are_thmb_fin
Are

Inne på Nettavisen finnes en artikkel som gjør diverse meningsmålinger i forbindelse med situasjonen rundt koronaviruset. Det viser seg at hele 66% vil ta vaksinen når den foreligger, til tross for at de aller fleste av oss allerede må antas å være immune når tidspunktet kommer. Som mange kanskje ikke vet, er det ikke samme krav til uttesting av vaksiner som for ordinære medikamenter. Det betyr at en korona-hastevaksine kan bli særs eksperimentell og farlig for de som våger ta den. Legemiddelindustrien har også greid å dytte ansvaret for vaksineskade-erstatninger over på myndighetene i de respektive land, slik at insentivet for å skulle framstille en trygg vaksine delvis er borte. Den gang legemiddelindustrien selv måtte kompensere alle de vaksineskadde, ble det bare røde tall i regnskapet. Det var kort og greit et tapsprosjekt, men denne mektige industrien har jo myndighetene i lomma, så det ble en løsning via juridisk immunitet.

Nå skal det sies at legemiddelindustrien har en gullkalv i vaksiner, og dersom det lykkes det medisinske kartellet å trikse fram vedtak om tvangsvaksinering i forbindelse med en kommende koronavaksine, sier det seg selv at fortjenesten blir eventyrlig. Man bør også vite at de store industriene kontrolleres av de samme kreftene til syvende og sist, slik at tallene selv hos «helstøpte» norske Nettavisen kan være manipulerte. Selvfølgelig manipulert slik at vaksinen vil bli tatt av så mange som overhode mulig. Men la meg i fortsettelsen allikevel gå ut fra at tallene er autentiske.

Som vi kan se sier litt over 66% av 1600 deltakere i meningspollen at de tenker ta vaksinen når den kommer:

poll_fin

13% sier at de ikke har bestemt seg, og 21% sier at de ikke vil ta vaksinen. 21% er riktignok ikke ubetydelig, men jeg hadde ærlig talt håpet at flere hadde gjennomskuet korona- psy-op’en til det medisinske kartellet og NWO-banden for øvrig. Men, nei, de fleste skjønner fortsatt ikke et plukk av hva som har funnet sted.

Drøyt 4000 hadde svart på spørsmålet om de trodde vi var kommet over den verste kneika nå med hensyn til smittespredning, sykdom og død i forbindelse med korona:

poll2_fin

Som vi ser tror omtrent halvparten at vi bare har sett starten på dette helvetet. Jeg regner med at disse også er sterkt imot å løsne opp de absurde, kvelende smittevernstiltakene også…? Tiltak hvor meningen i realiteten var å kverke middelklassen, slik at bare maktkabalens enormt pengesterke og mektige foretak var de eneste som overlevde. Når majoriteten av befolkningen blir uten arbeid og avhengige av statens almisser, er det jo forbløffende hvor medgjørlig man blir – selv ovenfor flere overgrep fra statsapparatets side. Kanskje vil vi se innføring av såkalt borgerlønn, som en måte å kontrollere befolkningen på.

Som jeg kanskje har sagt før, tenker de muligens nå å forlenge smittevernstiltakene for å kunne rettferdiggjøre framstillingen av en vaksine. En vaksine som trolig vil inneholde personlig ID for hver enkelt som mottar vaksinen, noe som i sin tur vil kunne brukes til å kontrollere og holde nede individene. Erna Solbergs regjering har altså vedtatt å donere hele 13 milliarder norske kroner til utviklingen av denne vaksinen. Absurd! Få dette korrupte kvinnemennesket og resten av vepsebolet hennes pælmet ut av norskt styre og stell.

underskrift_are_blaa

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame