Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Har du hørt om koronakommisjonen? Det er en offentlig og (påstått) uavhengig kommisjon som har fått i oppgave å kartlegge hva som skjedde da regjeringen besluttet å iverksette koronakrisens kneblende smitteverntiltak. På hvilket grunnlag ble disse tiltakene iverksatt, og hvor fikk regjeringen evt. sine instrukser i fra? For de som har fulgt med i forløpet av denne massepsykosen, så framstår det som krystallklart at det var tiltakene som skapte hele krisen, ikke selve sykdommen. Koronakrisen var (er) i realiteten en politisk krise forkledt som en medisinsk krise.

Et ferskt lovforslag fra Justis- og beredskapsdepartementet går ut på at denne kommisjonens kartlegging skal taushetsbelegges i hele 100 år framover. Hva i all verden er det man mener er så betent her at informasjonen må låses ned i så lang tid? Og hva er grunnen til at man krever å forlenge hemmelighetskremmeriet med 40 år ekstra utover normalt største tidsramme? Er det slik å forstå at informasjonen representerer noen fare for rikets sikkerhet? Jeg finner det hardt å tro på det. Dette initiativet er både like oppsiktsvekkende som det er mistenkelig, og det er i strid med samfunnets rettsforståelse.

Pål Steigan skrev et brev til statsministeren hvor han ba om en redegjørelse for hvem som anbefalte disse tiltakene til regjeringen. Steigan spurte også i brevet hvordan konsekvensutredningen ble gjort før smittevernstiltakene ble besluttet iverksatt. Han fikk ingen svar, noe som ikke er spesielt overraskende i utrullingen av den stadig mer tyranniske norske staten.  

Hvordan kan man ha tillit til myndighetene når vi opplever ting som dette? Ikke for det, på ett vis er det jo bra at dette skjedde, for da vil trolig flere lukte den beske eimen av korrupsjonen som skjuler seg i den statsforvaltningen. Den norske stat er styrt av skjulte nettverk, og disse nettverkene gjør som de selv vil når det kommer til stykket. Her er folkets interesser behørig henvist til baksetet.

Denne saken gjør at jeg får flashback til terroren i 2011, som for øvrig var en hendelse med såpass mange «umuligheter» at det nesten er humoristisk. Hvorfor ble vitneavhøret til bl.a. Eskil Pedersen låst ned i Riksarkivet for de neste 60 år? Pedersen var den som hadde ansvaret for de snaut 500 AUF-ungdommene på Utøya, men han var blant de første som pilte med halen mellom beina over til fastlandet da kulene begynte å suse. Ikke bare det, Pedersen tok seg over med ferga MS Torbjørn, for deretter å grunnstøte. Ferga kunne dermed ikke brukes til å redde skadeskutte og forkomne ungdommer opp fra vannet. Røpet ungdomsleder Pedersen statshemmeligheter i avhøret? I så fall, hvor hadde han fått de i fra? Dette er noe det norske folk burde kreve å få vite!

Jeg lurer på om kreftene bak Utøya står bak dette forsøket på å dytte 100 års taushet på koronakommisjonens arbeid? Det er slett ikke umulig, vil jeg si. Begge hendelsene stinker BIG TIME, og folket burde kjøre landets politiske ledelse opp til en vegg og kreve sannheten.

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: Forfatter: paurian på Flickr. Lisens CC BY 2.0. New size: 750 x 750 px

Se denne saken hos Dagsavisen her og hos Steigan her.

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame