are_thmb_fin
Are

Så har det altså lyktes herskerpakket å piske opp en global frykttilstand. Enda en gang. Denne gangen er det muligens herskeprakkets siste forsøk på å oppnå total dominans, for vår sivilisasjon er i ferd med å våkne opp til det faktum at vi lenge har vært og fortsatt er under hælen på et lite kobbel demoner.

Koronaviruset er det som skaper overskriftene denne gang. Et pantentert (og derfor laboratorieskapt) virus som har evnet å smyge seg ut av reagensglassene og ut i det fri. Oj, så beleil… øh, beklagelig…

Panikken rundt koronaviruset viser vel bare hvor ekstremt enkelt det er å lede massene. Igjen og igjen og igjen. Jeg mener det var i 2003 at et annet patentert killer-virus slapp ut i det fri, nemlig SARS-viruset. Så sjokkerende? Alle skulle selvfølgelig dø også den gang. I 2005 var det fugleinfluensa-viruset og i 2009 var det det patenterte svineinfluensaviruset som ville komme til å drepe oss alle. Så kom Ebola i 2014 og Zika i 2016 – også dette patenterte virus begge to. De siste par årene har det vært meslingeviruset som har skutt frykt inn i folk. Ja, du leste riktig: MESLINGER! En sykdom vi i Norge hadde sluttet å omkomme av FØR vaksinen så dagens lys på slutten av 60-tallet. Men fortsatt får vi høre om hvor UTROLIG viktig det er at ungene våre får trippelvaksinen MMR. Dette til tross for at vaksinen tydeligvis forårsaker alvorlige skader hos noen av de vaksinerte, bl.a. autisme. Se her, her, her og her. Hva angår gigant-konspirasjoner fra legemiddelgigantene, ta f.eks. en titt her, her og her. Dette skjer over en lav sko! Mørketallene når det kommer til antall vaksineskadde og regelrette dødsfall er trolig enorme! I likhet med tilstanden forårsaket av zikaviruset, hadde meslinger vært fullt håndterlig tidligere. Men nå, NÅ var disse virusene blitt veldig farlige. Helt ut av det blå. Og alle tok agnet! Utrolig…

Ingen av de ovennevnte virusene viste seg å være så farlige når det kom til stykket. Jeg mener, vi – homo sapiens – har jo fortsatt tilhold på planeten, eller hva? Denne manglende potensen må ha vært en stor skuffelse for de som stod bak.

For å beskrive hvor idiotisk og på samme tid demonisk dette med stadig nye, patenterte killer-virus er, la oss se litt på svineinfluensaepidemien fra 2009. Frykten ble i forkant pisket opp til enorme høyder. Det industristyrte WHO (Verdens helseorganisasjon) firte behendig på kravene for hva som krevdes for å kunne kalle det en pandemi, og vips var svineinfluensa-utbruddet blitt en PANDEMI. Altså noe større enn «bare» epidemi. (Store Norske Leksikon sier følgende: «Pandemi er sykdom som rammer svært mange mennesker og brer seg ut over et meget stort geografisk område, for eksempel flere verdensdeler»). Vi kom til å dø, det var man temmelig sikker på. Ja, for dette var jo tross alt en PANDEMI! Men, akk, det viste seg at den «normale» sesonginfluensan var langt mer potent enn svineinfluensaen… For opphavsmennene og -kvinnene bak svineinfluensaviruset måtte dette fortonet seg som en kommode; bare skuff på skuff. Uansett, det medisinske kartellet og deres legemiddelindustri fikk solgt et berg av svineinfluensavaksiner, så det var nok en trøst.

Merk at det gjerne følger med en profitabel vaksine når de lager nye virus og slipper de ut blant folk. Så også med svineinfluensaviruset H1N1. Svineinfluensavaksinen var forbløffende raskt på banen. Ja, faktisk så raskt, at man kunne mistenke at de hadde utvikla den parallellt med at de skapte viruset – noe som selvfølgelig også var tilfelle. Men hvor effektiv var denne vaksinen? Vel, en vaksine er jo ikke nødvendigvis ment å virke, men heller skape mer sykdom og lidelse under skinn av å være et preventivt helsetiltak. Dette viste seg også å være tilfelle med svineinfluensavaksinen. Det gjennomvaksinerte Norge ble prosentvis hardere rammet av svineinfluensaen med hensyn til antall dødsfall enn det uvaksinerte Polen. Som med de fleste vaksiner – iberegnet ALLE influensavaksiner spesielt – var også denne vaksinen verdiløs. Ikke bare det, men her skal det også legges til at en mengde nordmenn mottok store beløp i form av skadeerstatning for å ha blitt påført alvorlige skader av kvikksølvet i svineinfluensavaksinen. Oj… Hvem kunne vel forestilt seg at det kunne være farlig å injisere én av de sterkeste giftene kjent for mennesker, nemlig kvikksølv? Det kunne i alle fall ikke helseminister Bent Høie, lege Jørgen Skavland og folkehelseinstituttets direktør Geir Stene Larsen. Dette trekløveret stod fram den 18. november 2009 på tv-programmet «Redaksjon EN» på NRK og forsøkte latterliggjøre representantene fra vaksineaksjonen, som var kritiske og forsøkte advare mot vaksinen. Med en snørrhoven Jørgen Skavland (broren til den mer kjente Fredrik) i spissen fant dette kobbelet det opportunt å peke nese mot kritikerne i beste sendetid. Skavland betegnet representantene fra vaksineaksjonen som en «en liten gruppe med mennesker med en helsefundamentalistisk synsvinkel, som i beste fall var ustyrtelig naive». Papegøyen Høie viste seg etterplaprende og lydig, og forsøkte bidra med enda mer sjikane. Men jeg skal si Skavland, Høie og Stene Larsen fikk så hatten passet når de reelle konsekvensene av vaksinen begynte å vise seg. «Tinnfoliehattene» fra vaksineaksjonen hadde nemlig helt rett i sine formaninger. Ikke så rart, for alle ved sine fulle fem må da skjønne at det å injisere kvikksølv(!) forbi immunbarrierer kan få alvorlige konsekvenser.

Se sendingen i tre separate deler her:

Merkelig nok hadde norske myndigheter kjøpt inn dobbelt så mange doser av svineinfluensavaksinen i forhold til det som var behøvd, men det var trolig bare «for sikkerhets skyld». Ikke sant? Ho, ho. Money, money, money – og korrupsjon fra begynnelse til slutt. Jepp, massiv korrupsjon selv i trauste, gamle Norge – noe som sikkert fortoner seg som alldeles utroooolig hos de fleste nordmenn.

Hva så med Koronaviruset? Nå skal jeg ikke påstå at dette viruset ikke er reellt. Ei heller at det ikke er i stand til å forårsake sykdom og død, MEN jeg lurer allikevel på hvor alle de som er så til de grader SKRÅSIKRE på dette egentlig tar det i fra. Og uansett, hvorfor disse høye skuldrene? Frykt er jo immunsvekkende i seg selv…

Jeg er ikke snauere enn at jeg sier det rett ut: Målet til kreftene bak enda et virus, denne gangen Korona, er total dominans. Et verdens-tyranni. Korona er bl.a. ment å skulle frata oss kontantene, ja, for du vet vel at mynter og sedler har smitte på seg. Så er meningen at vi skal bli 100% avhengige av digitale penger og bankkort, for da har de bukta og begge endene. Da kan de enkelt stenge konti til brysomme mennesker.

Imens stenger man i Norge nå treningssentre, skoler, festivaler og andre arrangementer – alt som følge av KORONA!!! Ja, nå leste jeg akkurat en overskrift hos TV2: «Alle landets skoler og barnehager stenges». Fy faen. Vi kjøper tydeligvis rått all denne fryktpropagandaen, bare det kommer fra rikspressen eller staten. Som om dette tospannet var folkets venn. Get real. Stat og løgnmedia (rikspressen) er med på bedraget!

Korona, eller skal vi si «Wuhan 400»? Dersom du nå ble i stuss, her er hva jeg nå hinter til: som en «kuriositet», sjekk dette denne boka fra 1981. Den er skrevet av Dean Koontz og har tittelen «The eyes of darkness». Her finner man nemlig følgende:

bok1b_fin

bok3b_fin

Også i boka «End of days», skrevet av Sylvia Browne, finner vi en oppsiktsvekkende prediksjon:

bok2b_fin

På tross av at man kan bli urolig av å lese det som står i ovennevnte bøker, tviler jeg på at dette viruset har noen særlig destruktiv kraft. Hvis viruset i det hele tatt eksisterer, da. Kanskje er viruset bare oppspinn, ment å skulle gi cover-up til strålingssyke fra 5G? Den største effekten dette viruset vil få, er nok uansett på økonomien. Noe som i seg selv kan være ille nok, så jeg kimser ikke av det som nå skjer. Jeg tror imidlertid folk kan senke skuldrene med hensyn til det å skulle dø av dette viruset…

Så er det tid å servere litt malurt, og nå over til bankene: Når menneskeheten FORTSATT tillater at de aller største bankene eies av private kjeltringer, så har vi faen meg bedt om trøbbelet sjøl. For pengesystemet er et slangehode midt oppi det hele. Bankmafiaen er sentral i det som nå skjer, også med Korona. Etter alle massekonkurser (som det er meningen at skal skje, men som ikke nødvendigvis vil skje), står denne mafiaen klar til å kjøpe opp konkursboene – altså realverdiene. Og til å betale for seg vil de bruke sine egne monopolpenger som de i realiteten har skapt fra tom luft. Hvor enorme realverdier sitter vel ikke Rothschild-familien på nå? Denne familien er en av de mektigste i bankkartellet.

Og når Europa er konkurs, en konkurs som også har blitt skapt via horder av ikke-reelle flyktnigner fra bankkartellets mange kriger, så blir verdens nye finansielle sentrum flyttet. Kanskje de har planer om å flytte det til i Asia i første omgang? Bare for så å begynne prosessen med å slå Asia konkurs… og slik fortsetter det.

Nettoeffekten er at disse demonene snart eier hele jorda og har greid å eliminere alle rettigheter og all frihet for folket. Dette er den nye verdensordenen, kort fortalt. En verdensorden som forsøkes rullet ut via eliteorganisasjonen FN.

Men de lykkes ikke. Folket våkner og folket tar affære! Bare stol på meg! Vær glad! 🙂

underskrift_are_blaa

Les mer om viruskrisen her:
Hæææ? Gærna og Høyre opp 8,5 prosentpoeng?
Kan vi stole på koronatallene? Hvordan ender krisen?
Korruptokratiet og «korona»
Korona: Tenkt på det?
«Smittervernstiltak»: Når tenker folket ta affære ovenfor den norske regjeringens galskap?
Plottet rundt «korona» er avslørt – massepsykosen kan avblåses!
Koronaviru$: Hva i all verden kan vi egentlig vite?
Stol på det: «Korona» er en velsignelse!
«Korona»: Slik knebles leger som våger tråkke utenfor løypa ved å praktisere fornuft
Korona: Massepsykosen er et faktum!
«Korona»: En profilert varsler synger ut på nytt

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame