ball-and-chain_fin
Det moderne slaveriet er uten lenker av jern, men ikke mindre reellt av den grunn…

Skrevet av Are.

are_thmb_fin
Are

Jeg vet godt at jeg vil terge på meg en skog av  norske patrioter med denne artikkelen. De vil karakterisere meg som uforskammet og utakknemlig for å skrive ord som dette. Åh, jeg kan høre de: «Vi bor i et mønsterdemokrati, og har tilgang på velferdsgoder i et monn som ingen andre land! Du har ingenting å klage over, Hegrand!» Bla-bla-bla. Men jeg bryr meg ikke: dere som hevder det har ikke skjønt tegninga! Og det er noe jeg tenker å begrunne i det følgende…

La meg først si til mitt forsvar at jeg ikke oppfatter denne artikkelen som klaging fra min side. Jeg forsøker bare beskrive tingenes tilstand så ærlig jeg kan, uten forbehold. Motivasjonen min er såre enkel, nemlig at sannheten gjør oss fri. Ja, for den gjør faktisk det, og det er nettopp en frigjøringsprosess vi står midt oppi nå. Personlig er jeg en lykkelig mann i hverdagen, men det trenger jo ikke bety at jeg ikke kan se et langt bedre samfunn over horisonten. For det mener jeg bestemt at jeg kan! 

 

Hvor økonomisk priviligerte er vi nordmenn egentlig?

Har du støtt på de før? Jeg sikter her til patrioter som hevder at vi nordmenn burde prise oss lykkelige over å være så frigjorte og priviligerte som vi er! Begrunnelsen deres er materialistisk: «Vi har skyhøye lønninger kombinert med gratis helsevern, gratis skole, gratis…» Bla-bla-bla, gratis ditt og datt. Men, kom an nå! For det første er ikke materialisme synonymt med frihet og lykke, og de to sistnevnte er uløselig knyttet til hverandre. For det andre er det ikke noe som er gratis. Du og jeg betaler for alle disse såkalte velferdsgodene gjennom en jungel av skatter og avgifter. 

For det tredje vil jeg spørre deg som leser dette, om hvor mye du tror du sitter igjen med av inntekten din når alle skatter og avgifter er betalt. En  norsk politiker har nemlig regnet litt på det, og han kom fram til at hele 70 prosent av din samlede inntekt går rett tilbake til staten! Trolig ville ikke staten greid å drive inn disse pengene hvis de ble forsøkt inndrevet via inntektsskatten alene. Det ville da blitt for synlig hvor mye av nordmenns surt opptjente lønn som gikk rett tilbake i statskassa. -For dernest å blit sluset videre ut i meningsløsheter og bestialiteter som folkemord i fjerne land, forkledt som «vestlig frigjøring».

 

Og så har vi pengesystemet – selve slangehodet i maktkabalens undertrykking

En annen ting er selve pengesystemet. Med begge øynene åpne har vi tillatt absolutt gale personer å forvalte dette pengesystemet som hele samfunnet er basert på. Med dette har vi lagt til rette for vår egen undertrykking. Og det gjør de til gangs – til sin egen fordel. Denne bankmafiaen trenger ikke engang vise til konkrete realverdier for pengene tryller fram, så her kan seddelpressen løpe løpsk uten noen reell kontroll. (Gullstandarden forsvant med Nixon-administrasjonen i 1971).

Slik kan disse edderkoppene skape penger ut av tom luft, og på toppen av det hele sluse de inn i enorme svarte budsjetter for egen vinsts skyld. Det er jo slik de finansierer hauger av sorte operasjoner, blant annet alle disse store krigene. (Hvem finansiere Hitlers opprustning? Jo, det var den samme bankmafiaen. Disse pengene ble sluset gjennom sentralbanksystemet! [1] Det er via masseødeleggelse og påfølgende krigsgjeld at menneskeheten blir holdt nede, og i det siste har vi et nytt skudd på denne stammen: biologisk krigføring ala «korona». Hvor mange mistet levebrødet sitt under denne krisen skapt med overlegg?). Jeg snakker her om kriger generert på falske premisser. Take-away-lesson: «Alle kriger er bankenes kriger»…

Med sin totale kontroll over pengesystemet og bankene har bankmafiaen og resten av maktkabalen manipulert markeder og skapt tider med nød, forårsaket massekonkurser for deretter å kunne kjøpe opp konkursboene – altså realverdier – med de samme monopolpengene. Osv. osv.

 

Hvordan skapes penger?

Penger skapes i form av kreditt. Forenklet: Når du tar opp et lån, lager banken disse pengene fra tom luft. Du må da undertegne på en juridisk bindende kontrakt hvor du forplikter deg til å skaffe et like stort beløp tilbake. Merk: pluss renter! Du må altså betale MER tilbake enn du lånte,  og for å kunne tilbakebetale dette beløpet, er du tvunget til å bruke livet ditt på en jobb du trolig ikke engang liker. Det betyr at bankmafiaen setter noen elektroniske nuller på din konto, nuller hentet fra tom luft, men likefullt nuller som befolkningen samtykker til at har en verdi. Et samtykke og en tiltro bankene er helt avhengig av at befolkningen fortsetter å gi. For å kunne tilbakebetale, må du bruke et hav av tiden din på en jobb. Les: denne tiden er livet ditt! Greier du ikke forpliktelsene, kan bankmafiaen komme og ta fra deg huset ditt. DET er hva jeg vil kalle svindel på høylys dag! 

Det synes å være helt transparent for de fleste at denne samfunnsforvaltningen, med pengesystemet i bånn, ikke hadde behøvd å være slik. Vi hadde ikke trengt å jakte på papirlapper et langt liv for å kunne ha muligheten til et noenlunde verdig liv. Systemet er SKAPT slik! Med overlegg! Skaperen her er den samme, lille maktkabalen som holder resten av oss nede! Rett spotlight’en mot disse familiene som over generasjoner har holdt menneskeheten nede via pengesystemet. Send de på historiens søppeldynge, og la oss etablere et annet og mer menneskevennlig samfunn. Et samfunn som setter fokus på menneskelig lykke.

 

Så hvor fri er du egentlig?

Du kan være så norsk du bare vil, men du er IKKE fri! Ikke i nærheten engang. Du har blitt lullet varsomt inn i det moderne slaveriet, trolig uten engang å ha merket det. Lenkene er bare erstattet med penger. Men du kan bidra til å gjøre noe med saken. Hint: Vær den forandringen du ønsker å se! Og du: «Enda en demonstrasjon» vil ikke funke her… Det må sterkere lut til! Tid for noe nytt…

underskrift_are_blaa

Illustrasjon: skeeze (pixabay.com)

[1] Se boka «Wall Street and the rise of Hitler» av Antony C. Sutton.

————————————
Hjelp å holde liv i oss.
Kiri og jeg forsøker å leve av bl.a. denne bloggen. Hvis du finner verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame