Av Are.

are_thmb_fin
Are

Vi kjenner vel alle til populære nettbaserte datingsider, hvor mennesker møtes over en lav sko. Mange av oss, deriblant både meg selv og Kiri, har forsøkt lykken via nett-dating. Det var imidlertid på Facebook at vi traff hverandre, og det er jo midt i blinken for temaet denne artikkelen handler om.

Håpet om å treffe «den ene rette» er muligens framtredende for de fleste nett-datere, mens noen ser det som en mulighet til rask og uforpliktende sex. Hva som var tilfellet for hovedpersonen i denne artikkelen, se det vet jeg ikke. Men han fortjener en A for innsatsen.

Denne hendelsen fant sted i forigårs. Jeg så det på henne der hun satt på motsatt side av bordet, at det måtte være noe veldig fascinerende hun leste på PC-skjermen. Kiri smilte lurt og kom med de velkjente fniselydene sine. Siden jeg ikke kunne se hva hun smilte sånn av, ble jeg jo nysgjerrig. Men jeg skulle ikke rekke å spørre, for i det samme møtte hun blikket mitt og sa lattermildt: «Herregud… dette MÅ du se, Are!» Jeg gikk rundt bordet og begynte å lese.

Det viste seg å være en noe spesiell henvendelse via privat melding på Facebook. Personen i den andre enden var en mann som tydeligvis hadde blitt… hmm, «i overkant fascinert» av min kjære. La gå, det er langtfra første gang menn logrer for dama mi, både IRL (in real life) og på sosiale medier, men akkurat denne mannen hadde gjort seg spesiell flid med sin henvendelse. Han hadde et eksepsjonelt «forblommende» skriftlig uttrykk, faktisk i den grad at det fortjener en egen artikkel. (Jeg og Kiri kan ikke BARE skrive om de alvorlige temaene. Vi må også bidra litt til «sindets munterhed»).

hjertestarter-fin
«Jeg vil være hjertestarteren din!» 

Utfra profilbildet å bedømme var denne HB-fulle(?) mannen cirka på Kiris alder, altså 29 (haha), og det han skrev var hentet fra aller øverste hylle inne på romantikk-avdelingen. Hans måte å uttrykke seg på var såpass forblommende, at vi begge ble stående og humre foran skjermen. Jeg kom til å tenke på at dette med stor sannsynlighet var en fake-profil, og gikk profilen hans litt nærmere i sømmene. Men jeg kunne faktisk ikke fastslå uten videre at han var fake. Så jeg fortsatte med å gjøre et enkelt tekststreng-søk på Google, hvor jeg brukte korte setninger fra meldingene til Kiri. Ingen treff. Så oversatte jeg meldingene fra norsk til engelsk og gjorde nytt søk. Fortsatt ingen treff. Hmmm… var han muligens autentisk allikevel? Jeg mistenker det. 

Jeg skal ikke holde dere i spenning, så jeg har anonymisert denne mannen. Han blokkerte for øvrig Kiri like kjapt som han hadde meldt seg, basert på den skuffende responsen han fikk. Jeg utelukker slett ikke at mange andre damer har fått nøyaktig de samme meldingene fra denne mannen, og at mange flere kan vente seg tilnærmelser fra ham.

Her er dialogen – enjoy!

love1_fin

love2_fin

love3_fin

love4_fin

love5_fin

love6_fin

love7_fin

Og med det ble den kalde Kiri blokkert.

Snipp snapp snute…

Mvh
underskrift_are_blaa

Hoved-illustrasjon: Marina Shemesh. Lisens: CC0 1.0
Bilde av hjertestarter: Kilde: m.prinke Lisens: CC BY-SA 2.0

——————————————————————————————————

Jeg og Kiri bruker mye tid på denne bloggen og trenger økonomisk støtte for å kunne holde det gående. Hvis du finner verdi i innsatsen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER

Tusen takk! hjerte_fin

Reklame