (annet enn i saker ala «oppgradering av Furulundparken» eller «ny asfalt på veien til Gompen»), ja de må sannelig se til å stikke fingeren i jorda!

Politikk / parlamentarisme er en blindgate som vi forsøkes narret ned i, og så lenge vi har blind tiltro til at dette systemet er laget for folket, dvs. så lenge vi tror vi kan oppnå frelse ved å velge riktig valgseddel, ja så har herskerpakket bukta og begge endene. Fortsatt.

Det står for meg som rart at denne svindelen skal være så vanskelig å erkjenne Er det virkelig ikke mulig å lære av erfaringen – spesielt etter dette berget av absurditeter og bestialiteter våre såkalte ledere har trøkket opp i trynet på oss? Med ‘ledere’ mener jeg her alle mellommenn og -kvinner som utgir seg for å være politikere, og deres psykopatiske oppdragsgivere i det internasjonale aristokratiet. Vi er så autoritetstro,. For folk flest er det jo alldeles UTENKELIG at det kan foregå valgfusk i gamle, trauste Norge. Og jeg snakker her om MASSIV valgfusk som går fullstendig under radaren. Denne totale tiltroen vitner om en naivitet så enorm, at de som styrer showet ler hele veien til bankene sine. Ho, ho.

Kjære norske søstre og brødre: Det er på høy tid at vi legger blåøydheten tilside og begynner å praktisere en solid porsjon sunn nasjonalisme(!) Sett ned foten for den ødeleggende masseinnvandringen, som er ment å være nettopp det: ødeleggende! Og kom dere ut av disse frelserprogrammene; slutt å hyle etter enda en ny politisk Messias- en som vi går rundt og tror skal vise seg å være langt mer rettsskaffen enn den pengeøsa av en statsminister vi har per i dag. Jeg snakker om denne dama som oppfører seg som en full sjømann når det kommer til det å øse av nasjonale fellesmidler. Hun som donerer vekk enorme mengder norske skattekroner til diverse kjente svindler-organisasjoner og regelerette terrorister. Det er hårreisende at denne statsministerens gjøren og laden ikke har forårsaket opptøyer, men det viser vel bare hvor servil og autoritetstro det norske folk er. Akkurat som det svenske folk, som nå er gjort til flyktninger i eget land.

FOLKET – hvert eneste individ blant oss – må stå sammen og begynne å ta ansvar for situasjonen vi har tillatt å oppstå – fordi vi har lukket øynene for galningene som har skapt dette vanføret! ‘Ansvar’ betyr her å vende ryggen til den klandestint styrte staten og hele denne misantrope konspirasjonen kjent som pengesystemet og de privateide sentralbankene. For dette er ikke noe annet enn organisert svindel. Dette er det moderne slaveriet når man ser det hele nærmere etter i kortene! Intet mindre. Les siste setning én gang til nå, og gi det litt ettertanke istedenfor å la det rikosjettere vekk fra hjernebarken på refleks.

Det er like galt med hensyn til «politikk» hvorenn man reiser, her demonstrert ved den amerikanske politikeren Alexandria Ocasio-Cortez.

underskrift_are_blaa

Bilde: Skjermdump fra NRKs video lenket til ovenfor.

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame