are_thmb_fin
Are

Jane Burgermeister er medisinsk journalist og profilert varsler. I 2009 dro hun ned buksene på hele det medisinske etablissementet i forbindelse med svineinfluensaen. Da avslørte hun bl.a. at det farmasøytiske foretaket Baxter Int. i Nederland med viten og vilje hadde kontaminert 72 kg svineinfluensavaksine med fugleinfluensavirus. Dette framkom etter en tilfeldig stikkprøve ved et eksternt laboratorium (i Tjekkia, etter det jeg mener å huske). Fugleinfluensaviruset var langt farligere enn svineinfluensaviruset, med langt høyere dødelighet for mennesker. Og, ja, dette var ikke noe uhell. Uhell av denne typen er ikke mulig ved topp moderne laboratorier, hvor farmasøytiske produkter alltid slutt-sjekkes for farlige kontaminasjoner som dette. Allkevel hevdet Baxter at dette var et uhell, og det internasjonale samfunnet syntes å slå seg til ro med Baxters forsikring.

Etter at Burgermeister hadde offentliggjort sitt varsel, forsøkte det medisinske kartellet i 2010 å pusse psykiatrien på henne. Det skjedde faktisk hele tre ganger, men uten at de lyktes å stilne stemmen Burgermeister. Dere vet, det er jo gjerne slik dissidenter blir stilnet i disse dager – ved å utsette de for psykiatriens kjemiske lobotomering, også kjent som tvangsmedisinering. Men uten å lykkes. Da det ble klart at Burgermeister hadde juridisk holdbar dokumentasjon for sine påstander, trakk kartellet fingrene til seg.

Burgermeister har etter dette kommet med flere nye advarsler til Jordas befolkning – sist angående koronaviruset. Jeg skal ikke ødelegge lytte-opplevelsen (se videoer under) ved å røpe for mye, men la meg nå bare avsløre at det er den gjennomført kriminelle legemiddelindustrien som kontrollerer hele Verdens Helseorganisasjon (WHO) og dets pandemi-alarmsystem. Jepp, korrupte krefter har forsynt seg med hele kaka også når det kommer til WHO. De som tror WHO er noen nøytral instans, bør derfor gi slipp på denne illusjonen snarest.

Burgermeister nevner på klippet nederst at Koronaviruset har lav mortalitetsrate sammenlignet med andre virus, så dette gir virkelig flashback til svineinfluensa-hysteriet i 2009/10.

Korona-hysteriet bunner i en slesk plan fra maktkabalens side. Men denne gang synes hovedfokuset å være på det å kjøre folk på felgen rent økonomisk. Allikevel skal vi nok holde gluggene åpne for at de vil forsøke innføre tvang når det kommer til den kommende koronavaksinen. Kanskje vil det bli krav om at vi tar TO vaksiner, slik Burgermeister hevder i intervjuet nederst. Og da kan det raskt være at vi blir pumpet fulle av lumskt lurium som ødelegger folks helse – permanent. (Noe som uansett er tilfelle med det eksisterende vaksineprogrammet, hvor vaksinene forårsaker en hel vifte av sykdommer; astma, allergi, MS, diabetes, autisme(!), og, ja, dødsfall. Og dette skjer uten at vaksinene blir adressert som den reelle årsaken).

Burgermeister har kimet i alarmbjellene flere ganger etter svineinfluensaskandalen, bl.a. her hvor hun også forteller om omstendighetene rundt svineinfluensaen:

Her er hennes formaninger i forbindelse med Korona – fra tidlig i februar 2020. (Hun forteller også én og annen munnfull angående ebola, om hvordan man får sykdommen av vaksinen). Det kan absolutt synes som om hun har truffet spikeren på hodet med hensyn til sin spådomm om at det medisinske kartellet nå forsøker skape en unntakstilstand hvor en FN-hær til slutt skal settes inn.

Dette er biologisk krigføring, og de nasjonale regjeringer – blant annet den norske – er med på det skitne spillet:

underskrift_are_blaa

Les mer om viruskrisen her:
Hæææ? Gærna og Høyre opp 8,5 prosentpoeng?
Kan vi stole på koronatallene? Hvordan ender krisen?
Korruptokratiet og «korona»
Korona: Tenkt på det?
«Smittervernstiltak»: Når tenker folket ta affære ovenfor den norske regjeringens galskap?
Plottet rundt «korona» er avslørt – massepsykosen kan avblåses!
Koronaviru$: Hva i all verden kan vi egentlig vite?
Stol på det: «Korona» er en velsignelse!
«Korona»: Slik knebles leger som våger tråkke utenfor løypa ved å praktisere fornuft
Korona: Massepsykosen er et faktum!
Koronaaaah!!!

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame