Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Oppdatering 5. juli 2020: Denne saken kan synes å være en skøyerstrek. Det 

virker å være en kopi av artikkelen som dreide seg om Boris Johnson den 7. april. Fant nemlig dette på bbc.com: https://www.bbc.com/news/uk-52192604.

Allikevel lar jeg denne artikkelen stå, siden den inneholder interessante opplysninger om bl.a. 9/11 (video i artikkelen nedenfor). Og, bare for å ha sagt det: se opp for at denne artikkelen kan vise seg å bli en profeti som slo til.

Her er artikkelen slik jeg opprinnelig skrev den:

——————

I går skrev jeg en artikkel om at Jeffrey Epsteins medhjelper Ghislaine Maxwell hadde blitt arrestert og stilt for retten. Denne damen har forsynt Epstein og hans venner med mindreårige, og derved lagt til rette for seksuelle overgrep mot disse barna. Maxwell sitter trolig også på temmelig beklemmende film- og bildebevis tatt med skjult kamera, som viser mektige personer begå overgrep mot barn på én eller flere av Epsteins residenser rundt om. Overgrep skal også ha funnet sted på Maxwells egen residens i London.

Dette bevismaterialet kunne lett vært benyttet til utpressing, og har trolig også blitt brukt til det. Jeg regner med at eksplosiv informasjon som dette har satt Maxwells liv i stor fare. Kanskje er dette også grunnen til at hun forsvant etter at saken mot Epstein ble satt i gang. Siden Maxwell nå er fengslet, er det slett ikke usannsynlig at hun vil lide samme skjebne som Epstein. Etter sigende begikk Epstein selvmord i fengselet, men det er lite sannsynlig. I realiteten var det nok noen som ikke tok risken på at Epstein skulle synge ut, og fikk ham myrdet.

I går, fredag 3. juli, ble jeg gjort oppmerksom på noe interessant. En venninne sendte meg en melding, hvor det framgikk at BBC angivelig skal ha postet en artikkel om Ghislaine Maxwell for tidlig. Artikkelen kom på trykk i går fredag 3. juli, mens den stod datert 8 dager senere, den 11. juli. BBC har nå fjernet artikkelen fra sine nettsider, men noen har angivelig lyktes i å forevige den mens den enda var oppe på tv-stasjonens nettsider. Her er den:

maxwell_corona_sick_fin

Som vi kan lese ovenfor, så har Maxwell angivelig blitt svært koronasyk (hva annet?), og mottar intensiv medisinsk behandling. Og dette er altså tilfelle, øh, enten nå eller den 11. juli. Uansett hva, se opp for at hun KAN omkomme – «mot alle odds». Det spørs hvilke krefter som har fengslet henne. Den som lever får se…

Som antydet synes BBC å ha en fin tradisjon med å bekjentgjøre hendelser før de har funnet sted. Under 9/11 meldte BBC at en tredje bygning – Solomonbygningen, også kjent som bygning 7 – hadde rast sammen. Det «morsomme» var at bygningen stod oppreist i bakgrunnen på live-sending, mens BBC-reporteren meldte om at den hadde kollapset og falt sammen. Først tjue minutter etter sendingen raste denne bygningen – til stor forbløffelse for bygningsingeniører. Her kan vi se flausen fra BBC:

Her er mer bakgrunnsstoff angående Ghislaine Maxwell og hennes forbindelse med den pedofilidømte Jeffrey Epstein:

Bare en ting til slutt: merk at jeg ikke har forsøkt å hevde at denne påståtte glippen til BBC virkelig har funnet sted. Jeg sier at muligheten er til stede for det, akkurat som BBC publiserte nyheten om den falne Bygning 7 i Ny York før hendelsen var et faktum. Hvis det nå viser seg at Ghislaine Maxwell blir rapportert død av Covid-19, burde eksistensen til denne (påstått) premature BBC-artikkelen bli gransket…

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame