Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Nå har vår statsminister akkurat utført ordre fra sine oppdragsgivere i den internasjonale maktkabalen, og landet er økonomisk voldtatt. Jeg sikter til disse «smittevernstiltakene» som hun og regjeringen hennes vedtok da vi hadde 3 relaterte dødsfall på landsdekkende basis. Tiltakene ble gjort ovenfor en sykdom som det viser seg at ikke er verre enn influensa. I ettertid har Solberg unnskyldt seg med at hun og resten av regjeringen handlet i affekt, og hun kommer trolig unna med denne hårreisende bortforklaringen.

Hva er det hun har alle disse ekspertutvalgene til, annet enn å skaffe til veie riktig informasjon og deretter gjøre kvalifiserte valg? Jeg mener, hun ignorerte faktisk rådet fra ekspertisen ved folkehelseinstituttet. Folkehelsa anbefalte nemlig ikke lockdown.

Her er sommerhilsenen hennes, hvor hun snakker til befolkningen som en oppdragende mor til sine små barn. Ooooh, Erna bryr seg om oss og om gamle Norge. Hun BRYR seg faktisk – kan dere gjenta?

«Det vi tar med oss ut i naturen, tar vi også med oss hjem igjen», forteller hun formanende. Notert, mamma! Takk for at du holder oss i ørene. Hvis du fjerner alle vindmøllene, så skal jeg og Kiri ta med oss sjokoladepapiret vårt. Og plukke opp etter andre i tillegg. Deal?

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

hjerte_fin

Reklame