are_thmb_fin
Are

Dr. Gottfried Curio er medlem av den tyske Forbundsdagen på vegne av det innvandringsskeptiske partiet AfD (Alternativ für Deutschland – Alternativ for Tyskland). I en nylig tale i Forbundsdagen tok Dr. Curio opp de katastrofale følgene av rikskansler Angela Merkels vidåpne grenser og ”velkommen-flyktninger-politikk».

I sin temmelig utilslørte tale, som angivelig skriver seg fra september i fjor, tar Dr. Curio opp problemet med at graden av kriminalitet har økt voldsomt i takt med innvandringen. Han sier videre at flere hundretusener lovbrudd kunne vært unngått dersom Merkel hadde skjønt å stenge grensene for fem-seks år siden.

Mange vil selvfølgelig, nærmest på refleks, betegne Dr. Curio som en rasist for denne talen. Men hva er rasistisk ved den? Og fremfor alt: hva er det han sier som er feil? Aldri før har vi trengt mer at folk våger si sannheten uten tanke for sin egen anseelses skyld. Og det Dr. Curio her tar opp er en problematikk som gjelder verden over, Norge innebefattet. Det er ikke trengende mennesker flest som får opphold, men økonomiske lykkejegere. Og penger og særordninger får de nærmest gratis når de kommer, akkurat slik de ble forespeilet før deres asylant-reise til Nord-Europa ble påbegynt. Hva blir det neste? Skal vi måtte motta «klimaflyktninger» i fortsettelsen, slik Dr. Curio uttrykker det?

Bakenfor denne strømmen av migranter finner vi en hel industri bestående av menneskehandlere og globalister! Mange av migrantene har dessverre en uheldig kulturell ballast med seg i bagasjen, noe som blant annet reflekterer seg i sterkt røde tall på kriminalitetsstatistikken. Omfanget på den medfølgende kriminaliteten kommer til syne når Dr. Curio adresserer basale behov som at tyskere ikke lengre kan føle seg trygge i parker, på togstasjoner og badeplasser m.m.

Summa-summarum: Vi utsattes for storstilt svindel non-stop, jeg kan nevne asylpolitikken, korona og mer. Det er jo nesten uvirkelig at maktkabalen som står bak kommer unna med denne åpenbare kriminaliteten. Vanføret vil ikke opphøre før folk flest innser de lett tilgjengelige fakta og våger si det. Men jeg føler sterkt at det er nettopp «dit» vi nå er i ferd med å bevege oss. Yay!

«Tell it like it is»! Dette var et bidrag i så måte fra meg.

underskrift_are_blaa

Kilde video: RAIR FOUNDATION USA

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame