are_thmb_fin
Are

Det sies å være vanskelig å oppdrive måleinstrumenter for å kunne måle de høye frekvensene innen 5G teknologien. Dette er med all sannsynlighet også de mest farlige frekvensene biologisk sett. Denne mangelen på relevant utstyr, er nok ikke tilfeldig. Hvis utstyret ble tilgjengelig for menigmann, ville det raskt blitt kjent at befolkningen utsettes for uansvarlig høye frekvenser og strålemengder…

Mens vi venter på utrullingen av 5G, jubler folket i påventen av «å kunne laste ned en spillefilm på bare sekunder». Andre entusiaster roper opp i ansiktet på rettmessig 5G-skeptiske mennesker at «de skal jo bare bruke deler av 4G-teknologiens frekvensspekter, og dette kan derfor ikke være farlig». Klyp meg i armen!

For det første er 4G bevist å være helseskadelig. Det foreligger MENGDER av studier på det, mens statens strålevern konsekvent viser til svindelen fra den tyske stiftelsen ICNIRP som hevder at strålingen er trygg. Dette hevder altså ICNIRP basert på det faktum at teknologien ikke evner å koke cellene våre! Men, hallo, det finnes andre påviste skademekansimer utenom de rent temperatur-relaterte sådanne. For det andre er det dønn naivt – ja faktisk, basert på tidligere erfaring, beint ut idiotisk – å tro at ikke høyere frekvenser både kan og vil bli tatt i bruk på sikt. (OBS! Denne typen stråling, altså mikrobølgestråling, er jo en kjent våpenteknologi også…). For det tredje er 5G slett ikke noen «oppgradering av 4G», som mange later til å tro. 5G er noe ganske annet og langt verre enn som så, med mulighet for retningsstyring, masseovervåkning og kartlegging av bygningers inventorium etc. etc.

Vi er ført bak lyset så til de grader med utrullingen av 5G. Med stor sannsynlighet vil 5G bli brukt som våpen mot befolkningen så snart utstyret er på plass. Det er ingen grunn til å anta noe annet. Lyktestolper tas i bruk som 5G-basestasjoner, slik at det ikke skal vekke for stor oppmerksomhet rent visuelt. (3G og 4G har dedikerte basestasjoner, som vi lenge har kunnet se rundt om på hustak overalt). Folkeopprøret later allikevel til å utebli. Skal de lykkes med å få rullet ut denne faenskapen i samfunnet? Jeg håper ikke. Jeg tror det heller ikke, men det avhenger av at folket finner sammen og plukker opp hansken mot tyranniet og krigen mot vår sivilisasjon. Uten at vi finner sammen og motsetter oss dette, vil vi bare bli ignorert og overkjørt av kreftene som står bak.

Mobilisér!

Her er en video fra Alternativmedia, hvor Cato og en rapporter labber rundt i Trondheim med utstyr for å kunne måle strålingen fra 5G-enheter:

underskrift_are_blaa

Bilde: Skjermdump fra Alternativmedias video i lenken ovenfor.

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

 

Reklame