are_thmb_fin
Are

En ledende italiensk politiker og kjendis, Vittorio Sgarbi, uttrykker sin harme ovenfor de offentlige italienske tallene i forbindelse med korona-pandemien. Han nøler ikke med å kalle dette en gedigen løgn, og drar paralleller til siste verdenskrig. Han betegner lockdown-politikken som fremmed makts forsøk på okkupasjon av hans eget fedreland. 

Man må nesten ha levd under en stein for å ha unngått å få med seg at korona-tallene på verdensbasis blir forsøkt blåst opp på kunstig vis. Et voldsomt apparat synes nå å være oppsatt på å beholde de drakoniske smittevernstiltakene, for så å kunne lansere en vaksine snarlig. En vaksine som med stor sannsynlighet ville bli tvunget på folk. For å få dette til, visste apparatet bak denne psykologiske operasjonen at de ville behøve skikkelig røde tall i forbindelse med aktuell smitte, sykdom og antall dødsfall.

Sgarbi adresserer her den løgnen som finnes i fotsporene til denne påståtte pandemien. Moral: vit at dere er ikke alene om å stille dere kritisk til sirkus korona. Nå kan det vise seg at ledende politikere også har fått nok.

underskrift_are_blaa

Videoens kilde: Rair Foundation (USA)

Illustrasjon: Skjermdump fra video.

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame