are_thmb_fin
Are

Vaksine-misjonær Bill Gates er sagt å være en filantrop. Han skal ha gitt løfte ovenfor offentligheten om å donere bort hele formuen sin til veldedige formål. Og mange har nok bitt på denne påstanden, og tror han faktisk driver og kvitter seg med pengene sine for å kunne frelse en hel verden. Det stemmer ikke! Bill Gates’ donasjoner kommer ham selv tilgode, og han har tjent stort på f.eks. sin vaksine-promotering verden over.

Nå er det kommet på bordet opplysninger som tilsier at Gates har forsøkt å bestikke nigerianske myndigheter for å få et vedtak om tvangsvaksinasjon i landet. Nigerianske Daily Post skriver at Gates skal ha tilbudt 10 millioner dollar for å influere i retning av et raskt gjennomslag for lovforslaget om tvungen vaksinasjon med den kommende koronavaksinen. Merk, dette er en vaksine som fortsatt ikke eksisterer. Og, ja, jeg kaller det for ‘tvungen vaksinasjon’, ettersom det hyppig brukte ‘obligatorisk vaksinasjon’ bare er en måte å tåkelegge medisinsk fascisme på.

Opposisjons-koalisjonen for Forente Politiske Partier (CUPP) hevdet sist mandag at den hadde fått fatt i et etterretningsrapport med høy troverdighet. I rapporten framgikk det at Gates skulle ha forsøkt å få dette lovforslaget unntatt fra normal saksgang, slik at vedtaket om tvangsvaksinering skulle bli gjort uten reell behandling.

En uttalelse fra CUPP heter det blant annet (fornorsket):
Opposisjonskoalisjonen (CUPP) har fanget opp troverdig etterretning og advarer herved nigerianere mot planene til lederskapet i Representantenes Hus, anført av Femi Gbajabiamila. Disse planene tar sikte på å framtvinge lov om «Control of Infectious Diseases Bill 2020», uten å overholde regler for lovgivning. Denne loven er også kjent som lov om obligatorisk vaksinasjon. Her foreslås obligatorisk vaksinasjon av alle nigerianere, selv uten at vaksinen eksisterer.

I uttalelsen nevnes også summen 10 millioner dollar, og sier videre:
Opposisjonen i Nigeria avviser lovforslaget og oppfordrer opposisjonens lovgivere i Representantenes Hus til å konfrontere husets talsmann med disse fakta i plenum i morgen [mandag 5. mai 2020], og motstå enhver plan om ulovlig å vedta lovforslaget.

Videre sies det:
Hva hvis det skulle vise seg at verden ikke greier framstille noen vaksine eller kur for koronavirus, akkurat slik det ikke er funnet noen kur mot HIV / AIDS? Hva skyldes hastverket med å vedta et lovforslag basert på spekulasjon? Er det noe annet lederskapet i Representantenes Hus ville ønske å formidle til nigerianere? 

I uttalelsen skrives det også at planene bak vedtaket om tvangsvaksinering er ondsinnede, og at de restriktive smittevernstiltakene er imot det nigerianske folks vilje.

Selv blir jeg (Are) ikke det minste forundret om alt dette skulle vise seg å stemme. Korrupsjon er tross alt normalen nå til dags – tross alle de som mener noe annet og hyler nedsettende om «konspirasjonsteorier». Bill Gates er heller ingen velgjører, så er det sagt.

underskrift_are_blaa

Kilde: Daily Post (Nigeria)

Illustrasjon: WEF | lisens: Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0). Forminsket til 800 x 534 px.

————————————
Det går med mye tid til å holde liv i denne bloggen. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver her, og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du enten sende via vipps til 98230377 eller via Paypal ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame