are_thmb_fin
Are

Så er det klart at det skal brukes 85 milliarder norske kroner til å utvikle en vaksine ovenfor Covid-19. Dere vet, denne fake-epidemien som det medisinske kartellet har kokt i stand, og som en rekke europeiske regjeringer har hoppet på uten forbehold. I tillegg til å ha drept privatøkonomien til horder av mennesker, skal dette kartellet nå i tillegg ribbe statskasser rundt om for sårt tiltrengte midler. Det er slik nasjoner holdes under hælen, nemlig ved at de tappes for penger. Via et gradvis svinn av midler må den nasjonale velferden gradvis bygges ned, og slik holdes en sivilisasjon under kontroll. Metodikken her kan kort gis det beskrivende navnet «krig – sykdom – fattigdom».

Vi vet per i dag at Covid-19 ikke utgjør den faren vi opprinnelig ble innbilt. Faktisk var mønsteret det samme for koronaviruset (Sars-Cov-2) som for dets forgjengere, nemlig at det opprinnelig ble blåst i alle alarmbjeller, for så å raskt avta vedrørende virulens og skadelighet. Selv om det p.t. ikke finnes gode dokumentere grunner for å holde fram med smitteverntiltakene, har den norske regjeringen tydelig tenkt å gi krisen kunstig åndedrett helt til en vaksine er på plass. Ikke bare det, for den norske regjeringen skal nå gå inn med enorme beløp som skal spyttes inn i utviklingen av vaksinen. Beslutningen om å skaffe til veie disse 85 milliarder kronene er undertegnet av Italias statsminister Giuseppe Conte, Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, president i Det europeiske råd Charles Michel, EU-president Ursula von der Leyen og Norges statsminister Erna Solberg. Og hvem skal ha sin myndige føring på hvordan pengene skal brukes? Jo, det skal selvfølgelig filantropen Bill Gates, som har kjøpt seg inn i alt som kan krype og gå av globalt helsevern. Dette er altså god gammaldags svindel så god som noen.

Tenker Kari og Ola å la dette passere? Trolig. Vi har enda ikke lidd nok, men når pengebøkene til de fleste nordmenn er ribbet, vil det nok komme til en naturlig stopp for maktkabalen og dens herjinger. Litt trist at det må gå såpass langt, for det er faktisk mye menneskelig lidelse midt oppi denne forestillingen som nå utspiller seg rett foran øynene våre. På den annen side må det vel bare til.

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame