ESolberg
Erna Solberg. Kilde: Kremlin.ru. Lisens: CC BY 4.0

Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Solberg-regjeringen oppfører seg som en full sjømann der den strør rundt seg av våre felles midler. Nordmenn ble først innbilt at (enda) et livsfarlig virus var løs, SARS-CoV-2. Uforståelige smitteverntiltak ble iverksatt, hvor regjeringen festet økonomisk strupetak på hele befolkningen. På det tidspunkt hadde 3 nordmenn (etter sigende) omkommet av koronaviruset!

I ettertid har det kommet for en dag at dette viruset slett ikke var så alvorlig, faktisk ikke verre enn ordinær influensa. Vi har også måttet erkjenne at tospannet industri og myndigheter har trikset med koronatallene for å få viruset til å virke mest mulig skrekkinngytende. Dette burde medført at alle ekte norske menn kjeppjaget regjeringsrepresentantene fra sine poster og satte banden bak lås og slå. Men, selvfølgelig, det skjer ingenting… 

I bakgrunnen av koronapandemien (ha, ha) har den påståtte filantropen Bill Gates og det medisinske etablissementet romstert for å kunne skaffe til veie en meget lukrativ koronavaksine. En vaksine som vi med stor sannsynlighet vil bli tvunget til å ta når den kommer. Den framtidige korona-hastevaksinen vil også være av en helt ny, genteknologisk sort, noe som raskt kan vise seg å bli tidenes medisinske katastrofe. Men det autoritetstro norske folket skjønner ikke hvilken total mangel på etikk og ansvar som stikker under her.

Allerede i begynnelsen av mai bebudet Solberg-regjeringen at den skulle donere 13 milliarder norske kroner til utviklingen av denne framtidige vaksinen – ment for et virus som for det meste har forsvunnet nå. Men ikke nok med det, for nå har regjeringen gått ut med at den tenker å donere vekk 100 millioner kroner, slik at også lavinntektsland skal ha råd til å kjøpe denne vaksinen til sine borgere.

Som et «apropos» vil jeg legge til at regjeringen nå også har besluttet å donere vekk 1,75 milliarder til det krigsrammede Syria og landene rundt. Syria er et land som Norge har vært med på å forsøke å ødelegge via vårt Nato-medlemsskap.

Dette er rett og slett en hån av Norges befolkning. Hva kunne blitt utrettet med snaut 15 milliarder kroner dersom de ble brukt til vettige formål her til lands? De kunne blitt brukt til å få vekk bompengeringene slik at nordmenn fikk råd til å kjøre bil igjen i byene. De kunne vært brukt til å avhjelpe sykehuskøene, tilby våre gamle en verdig alderdom på institusjon etc. etc.  

Vi lever i selve bedragets tidsalder. Hvor lenge skal det gå før folket setter ned foten for tidenes mest katastrofale statsminister og resten av globalist-marionettene i hennes regjering?

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame