kiri_&_tuca
Kiri

Lockdown og isolasjon er skadelig. Ensomhet har for så vidt aldri vært sunt, men nå har dette fått et virkelig stort omfang med den oppkonstruerte koronakrisen. Det har bare blitt mer tydelig nå enn noen gang tidligere hvordan ensomhet skader oss mennesker.

Jeg blir kontaktet av menn som forteller meg hvordan de føler de visner hen. Han ene jeg kjenner betalte en dame kr 10.000 for å være hos han en hel natt. Det var 5% sex, resten var samtale og nærhet. Hun var klok, myk og tilstede. For ham var det verdt hver eneste krone.

Mannen dette gjelder er både pen og smart, men flotte menn sliter med å få seg et forhold til en dame som varer over tid. Det samme gjelder kvinnene. Hva stikker under her?

Det er ikke noe problem å få seg en mann for oss damer iallefall. Og da tenker jeg på et simpelt ligg. Selv den verste burugle kan få seg en mann, men å beholde mannen er verre. Når jeg selv ble skilt etter 8 år sammen med faren til sønnen min, tenkte jeg at jeg ville til bunns i hva jeg hadde gjort feil.

Vi søker utover og vil så gjerne ha samhørighet og kjærlighet, men vi glemmer å jobbe med oss selv. Til gutta: Det er èn ting alle kvinner vil ha mer enn noe annet, men dere vet ikke hva det er. Gjør dere vel? Når du som mann vet hva denne ene tingen er, så kan du få deg hvilken dame som helst. Kan du gjette hva det er jeg tenker på…?

All min kjærlighet…

kiris_undersskrift

Illustrasjon: lounisproduction (pixabay.com)

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Are skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame