Ghislaine_Maxwell_fin
Ghislaine Maxwell

Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Siden BBC nå har dristet seg til å skrive om denne saken, går jeg ut fra at informasjonen er sann. Ikke fordi BBC er noe «sannhetens fyrtårn», men fordi den britiske tv-kanalen ikke tør sjanse på å miste ansikt, og nå trykker dette stoffet. (Normalt ville vel BBC holdt helt kjeft om en sak som dette…). Saken er den at Ghislaine Maxwell (58), den tidligere kjæresten til den avdøde, pedofile overgriperen Jeffrey Epstein, nå har blitt varetektsfengslet og stilt for retten i den amerikanske delstaten New Hampshire.

Maxwell er siktet for å ha «groomet» (lokket) underårige jenter helt ned til 14 år gamle, for å muliggjøre at Epstein og hans venner kunne begå seksuelle overgrep ovenfor disse jentene. Måten Maxwell har lokket jentene på, er ved å ta de med på shopping, kino osv. Etter dette har hun overtalt jentene til å å gi Epstein seksuell massasje, hvor så overgrepene har funnet sted. Maxwell er selv anklaget for å ha deltatt i noen av overgrepene.

Fem av de seks siktelsene mot Maxwell har en strafferamme på 5 år hver. Den sjette siktelsen går ut på at Maxwell skal ha fraktet en mindreårig med den hensikt å få denne mindreårige til å delta i seksuell aktivitet. Her er strafferammen 10 år.

Helt spesifikt er Maxwell siktet for følgende:
– Konspirasjon hvor mindreårige har blitt overtalt til å delta i illegal seksuell aktivitet.
– Overtalelse av en mindreårig om å delta i seksuell illegale aktivitet.
– Konspirasjon for å kunne frakte mindreårige, med intensjon om å få de med på kriminell seksuell aktivitet
– Transport av mindreårig, hvor hensikten var å få denne til å delta i kriminell seksuell aktivitet.

Og nå er altså Maxwell varetektsfengslet. Mon tro om ikke hun vet ett og annet om temmelig mektige mennesker, og mon tro om hun ikke derfor befinner seg i stor fare. Kanskje går det samme vei med henne som det gikk med Epstein, slik at vi blir vitne til nok et «selvmord» i fengsel. Det avhenger av hvem som nå har kontrolleren ved fengslet som Maxwell befinner seg i – snakker vi om hvite eller sorte hatter her?

Det kan synes som om ting virkelig rakner for den maktkabalen som har hatt makthegemoniet på Jorda så altfor lenge. Nå skjer det virkelig mye oppsiktsvekkende ting på én gang, og i dagene som kommer skal jeg forsøke ta for meg litt mer av dette her i bloggen.

Les mer hos BBC.

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: I. Maxwell. Lisens: CC BY-SA 4.0

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame