Hjernevask Samfunnsproblematikk

Sov søtt, lille Norge!

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Her er en kort artikkel hvor jeg setter fokus på at vi nordmenn trolig er én av de aller mest bedratte befolkningene på denne planeten. Vi har blitt lullet inn i søte løgner om at alt som er norsk er rettsskaffent, sannferdig, etisk overlegent, rent, etc. etc. (Fyll inn fynd-ord selv). Vi ser på regimer som Nord-Korea og Kina som skrekkelige diktaturer. Men dersom vi kikker bak forhenget til den norske staten, finner vi imidlertid en realitet som ikke er særlig vesensforskjellig fra den i Nord-Korea og Kina. Tingenes tilstand er bare mye mer tildekket her i «silkehåndsdiktaturet» Norge.

Norskt styre og stell blir i realiteten blir forvaltet av kjeltringer, noe vi har mange eksempler på. Ta bare alle de gangene regjeringen har begått grunnlovsbrudd på høylys dag, f.eks. i forbindelse med Acer-saken… Ta også Gro Harlem Brundtlands innmelding av Norge i EØS, mot folkets vilje. Og se hvordan buksene har blitt behørig dratt ned på det norske barnevernet for alle brudd på basale menneskerettigheter — uten at denne malpraksisen blir utbedret. Barnevernet har blitt dratt inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) og fått en rekke domfellelser mot seg. I fjor sendte den norske stat ned en delegasjon bestående av et tosifret antall personer til EMD i Strasbourg. Dette skjedde i forbindelse med barnevernssaken til norske Trude Lobben og hennes sønn som barnevernet hadde tatt fra henne. I delegasjonen var den daværende, norske regjeringsadvokaten, Fredrik Sejersted. Sejersted & co. ba i all enkelhet EMD om å dra til seg nesen og ligge unna de norske forholdene. Dette er altså den «pondus» og myndighet som den norske stat selv mener å besitte.

I det stille forsøker norske myndigheter nå å hule ut kritisk viktig norsk lovgivning for å kunne slippe en hasardiøs GMO-hastevaksine løs på hele befolkningen. Dette vitner om hvor liten status menneskerettigheter, «demokrati», liv og helse har hos staten og dens bakenforliggende krefter.

Alf R. Jacobsen var den første redaktøren i NRKs avslørende dokumentarprogram Brennpunkt. I videoen under forteller han hvordan han fikk bakoversveis over alt det som Brennpunkt-redaksjonen avdekket.

Du vil ikke tro hva vi visste og hvilke valg jeg måtte foreta. «Dette kan vi ta i, og dette kan vi ikke ta i». Norge er ikke slik vi tror Norge er. Norge er full av hemmeligheter. Norge er full av falskhet som må eksponeres.

(Alf R. Jacobsen, første redaktør i NRKs dokumentarprogram Brennpunkt).

underskrift_are_blaa

Video: NRK.
Illustrasjon: Skjermdump fra video.

————————————
Jeg og Kiri bruker mye tid på denne bloggen. Hvis du finner verdi i innsatsen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

3 kommentarer på “Sov søtt, lille Norge!

 1. Jævla bra, jævla viktig.

  Liker

 2. Støttes 100% og hatt lenge visst det! Men det er for mange som er blendet, blendet av ett presantert bilde, ett! Og det bilde kalles propaganda i norsk ordbok, som har pågått i mange 10-år. Trist er det, og splittende

  Liker

 3. Egil Klubben

  Eg er både overrasket og forundret over at det er politi og dommere som faktisk er ansatt og lønna for å sikra og ivareta rettsikkerheten til alle borgere i Norge, kan velge vekk både lov å fakta?
  For å begå overgrep mot meg og faktisk begå svik mot rettstaten og sabotere den og alt den skal sikre meg?
  Og det er ikkje ein person i Norge som kan eller tørr være loven og rettferdigheten sin tjener?
  Kven er det politi og dommere er tjenere for når det ikkje er for å verne den enkelte borger?
  Når dei nekter å foholde seg til Grunnloven § 113. Myndighetenes inngrep overfor den enkelte må ha grunnlag i lov.?
  Når dei nekter å foholde seg til legalitetsprinsippet som skal vere ryggraden i den Norske stat og som me skal kunne stole blindt på?
  Et av de viktigste prinsipper i rettssystemet er det om legalitet. Det sier at den utøvende makt aldri kan gripe inn overfor eller dømme landets borgere uten å ha hjemmel til dette i de gjeldende rettsregler. Dette kalles «negativ avgrensning». Folket nyter derimot «positiv avgrensning», det vil si at det kan gjøre alt hva det måtte ønske, så lenge det ikke bryter med de gjeldende rettsregler.
  Kvifor skal det norske folk tvinges til å finansiere eit gjennom korrupt diktatur der politi og dommere begår svik mot alt som skal kjenneteikna eit demokrati og ein rettstat?
  Og det er ikkje mulig å få eit samfunn der den enkelte borger har vern i lov og har mulighet for rettferdighet?
  Med den enkle begrunnelse at det er ikkje prioritert?
  Med den enkle begrunnelse at det er ikkje resurser?
  Men ubegrensa resurser når det handler om å begå organisert kriminalitet?
  Men ubegrensa resurser når det handler om å beskytte organisert kriminalitet?
  Der det sitter personer som nekter å respektere grunnlov, menneskeretter og borgere i ein såkalla rettstat?
  Der alle dei verdier som skal kjennetegne Norge er ein illusjon?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: