are_thmb_fin
Are

Skal jeg driste meg til å skrive litt om korona nå som massepsykosen faktisk har rammet landet? Man må enten bare se humoren i det, eller kjøpe seg lykkepiller (not!) for å unngå umiddelbar og dyp depresjon.

På den ene siden hadde jeg aldri trodd at myndighetene ville våget å gå til det skritt de har gjort, og det baserer jeg på alle forgagne år med virus og grunnløs «vi kommer til å DØØØ!». At regjeringen allikevel turde spille opp under maktkabalen og det medisinske kartellets Korona psy-op, viser vel bare at vi p.t. lever under et fascistisk styresett. Altså et styresett hvor stat og industri har fusjonert fullstendig.
For det andre skjønner jeg ikke at folket ENDA ikke evner å lukte lunta. Én ting er at «dødsvirus» har versert mange ganger tidligere, uten at det viste seg å være noen grunn til å ta på vei. For det andre burde folk spørre seg hvorfor ikke regjeringen har valgt å internere og isolere gamle mennesker, som er det populasjonssegmentet som er truet av dette viruset. Isteden har regjeringen valgt å sette hele samfunnet på hold for å beskytte de eldre, med en massekonkurs som mulig konsekvens. Man jakter da ikke ned hele revebestanden for å beskytte hønene sine. Man lager heller et gjerde rundt hønene. Det vil si, hvis man ønsker å gjøre det kostnads- og tidseffektivt. Men det vil ikke den norske regjeringen.
Når jeg nå har sett dette gå såpass langt som det har, ser jeg slett ikke bort fra at kreftene bak det hele vil lansere en svært eksperimentell haste-vaksine, som kanskje – på toppen av det hele – blir tvunget på folk med hjelp fra en FN-hær(!)
Enn så lenge løper paniske nordmenn ned butikkene for å hamstre. Det kan trolig bli matmangel, men da som følge av at disse panikkslagne menneskene bruker sparepengene og gribber til seg alt.
Vi har ikke evnet å lære av erfaringen… Vi framstår tvert imot som en bønsj imbesiler. Kun en folkeoppvåkning og en påfølgende kollektiv blånekt / opposisjon ovenfor «myndigheter» og deres oppdragsgivere vil kunne fri oss fra dette ondet.
MOBILISÉR!!!! Fortell de du treffer om hva som faktisk skjer her. Fortell de at dette ikke har noe med «pandemi» og mulig folkedød å gjøre. Arranger folkemøter hvor folk blir fortalt at meningen med «korona» er å destabilisere samfunnet økonomisk og sosialt. Med påfølgende tiltak som fører til ytterligere tap av rettigheter og frihet for borgerne. Det er det samme gamle spillet hvor en maktkabal forsøker oppnå total dominans. Stå imot, finn sammen. Slå sammen kreftene, folkens, for å motvirke galskapen. Kun et opplyst og samlet folk kan sette en stopper for den bestialiteten vi nå ser utspille seg!
underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame