Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

[Oppdatert 19.07.20, kl 13:31]

Ok folkens, nå må dere spenne fast sikkerhetsbeltene. Denne artikkelen vil by på utfordrende lesning for mange, og er en betydelig forkortet versjon av en artikkel jeg opprinnelig hadde på trykk i Norgesavisen 24. oktober 2019.

La meg aller først klargjøre noe for deg: Dersom du er nysgjerrig og ønsker å skjønne noe av din egen rabiate samtid, foreslår jeg at du leser artikkelen med disse ordene i bakhodet: ta høyde for at realiteten trosser all fornuft! Det betyr at du må greie å være tilstrekkelig åpen og fordomsfri. Du må også greie å stole på det dine egne øyne viser deg! Jeg kan ikke få understreket viktigheten av dette sterkt nok, og det er av avgjørende betydning hvis du skal greie å gape over stoffet jeg her kommer med! Hvis jeg selv ikke hadde greid å praktisere åpenhet og våget å stole på mitt eget sanseapparat den gang da, hadde jeg heller aldri oppdaget såpass mye som jeg har. Og da hadde trolig heller ikke denne bloggen eksistert.

Aller først en personlig bekjennelse

Ærlighet varer lengst, sies det, og jeg tror oppriktig på det. Så derfor, her kommer det: Jeg har labbet rundt i en tåke av uvitenhet i snaut 50 år 🙂 En trøst er det kanskje at jeg ikke har vært alene om å være «treig», for den ærverdige og nå pensjonerte journalisten Per Aslak Ertresvåg vil nok si seg enig i at vi to har felles skjebne her.

En digresjon: Jeg tillater meg å være litt «springende» i tema nå. Per Aslak, Kiri og jeg delte en hyggelig ettermiddag på en kafé i Oslo for et par år tilbake. Akkurat som meg hadde Ertresvåg opplevd en personlig oppvåkning seint i livet, noe som for hans del skjedde helt på tampen av yrkeskarrieren som journalist. Oppvåkningen ga ham motivasjon til å stå fram som varsler, og det gjorde han ved å skrive trilogien hvor han avslørte sort makt i Norge. Dette er bøker jeg vil anbefale alle å lese, og hva er vel mer naturlig enn å starte med den første boka, «Makten bak makten«. I denne boka tar han også for seg temaet i denne artikkelen.

Bare for å hedre denne flotte mannen, la meg legge til følgende: Ertresvåg er i dag en plaget, gammel mann som har fått den sorte makten etter seg for sine bokavsløringer. Ifølge ham selv står frimurere og frimurer-budsjetter sentralt i denne trakasseringen av ham. Ertresvåg har flere ganger vært beskutt med strålevåpen (ikke-sivil teknologi), og leiligheten hans er konstant bestrålt med mikrobølger. Sistnevnte er noe en annen felles venn av oss har påvist med måleapparat. Dette har bidratt til å svekke helsa hans betydelig, og av denne grunn har han periodisk måttet søke seg vekk fra sin egen leilighet på Ila i Oslo. Han har «stått i det» og fortsatt sin virksomhet som varsler, tross alle forsøk på rydde ham av veien. Det står det respekt av!

En sensasjonell konspirasjonsteori

Vår sivilisasjon har en grunnleggende brist i forståelsen av seg selv, hvor hjernevask, fornektelse og kognitiv dissonans spiller sentrale roller. Den store majoritet aner rett og slett ikke hvor grunnleggende styrt begivenhetenes gang i realiteten er. Den sorte maktens tinder og dens usynlige hånd griper inn i nær sagt alle områder av folks hverdag. Vi forstår f.eks. ikke hvordan politikk og pengesystemet egentlig fungerer. Folk flest skulle bare visst hvilken enorm svindel som skjuler seg bak dette tokløveret alene. Det ville trolig mant fram den slumrende vikingen i mange av oss, slik at vi tok ladegrep og løp forbannet ut i gatene!

Ronald Bernard, avhoppet bankier og nå varsler, hevder at Jordas globale maktelite består av omlag 8500 personer. Disse personene tjener utelukkende sine egne interesser på bekostning av interessene og friheten til den enorme majoritet. Det er hevdet at denne makteliten utøver sin makt ved bl.a. å spre helseskadelige stoffer i atmosfæren hver eneste dag(!) Denne spredningen av stoffer viser seg i form av røykstriper på himmelen, og blir referert til som chemtrails. Hvis vi forsøker oss på en direkte oversetting til norsk, kan man kalle det for kjemistriper. Chemtrails inneholder barium, strontium og giftig aluminium, som blir sprøytet ut fra fly i atmosfærens lavere lag. Denne sprøytingen har et enormt omfang, og er sagt å finne sted i samtlige Nato-land som et minimum. Dette ifølge konspirasjonsteoretikere.

Det er nå jeg føler at jeg må ile til og si: Før du avviser det jeg her sier på ren refleks, forsøk å forholde deg åpen og lese videre et par minutter til. Som allerede nevnt, ta høyde for at realiteten – nettopp – kan trosse all fornuft! Og du: ta selv-testen under før du konkluderer med noe som helst…

Er chemtrails konkret konspirasjonspraksis eller bare vrøvl?

Jeg innrømmer selvfølgelig at dette med chemtrails kan lyde fullstendig absurd. Ikke minst når du hører om det for første gang. Det var også tilfelle for meg. Et kritisk tenkende menneske vil jo spørre seg hvordan i all verden det skulle gå an å komme unna med såpass omfattende kriminalitet som dette. «Det måtte jo involvere veldig mange mennesker og derfor bli kjent ganske raskt», ikke sant?

Hold deg fast: Det «morsomme» her er at det faktisk finnes gode holdepunkter for å hevde at chemtrails er reellt! Ja, du leste riktig. For min egen del har jeg kommet forbi stadiet av tvil for lenge siden, dette skjer! Denne sprayingen av himmelen er sagt å ha pågått helt siden 90-tallet i statene, kanskje før også, mens oppstarten i Europa og Norge trolig fant sted først utpå det tidlige 2000-tallet!

Les mer nedenfor, under overskriften «Og så kommer «skepperne» på banen». Men aller først, en utfordring til deg…

Her er min utfordring til deg

Her er «selv-testen» jeg akkurat refererte til. Våger du ta denne utfordringen? Vær i så fall forberedt på det samme hakeslippet som jeg selv fikk den gang da.

Framgangsmåte:
Sett av en fridag med noenlunde skyfri himmel. Gå ut tidlig om morran, og se etter passerende fly oppe på himmelen. Du vil trolig kunne se at noen fly ikke har røykspor bak seg, eller at disse røyksporene er korte og forsvinner allerede etter få minutter. Andre fly har imidlertid røykspor som ikke forsvinner.

Gjør deretter som følger:
1) velg deg ut helt konkrete, lett identifiserbare røykspor som synes å vedvare. Du vil garantert oppdage noen slike her til lands. (Se bildeserien nedenfor, så får du et hint om hva du skal se etter).
2) fotografér disse røyksporene med kameraet på mobiltelefonen din hvert ti- til femtende minutt i, si, 1-2 timer. Ta 8-10 bilder tilsammen.

Etterpå kan du sette deg ned og studere bildene. Du vil kanskje bli forbløffet over å oppdage at disse røyksporene faktisk «flyter ut» og danner et slør over himmelen. Viktig: Legg merke til at dette sløret skygger delvis for sollyset! Alt du trenger gjøre her, er altså å stole på det du ser på fotografiene. (Langt fra alle stoler på sine egne øyne, det vet jeg av erfaring!) Deretter kan du dra dine egne konklusjoner.

Dersom du er riktig, øh, la oss kalle det «heldig», så vil du kunne se avlørende ting som dette (video på snaut 2 min):

Video source: Scott Schmidt.

Hvordan vet du hva du skal se etter?

Hvis du har greid å lese helt til hit, skal du ha kudos for det. Her vil en kritisk tenkende sjel spørre seg selv: Hvem bragte disse stoffene opp i atmosfæren, og hvordan ble dette gjort? Kan det tenkes at kilden er de nevnte flyene og deres vedvarende røykspor (chemtrails)?

For å få ytterligere kjøtt på beinet kan du sammenholde resultatet av dine egne observasjoner med resultatet fra nedbørsprøver som er tatt. En analyse av innholdet i disse prøvene avslører en forbløffende stor forekomst av de nevnte metalliske stoffene. Her snakker vi om typer – og ikke minst mengder – av stoff som tidligere bare var å finne der disse stoffene opprinnelig kommer fra, nemlig fra jordsmonnet. Kort fortalt: hvordan har disse stoffene havnet oppe i de nedre lag av atmosfæren?

Her er noen bilder jeg selv har tatt av chemtrails i Oslo i 2014, så kan du bedre vite hva du skal se etter når du glaner opp mot himmelen:

20140424_095524
Chemtrails fotografert fra Holmlia i Oslo. (Eget foto).
20140426_172301
Chemtrails fotografert på Holmlia i Oslo. (Eget foto).
20140426_172309
Chemtrails fotografert på Holmlia i Oslo. (Eget foto).
20140428_135504
Chemtrails fotografert på Holmlia i Oslo. (Eget foto).
20140428_135516
Chemtrails fotografert på Holmlia i Oslo. (Eget foto).
20140428_140217
Chemtrails fotografert på Holmlia i Oslo. (Eget foto).
User comments
Chemtrails fotografert på Holmlia i Oslo. (Eget foto).
bjørvika-4
Chemtrails fotografert i Bjørvika i Oslo. (Eget foto).

Jeg finner det forbløffende at detet “kjemikalieskvipet” på fotografiene over er noe folk flest tar for å være ekte skyer! Men skyer er i all hovedsak store, hvite dotter, og har alltid vært det. Skyer er ikke “suppeslør” som vist ovenfor. Hvis du er 40 år eller eldre og tenker etter, når så du slike skyer som liten? Kan du huske det? Ikke jeg!

Og så kommer «skepperne» på banen…

Chemtrails er et yndet tema som setter fart i de som kaller seg realister og skeptikere. Med en intensitet uten sidestykke hevder de at disse røyksporene (eller dette sløret på himmelen) er et resultat av flymotorenes forbrenningsgasser. Og ingenting annet! Altså at det dreier seg om ordinær flyeksos, som i hovedsak består av kondensert vann og små mengder sot. Men dette faller på sin egen urimelighet, ettersom vann har aldri hatt den egenskapen at det skygger for sola i en slik grad. Det finnes enorme mengder naturlig vanndamp fra før oppe i atmosfæren, og det betyr at disse røyksporene ikke kan være vann! Det er heller ikke flyeksos, for slike mengder stoff finnes ikke i avgassene fra flymotorer!

De som velger å stå fast på at chemtrails er oppspinn, blir også tvunget til å erklære alle piloter og leger som i 2014 stod fram på en offentlig høring i Shasta County i den amerikanske delstaten California, for gale. Her et utdrag fra denne høringen:

Den tidligere FBI-sjefen, Ted Gunderson, forsøkte også å advare oss mot gift-dumpingen over hodene våre før han ble tatt av dage:

Varsleren Kristen Meghan var tidligere ansatt i det amerikanske militæret. Ved en tilfeldighet oppdaget hun denne, for hun selv, ukjente praksisen med å spre hauger av giftige kjemikalier over hodene våre. Her er hennes bekjennelse hvor hun forteller hva hun oppdaget, og hvilke følger hennes varsling fikk for henne (video på snaut 22 minutter):

Litt om hvordan chemtrails forurenser på bakkenivå og MDGs unnfallenhet

Hvorfor nekter miljøpartiet MDG å ta tak i denne problematikken? Ja, jeg vet tilfeldigvis at MDG ikke ønsker diskusjon rundt dette temaet, siden jeg selv har spurt parti-representanter. Partiet omtaler chemtrails som en konspirasjonsteori, og vil at realiteten av chemtrails skal bli bevist før noe politisk initiativ vil bli tatt.

Når chemtrails, med bl.a. nervegiften aluminium, kommer ned mot jordoverflaten med regn og snø, er dette meget betenkelig. Dette havner på urter og planter som brukes til å framstille mat, for så å havne i magene på oss mennesker. Vi puster også inn disse ørsmå aluminiumspartiklene, og som vår fremste ekspert på aluminium og biologiske effekter, prof. Christopher Exley, sier kan aluminium forårsake en hel vifte av forskjellige alvorlige sykdommer. På et seminar for litt siden uttalte han følgende: «Ingen aluminium, ingen alzheimer!» Alzheimer er i disse dager en dødelig sykdom med epidemisk omfang.

En annen ting er den omfattende skogdøden jeg selv har kunnet observere. Forsøk å sjekk hvordan det står til med trærne i skogen der du bor, især om du bor i mer rurale områder i dette landet. Jeg har sett en alldeles katastrofal skogsdød i Oslo-marka, hvor anslagsvis hvert fjerde tre enten er dødt eller har sprukket bark og mengder av mose (parasitt) på stammen. Er dette resultatet av et forsuret jordsmonn som følge av aluminiumsholdig nedbør?

Denne miljøkriminaliteten er formidabel, men hittil uten at det har fått noen konsekvenser for banden som står bak.

Om årsaken til at de sprer chemtrails, og om HAARP og EISCAT

Når det kommer til årsakene til at chemtrails spres over hodene våre, så er det mye som tyder på at chemtrails er én av komponentene i et sammensatt og sofistikert våpensystem. Det metalliske sjiktet dannet av chemtrails oppe i atmosfæren er komplementært til de såkalte HAARP-stråleanleggene på bakken. Ovenfor offentligheten blir disse anleggene omtalt som «værforskningsstasjoner», og ett av disse anleggene er EISCAT-systemet lokalisert på norsk grunn. Hele dette anlegget består av tre internasjonale radaranlegg, hvor ett har befunnet seg på Ramfjordmoen utenfor Tromsø inntil nylig. Dette anlegget er driftet av amerikanere hevdes det, og skal nå være flyttet til Skibotn, lengre nord i Troms.

Det er spekulert i om det var radaranlegget ute på Ramfjordmoen som genererte den mystiske spiralen på nattehimmelen i Tromsø i 2009 (se video under). Det var ikke måte på hvilke fantasifulle forklaringer som fulgte fra meteorologer og andre mer eller mindre kvalifiserte analytikere. På videoklippet under kan man også høre spekulasjon om at dette kunne skyldtes rakettbensin (oooh, flashback til 9/11). Det ble i grunnen bare ufrivillig komikk ut av måten fagfolket forsøkte å unngå ethvert tilløp til konspirasjonsteoretiske forklaringer i media. Når det er sagt, så er media styrt (sjokk!), underlagt strenge retningslinjer som forbyr det å drøfte temaet chemtrails. ‘Konspirasjon’ er også fortsatt et ord folk flest unngår å ta i sin munn. Her er det som skjedde på Tromsøs nattehimmel den gang i 2009:

(Kilde: CBS News)

Ved å bruke HAARP-anleggenes arsenal av antenner, kan det metalliske sjiktet oppe i atmosfæren beskytes og manipuleres med elektromagnetisk stråling. På denne måten kan de skape værfenomener som ekstreme stormer, tørke, flod, tsunamier etc. Denne manipulasjonen av været blir gjerne referert til som «værmodifisering», men selvfølgelig uten at det tillegges onde, militære hensikter. På engelsk blir det omtalt som «geo-engineering». Strålene vil også kunne skytes opp mot det metalliske chemtrails-laget i atmosfæren, for så å bli reflektert tilbake. Med enkel matematikk kan man beregne nøyaktig hvor på overflaten denne strålebunten skal treffe og utrette skade. 

Den tidligere CIA-sjefen avslører at geo-engineering finner sted

John O. Brennan, tidligere sjef for den beryktede Rockefeller-kontrollerte amerikanske etterretningstjenesten CIA, lettet på sløret da han talte for medlemmene i selveste den amerikanske djupstaten CFR (Council of Foreign Relations). Her avslørte Brennan at de faktisk sprer aerosoler (gass med finfordelte partikler) i atmosfæren. Brennan refererer til dette som geo-engineering:


Video: John O. Brennan vedgår at «geo-engineering» finner sted

Dekkhistorien, som også Brennan her kommer med, er at man sprer disse aerosolene for at de metalliske partiklene skal reflektere noe av det farlige, varme sollyset vekk fra Jorda. Her har de altså brukt et annet bedrag, nemlig klimasvindelen, til å tåkelegge eksistensen av noe som i realiteten er et sofistikert våpensystem.

Dette våpensystemet har lenge vært under utvikling i militær regi, og betegnende nok uttalte den frynsete amerikanske visepresidenten Lyndon B. Johnson allerede i 1962 at «den som kontrollerer været, vil kontrollere verden«. Johnsons ord var nok ikke fisket fra tom luft, for å si det slik. Som den amerikanske djupstatens representant visste han nok mangt og meget om hva de forsket på i det militær-industrielle komplekset.

Året etter ble den djupstats-opposisjonelle president Kennedy skutt og drept, og ingen andre enn nettopp Lyndon B. Johnson overtok Kennedys presidentembede. Tilfeldig? Neppe.

Varslere

Det finnes en mengde varslere som har gått ut og advart mot hvordan værmanipulasjon / HAARP i dag er det mest sofistikerte våpensystemet som finnes. Nick Begich er en av de som har trengt inn i dette fra et nøkternt, faktabasert ståsted. Han har presentert sine funn gjennom diverse bøker og seminarer.

I Nato-staten Norge er nå, hysj-hysj, flere nye HAARP-anlegg under utbygging. Men dette er sikkert ikke noe å hefte seg ved, for det er jo bare værforskning som skal pågå der, ikke sant?

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame