are_thmb_fin
Are

Her skal jeg brette ut om hvorfor hele koronasirkuset er en storstilt svindel. Dette baserer jeg på det vi konkret har sett utkrystallisere seg siden første halvdel av mars, da smittevernstiltakene ble iverksatt.

Som mange kanskje har fått med seg var grunnen til stenging av skoler, barnehager, butikker og annet, at vi skulle såkalt «flate ut kurven». Altså at vi skulle unngå for mange sjuke på én gang, og derved sikre at helsevesenet ville ha plasser nok til de som ble livstruende rammet. Merk: regjeringens smittevernstiltak var aldri ment å skulle redusere antall smittede / sjuke, men derimot å strekke det ut over tid! 

Til å begynne med ble vi innbilt at denne sykdommen (Covid-19) hadde en skremmende høy dødelighet, med tall på 3- 4 prosent. Etterhvert har det demret at antall uregistrerte smittede må antas å være temmelig stort, slik at dødeligheten av dette viruset (hva enn det måtte være for noe) blir tilsvarende lav. I all hovedsak er det gamle mennesker som er den utsatte gruppen her, og fuglene må vite hvorfor ikke tiltakene ble rettet mot kun denne gruppen istedenfor hele samfunnet.

Uansett, nå viser det seg altså at sjukehusene overhode ikke opplever den tilstrømmingen av koronapasienter som vi ble forespeilet via fryktporno i løgnmedia. Hvor er alle koronapasientene? Pasientmangelen har kommet for dagen for lenge siden, men tiltakene har allikevel fortsatt. Her til lands har vi løst litt opp nå, men fortsatt vil ikke regjeringen gi slipp? Isolasjon og økonomisk ruin er ganske stressende for et menneske – immunforsvaret blir tilsvarende skrøpelig av slikt. Dette henger åpenbart ikke på greip!

Er denne uttværingen av de absurde smittevernstiltakene ment å skulle gi det medisinske kartellet tid nok til å få oppfylt sin våte drøm oppfylt, nemlig det å få framstilt en vaksine? Og da snakker jeg om en vaksine som trolig også kommer til å bli tvunget på folk flest.

Litt trist å se hvor utrolig langt inne det sitter for folk å innse at vi blir bedratt – big time! Trist, fordi jeg ser Gærna nå tenker å tørke statskassa med hvit klut og gi enorme summer til utviklingen av en Covid-19 vaksine.  I dag, mandag 4. mai, ble det klart at Norges bidrag vil lyde på hele 13 milliarder kroner. Det er, for å si det på godt norsk, rein galskap. Og da mener jeg helt uavhengig av at «korona» i tillegg er en svindel.

Dette er også trist ikke minst fordi så mange mennesker lider under denne kunstig skapte krisen, og jeg snakker da om isolasjonen og om det å miste jobben, eller at folks private foretak går konkurs. Apropos det siste: er det ikke utrolig stille i pressen angående konsekvensene av smittevernstiltakene?  Hvorfor får vi ikke lese om alle de som nå er på randen av desperasjon, for de finnes det trolig ganske mange av. Jeg hører selv om slike tilfeller til stadighet. Jeg setter en tusing på at pressen har blitt instruert i å ikke skrive artikler som «nører opp til sivil ulydighet ovenfor smittevernstiltakene». Kan en sjefsredaktør som leser dette vennligst bekrefte? (Haha, that will be the day).

Denne situasjonen er intet mindre enn utrolig, både på godt og vondt. På den mørke siden har vi det faktum at det finnes mange som blir påført store prøvelser i disse tider, med tapt livsgrunnlag og alt det spinner på seg. På den lyse siden føler jeg meg sikker på at vi kan se fram mot en ny tid ganske langt fra den gamle normalen. Hele sirkus korona har vært en øyeåpner, og vi ser sjarlataner som «Kill-Bill» Gates få så øra flagrer i kommentarfeltet på Twitter.

Alt i alt: Jippi! «Happy ending», tross alt.

Her er Larken Rose som sier enda mer om denne psykologiske operasjonen:

 

 

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame