are_thmb_fin
Are

Det har lenge eksistert spekulasjoner om kvaliteten til koronatesten. Nå har den tanzanianske presidenten dratt testen sterkt i tvil, og grunnen er at testen viste koronainfeksjon hos både en geit og en papaya(!)

Jeg har vært blant de som hele tiden har hevdet at testen for koronainfeksjon har hatt en temmelig fishy eim ved seg, akkurat som alle andre aspekter ved sirkus korona. Nå har den tanzanianske presidenten John Magufuli kommet på banen, hvor han uttrykker tvil om testens kvalitet. Han hevder han fikk sikkerhetsstyrker til å forsøke testen på ikke-menneskelige objekter. Disse objektene ble gitt menneskelige navn, og så sendt til laboratorier for analyse. Det viste seg at testen hevdet koronainfeksjon både hos en geit og en papaya. Ja, du leste rett: hos en frukt! Om dette kan skyldes sabotasje ved tanzanianske laboratorier eller om testen i utgangspunktet har vært kontaminert med smitten slik presidenten framholder, tja, det skal ikke jeg si for sikkert.

Dette føyer seg pent inn i alle absurditeter som tegner et bilde av «korona» som en farse fra begynnelsen av. Det finnes mange indikasjoner på at de røde tallene har vært kokt sammen. Dersom testene i utgangspunktet var kontaminert med smitten, er det jo ikke til å undres over at antall smittede har blitt såpass høyt.

Denne siste virus-skremselen har vært en sjeldent stor psy-op med flere målsetninger forfattet av de som står bak. Jeg «gjetter» at blant disse målsetningene finner vi:
1) å kunne skyte frykt inn i foten av folkesjela, for redde mennesker er ukritiske og lette å kontrollere.
2) Ytterligere mental destabilisering gjennom isolasjon. Ensomme mennesker er redde mennesker med høyt stress og tilsvarende lavt immunforsvar – noe som gjør det lett for legemiddelindustrien å beite på disse med medikamenter fulle av lurium.
3) å kunne innføre strengere lover og restriksjoner i samfunnet. Noen av tiltakene vil nok bli rullet tilbake når krisetilstanden blir erklært over, men visse restriksjoner vil «umerkelig» bli hengende igjen. Se opp for disse!
4) å kunne tjene noen hundre milliarder på en koronavaksine. En vaksine som med stor sannsynlighet ville bli tvunget på folk.
5) å skape presendens for tvungen vaksinering generelt (da kalt obligatorisk vaksinasjon, fordi ‘obligatorisk’ ikke får folk til å skvette like mye)
6) å utradere middelklassen, og derved gjøre folk avhengige av trygd fra den korrupte staten.
7) å innføre elektronisk / optisk ID inni eller på folks kropper, og i tillegg fjerne kontanter. Dette er et briljant trekk, for slik kan man enkelt stenge tilgang til konti og basale velferdstjenester for dissidenter. Det er bare å fryse de respektive bankkonti og for øvrig alle tjenester som da vil være knyttet opp til vedkommendes elektroniske ID.

Lista kunne nok vært en god del lengre, men jeg tror dere skjønner tegninga… dette har ikke noe med helsevern å gjøre! Det dreier seg om en syk hang til kontroll og dominans.

Fra Reuters:

 

 

Her er mer av kunngjøringen fra Magufuli:

underskrift_are_blaa

Andre kilder til denne nyheten:
Sky News
India Today
Daily Monitor
Quartz Africa
Pune Mirror (India)
Al Jazeera

Illustrasjon: succo (pixabay.com)

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame