Av Are.

are_thmb_fin
Are

Her er en kort artikkel hvor jeg setter fokus på at vi nordmenn trolig er én av de aller mest bedratte befolkningene på denne planeten. Vi har blitt lullet inn i søte løgner om at alt som er norsk er rettsskaffent, sannferdig, etisk overlegent, rent, etc. etc. (Fyll inn fynd-ord selv). Vi ser på regimer som Nord-Korea og Kina som skrekkelige diktaturer. Men dersom vi kikker bak forhenget til den norske staten, finner vi imidlertid en realitet som ikke er særlig vesensforskjellig fra den i Nord-Korea og Kina. Tingenes tilstand er bare mye mer tildekket her i «silkehåndsdiktaturet» Norge.

Norskt styre og stell blir i realiteten blir forvaltet av kjeltringer, noe vi har mange eksempler på. Ta bare alle de gangene regjeringen har begått grunnlovsbrudd på høylys dag, f.eks. i forbindelse med Acer-saken… Ta også Gro Harlem Brundtlands innmelding av Norge i EØS, mot folkets vilje. Og se hvordan buksene har blitt behørig dratt ned på det norske barnevernet for alle brudd på basale menneskerettigheter — uten at denne malpraksisen blir utbedret. Barnevernet har blitt dratt inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) og fått en rekke domfellelser mot seg. I fjor sendte den norske stat ned en delegasjon bestående av et tosifret antall personer til EMD i Strasbourg. Dette skjedde i forbindelse med barnevernssaken til norske Trude Lobben og hennes sønn som barnevernet hadde tatt fra henne. I delegasjonen var den daværende, norske regjeringsadvokaten, Fredrik Sejersted. Sejersted & co. ba i all enkelhet EMD om å dra til seg nesen og ligge unna de norske forholdene. Dette er altså den «pondus» og myndighet som den norske stat selv mener å besitte.

I det stille forsøker norske myndigheter nå å hule ut kritisk viktig norsk lovgivning for å kunne slippe en hasardiøs GMO-hastevaksine løs på hele befolkningen. Dette vitner om hvor liten status menneskerettigheter, «demokrati», liv og helse har hos staten og dens bakenforliggende krefter.

Alf R. Jacobsen var den første redaktøren i NRKs avslørende dokumentarprogram Brennpunkt. I videoen under forteller han hvordan han fikk bakoversveis over alt det som Brennpunkt-redaksjonen avdekket.

Du vil ikke tro hva vi visste og hvilke valg jeg måtte foreta. «Dette kan vi ta i, og dette kan vi ikke ta i». Norge er ikke slik vi tror Norge er. Norge er full av hemmeligheter. Norge er full av falskhet som må eksponeres.

(Alf R. Jacobsen, første redaktør i NRKs dokumentarprogram Brennpunkt).

underskrift_are_blaa

Video: NRK.
Illustrasjon: Skjermdump fra video.

————————————
Jeg og Kiri bruker mye tid på denne bloggen. Hvis du finner verdi i innsatsen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame