Konspirasjoner Korrupsjon Samfunnsproblematikk

Solberg-regjeringen sløser som en full sjømann med folkets penger!

 

 

ESolberg
Erna Solberg. Kilde: Kremlin.ru. Lisens: CC BY 4.0

Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Solberg-regjeringen oppfører seg som en full sjømann der den strør rundt seg av våre felles midler. Nordmenn ble først innbilt at (enda) et livsfarlig virus var løs, SARS-CoV-2. Uforståelige smitteverntiltak ble iverksatt, hvor regjeringen festet økonomisk strupetak på hele befolkningen. På det tidspunkt hadde 3 nordmenn (etter sigende) omkommet av koronaviruset!

I ettertid har det kommet for en dag at dette viruset slett ikke var så alvorlig, faktisk ikke verre enn ordinær influensa. Vi har også måttet erkjenne at tospannet industri og myndigheter har trikset med koronatallene for å få viruset til å virke mest mulig skrekkinngytende. Dette burde medført at alle ekte norske menn kjeppjaget regjeringsrepresentantene fra sine poster og satte banden bak lås og slå. Men, selvfølgelig, det skjer ingenting… 

I bakgrunnen av koronapandemien (ha, ha) har den påståtte filantropen Bill Gates og det medisinske etablissementet romstert for å kunne skaffe til veie en meget lukrativ koronavaksine. En vaksine som vi med stor sannsynlighet vil bli tvunget til å ta når den kommer. Den framtidige korona-hastevaksinen vil også være av en helt ny, genteknologisk sort, noe som raskt kan vise seg å bli tidenes medisinske katastrofe. Men det autoritetstro norske folket skjønner ikke hvilken total mangel på etikk og ansvar som stikker under her.

Allerede i begynnelsen av mai bebudet Solberg-regjeringen at den skulle donere 13 milliarder norske kroner til utviklingen av denne framtidige vaksinen – ment for et virus som for det meste har forsvunnet nå. Men ikke nok med det, for nå har regjeringen gått ut med at den tenker å donere vekk 100 millioner kroner, slik at også lavinntektsland skal ha råd til å kjøpe denne vaksinen til sine borgere.

Som et «apropos» vil jeg legge til at regjeringen nå også har besluttet å donere vekk 1,75 milliarder til det krigsrammede Syria og landene rundt. Syria er et land som Norge har vært med på å forsøke å ødelegge via vårt Nato-medlemsskap.

Dette er rett og slett en hån av Norges befolkning. Hva kunne blitt utrettet med snaut 15 milliarder kroner dersom de ble brukt til vettige formål her til lands? De kunne blitt brukt til å få vekk bompengeringene slik at nordmenn fikk råd til å kjøre bil igjen i byene. De kunne vært brukt til å avhjelpe sykehuskøene, tilby våre gamle en verdig alderdom på institusjon etc. etc.  

Vi lever i selve bedragets tidsalder. Hvor lenge skal det gå før folket setter ned foten for tidenes mest katastrofale statsminister og resten av globalist-marionettene i hennes regjering?

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

4 kommentarer på “Solberg-regjeringen sløser som en full sjømann med folkets penger!

 1. Peter A Davidsberg

  Så kan det være på sin plass å nevne at de 13 milliArdene ++ er tatt opp som LÅN!. Der er ikke hentet midler ut av pengebingen. Resultatet er at vi, det norske folk, borgere av dette land,får bære ansvaret med betale tilbake låneopptaket inkl. renter…,mens oljefondets avkastning – med hasteloven i hånd – (gjelder ikke 4% regelen) ikke lenger kan brukes til investeringer i Norge.
  Hvor er moralen i dette?

  Liker

 2. Liz Hammerstad

  Heisann, Jeg sendte en melding igår på messenger.Jeg har funnet dokumentet på dansk som jeg nevnte, samt videoen som forklarer.Jeg har sendt det til en advokat her i Bergen som jeg kjenner, og har bedt.om hans feedback. Global Ophævelse af Signaturer | | | | | |

  |

  | | | | Global Ophævelse af Signaturer

  | |

  |

  |

  VhLiz Hammerstad

  Sendt fra Yahoo Mail på Android

  Liker

 3. Bjørnar Hanssen

  Det er ikke mulig å finne en god forklaring på regjeringens idioti. Det må være mange idioter der siden sløseriet aldri stopper.

  Liker

 4. Fy å fy så sint man kan bli, bokstavelig kvalm av slike motbydelige måter å lure og svindle på. Ikke for det, det virker som nordmenn ikke engang trenger å bli lurt for å bli lurt – lenger…😔

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: