Konspirasjoner Konspirasjonsteorier Pedofili og seksuelt misbruk av mindreårige

Arrestasjonen av Ghislaine Maxwell: Har BBC akkurat begått en glipp ala den under 9/11?

Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Oppdatering 5. juli 2020: Denne saken kan synes å være en skøyerstrek. Det 

virker å være en kopi av artikkelen som dreide seg om Boris Johnson den 7. april. Fant nemlig dette på bbc.com: https://www.bbc.com/news/uk-52192604.

Allikevel lar jeg denne artikkelen stå, siden den inneholder interessante opplysninger om bl.a. 9/11 (video i artikkelen nedenfor). Og, bare for å ha sagt det: se opp for at denne artikkelen kan vise seg å bli en profeti som slo til.

Her er artikkelen slik jeg opprinnelig skrev den:

——————

I går skrev jeg en artikkel om at Jeffrey Epsteins medhjelper Ghislaine Maxwell hadde blitt arrestert og stilt for retten. Denne damen har forsynt Epstein og hans venner med mindreårige, og derved lagt til rette for seksuelle overgrep mot disse barna. Maxwell sitter trolig også på temmelig beklemmende film- og bildebevis tatt med skjult kamera, som viser mektige personer begå overgrep mot barn på én eller flere av Epsteins residenser rundt om. Overgrep skal også ha funnet sted på Maxwells egen residens i London.

Dette bevismaterialet kunne lett vært benyttet til utpressing, og har trolig også blitt brukt til det. Jeg regner med at eksplosiv informasjon som dette har satt Maxwells liv i stor fare. Kanskje er dette også grunnen til at hun forsvant etter at saken mot Epstein ble satt i gang. Siden Maxwell nå er fengslet, er det slett ikke usannsynlig at hun vil lide samme skjebne som Epstein. Etter sigende begikk Epstein selvmord i fengselet, men det er lite sannsynlig. I realiteten var det nok noen som ikke tok risken på at Epstein skulle synge ut, og fikk ham myrdet.

I går, fredag 3. juli, ble jeg gjort oppmerksom på noe interessant. En venninne sendte meg en melding, hvor det framgikk at BBC angivelig skal ha postet en artikkel om Ghislaine Maxwell for tidlig. Artikkelen kom på trykk i går fredag 3. juli, mens den stod datert 8 dager senere, den 11. juli. BBC har nå fjernet artikkelen fra sine nettsider, men noen har angivelig lyktes i å forevige den mens den enda var oppe på tv-stasjonens nettsider. Her er den:

maxwell_corona_sick_fin

Som vi kan lese ovenfor, så har Maxwell angivelig blitt svært koronasyk (hva annet?), og mottar intensiv medisinsk behandling. Og dette er altså tilfelle, øh, enten nå eller den 11. juli. Uansett hva, se opp for at hun KAN omkomme – «mot alle odds». Det spørs hvilke krefter som har fengslet henne. Den som lever får se…

Som antydet synes BBC å ha en fin tradisjon med å bekjentgjøre hendelser før de har funnet sted. Under 9/11 meldte BBC at en tredje bygning – Solomonbygningen, også kjent som bygning 7 – hadde rast sammen. Det «morsomme» var at bygningen stod oppreist i bakgrunnen på live-sending, mens BBC-reporteren meldte om at den hadde kollapset og falt sammen. Først tjue minutter etter sendingen raste denne bygningen – til stor forbløffelse for bygningsingeniører. Her kan vi se flausen fra BBC:

Her er mer bakgrunnsstoff angående Ghislaine Maxwell og hennes forbindelse med den pedofilidømte Jeffrey Epstein:

Bare en ting til slutt: merk at jeg ikke har forsøkt å hevde at denne påståtte glippen til BBC virkelig har funnet sted. Jeg sier at muligheten er til stede for det, akkurat som BBC publiserte nyheten om den falne Bygning 7 i Ny York før hendelsen var et faktum. Hvis det nå viser seg at Ghislaine Maxwell blir rapportert død av Covid-19, burde eksistensen til denne (påstått) premature BBC-artikkelen bli gransket…

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

4 kommentarer på “Arrestasjonen av Ghislaine Maxwell: Har BBC akkurat begått en glipp ala den under 9/11?

 1. Er du tjukk i hue? Hvor lite skal egentlig til for lure deg? Biter du på absolutt alt? Mye av mølet du sprer starter som spøker i chan-miljøene. De konkurrerer om å finne på de mest sinnsyke løgnene for å se hvor langt de klarer å spre dem og hvor mange som biter på. Og de ler av deg hver eneste dag. For du biter på absolutt alle.
  Du burde begynne å henge litt mere i chan-miljøene Hegrand. Så kan de meg egne øyne se hva de driver med. Men kjenner jeg deg rett så vil du sikkert bare si at disse folkene har sett gjennom løgnene og sprer sannheten. Artikkelen er opprinnelig om Boris Johnsen. Noen har lekt seg litt. Og som det brødhue du er så biter du på. Hver jævla gang.
  Bruker du borrelås på skoene dine også?

  Liker

  • Oj, det var sannelig mye personlig negativitet du fikk ut der…? Kan jeg hilse deg med «Hei Helge Skou Dale»? 🙂 Hvis du synes jeg og Kiri er så dumme, hvorfor bruke all denne tiden på å stalke oss og henge oss ut på Facebookgruppa di «Ting som norske antivakksere sier»? Hvorfor bruke livet ditt på oss?

   Så til saken: Hvis du leser artikkelen nøyere enn du tydeligvis har gjort, så vil du kunne se at jeg IKKE har påstått at artikkelens innhold speilet sannheten. Jeg har ytret meg spørrende, faktisk allerede i overskriften. Og hvis du synes det er imbesilt å i det hele tatt mistenke at saken kunne være reell, så minner jeg deg på om at BBC var invovert i en enda større og lignende skandale i 2001. Den gang gikk kanalen ut med en direktesending hvor det ble påstått at bygning 7 var rast – 20 minutter før den faktisk raste.

   Basert på en diskusjon inne på Facebook-gruppa vår, «Are & Kiri: Mot strømmen», så har jeg konkludert med at det er fake akkurat denne gang. Den originale artikkelen har du trolig her:
   https://www.bbc.com/news/uk-52192604

   Artikkelen er for øvrig oppdatert.

   Liker

 2. Photoshop’a med den her som utgangspunkt: https://leadstories.com/boris.jpg

  Han som laget den har også påpekt at det var en «spøk»; https://www.instagram.com/p/CCJTftQgQrS/

  Liker

  • Ja, du har nok helt rett i det. Jeg fant også ut at dette måtte være tilfelle etter en diskusjon i Facebook-gruppa Are & Kiri: Mot strømmen.

   Artikkelen er oppdatert med dette. Men takk for info allikevel!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: