Sov søtt, lille Norge!

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Her er en kort artikkel hvor jeg drar fram at vi nordmenn trolig er én av de aller mest bedratte befolkningene på denne planeten. Vi har blitt lullet inn i søte løgner om at alt som er norsk er rettsskaffent, sannferdig, etisk riktig, rent, etc. etc. (Fyll inn fynd-ord selv). Vi ser på regimer som Nord-Korea og Kina som skrekkelige diktaturer. Men dersom vi kikker bak forhenget til den norske staten, finner vi imidlertid en realitet som ikke er særlig vesensforskjellig fra den i Nord-Korea og Kina. Det hele er bare langt bedre skjult her til lands. Norge er et gjennomført korrupt «silkehåndsdiktatur».

Sannheten er at norskt styre og stell i realiteten blir forvaltet av kjeltringer, noe vi har mange eksempler på. Ta bare alle de gangene regjeringen har begått grunnlovsbrudd på høylys dag, f.eks. i forbindelse med Acer-saken… Ta også Gro Harlem Brundtlands norske innmelding i EØS, mot folkets vilje. Og se hvordan buksene har blitt behørig dratt ned på det norske barnevernet for alle brudd på basale menneskerettigheter. Barnevernet har blitt dratt inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) og fått en rekke domfellelser mot seg. I fjor sendte den norske stat ned en delegasjon bestående av et tosifret antall personer til EMD i Strasbourg. Det skjedde i forbindelse med en barnevernssak. I delegasjonen var den daværende, norske regjeringsadvokaten, Fredrik Sejersted. Sejersted & co. ba i all enkelhet EMD om å dra til seg nesen og ligge unna de norske forholdene. Dette er altså den «pondus» og myndighet som den norske stat selv mener å besitte.

I det stille forsøker norske myndigheter nå å hule ut kritisk viktig norsk lovgivning for å kunne slippe en hasardiøs GMO-hastevaksine løs på hele befolkningen. Dette vitner om hvor liten status menneskerettigheter, «demokrati», liv og helse har hos staten og dens bakenforliggende krefter.

Alf R. Jacobsen var den første redaktøren i NRKs avslørende dokumentarprogram Brennpunkt. I videoen under forteller han hvordan han fikk bakoversveis over alt det som Brennpunkt-redaksjonen avdekket.

Du vil ikke tro hva vi visste og hvilke valg jeg måtte foreta. «Dette kan vi ta i, og dette kan vi ikke ta i». Norge er ikke slik vi tror Norge er. Norge er full av hemmeligheter. Norge er full av falskhet som må eksponeres.

(Alf R. Jacobsen, første redaktør i NRKs dokumentarprogram Brennpunkt).

underskrift_are_blaa

Video: NRK.
Illustrasjon: Skjermdump fra video.

————————————
Jeg og Kiri bruker mye tid på denne bloggen. Hvis du finner verdi i innsatsen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

2 kommentarer om “Sov søtt, lille Norge!

  1. Støttes 100% og hatt lenge visst det! Men det er for mange som er blendet, blendet av ett presantert bilde, ett! Og det bilde kalles propaganda i norsk ordbok, som har pågått i mange 10-år. Trist er det, og splittende

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s