are_thmb_fin
Are

Denne sivilisasjonen finner seg sannelig i mye… Her i Norge godtar vi at regjeringen avgir norsk suverenitet til Brussel når det gjelder kontrollen over energiforsyningen vår (grunnlovsbrudd). Noe som har resultert i digre strømregninger for nordmenn flest. Vi godtar også at regjeringen øser ut enorme summer i form av donasjoner til kjente svindlere som Clinton Foundation og Soros Open Society Foundation. For ikke å nevne Bill Gates’ katastrofale vaksineprosjekter,  som blant annet medførte at titusener, kanskje også hundretusener, av indere endte i paralyse. Dette gjaldt Gates’ misjonering med den orale poliovaksinen, og for mange av disse inderne endte det med døden.

Et helt eget kapittel for seg selv er krigene som Norge er involvert i. Først er Norge med på å bombe den ene nasjonen etter den andre tilbake til steinalderen, gjort på falske premisser. Deretter donerer Norge enorme summer i form av bistandsmidler til de samme krigsrammede nasjonene. Da bistandsmidlene til Syria skulle over den syriske grensen, måtte dette skje i form av kofferter med kontanter. Grunnen var at Syrias banker ikke var del av det europeiske banksystemet. Men disse koffertene krysset altså grensa inn i de terrorist-kontrollerte områdene i Syria, og der slutter sporet etter pengekoffertene. Etter all sannsynlighet havnet de rett i hendene på terroristene, ISIS. Som sådan er det ikke bare USA som har finansiert ISIS, men også «fredsnasjonen» og våpenprodusenten Norge. Kriger startet av bankene, hvor våre unge og håpefulle bare brukes som kanonfôr, mens både soldater og foreldre tror det utkjempes en ærefull krig «for konge og fedreland»… Akk ja.

Jeg kan også nevne klimasvindelen og dens avledninger (vindmøller, karbonskatter etc.) og, salget av uvurderlige norske tjenester og geografi, og ikke minst, den økonomiske destabiliseringen av landet gjennom psy-op’en «korona». Nordmenn skjønte ikke tegninga selv etter at regjeringen valgte å dolkestøte næringslivet i landet på bakgrunn av syv påståtte dødsfall nasjonalt. Og så videre, og så videre, og så videre…. Denne lista er nærmest endeløs. Det slutter aldri å forbløffe meg hvor hvor servile og autoritetstro vi i realiteten er. Kiri hevder at et servilt og sovende folk får de lederne det fortjener, og det er jo noe i det hun sier.

Jeg bare sier det: vi har alle vært med på å skape den virkeligheten vi p.t. står oppi, både på et personlig og kollektivt plan. Kanskje det nå er på tide å dra tilbake samtykket ovenfor våre såkalte ledere, et nettverk av edderkopper som skaper en luksuriøs virkelighet for seg selv basert på undertrykking av resten? Er det ikke på høy tid å innse at vi, folket, fortsatt har makten og sette ned foten?

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: En soldats grav – hentet fra Pikist.com

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame