Av Are.

Opprinnelig hadde tyske myndigheter bebudet at de ville forby massedemonstrasjonen i hovedstaden. Den oppgitte grunnen var frykt for brudd på smittevernreglene, hvor demonstrantene var pålagt å bruke munnbind samt holde behørig avstand til hverandre. Uansett, arrangørene gikk rettens vei og fikk medhold i å kunne gjennomføre demonstrasjonen. 

Når det gjelder demonstrasjonens deltakere, beskrives disse av NRK som «korona-skeptikere». Videre lyder NRKs karakteristikk slik: «Blant grupperinger er konspirasjonsteoretikere, vaksinemotstandere og grupper fra ytterste høyre fløy og fra venstresiden i tysk politikk». Et mer åpenbart forsøk på latterliggjøring av demonstrasjonen og dens tema skal man vel lete lenge etter. NRKs forsøksvise sverting av deltakerne og formålet var trolig basert på et ønske til pressens oppdragsgivere.

Allikevel ble deler av demonstrasjonen oppløst av politiet, blant annet de delene som fant sted ved Friedrichstraße og berømte Brandenburger Tor. Grunnen som ble oppgitt var at demonstrantene ikke ville overholdt kravet om sosial avstand. Dette ifølge Dagbladet, som også skriver: «Blant deltakerne var både folk fra ytre høyre, ytre venstre, vaksinemotstandere og personer som mener koronapandemien er en konspirasjon». Ha, ha. Man må være temmelig godtroende for IKKE å skjønne at koronakrisen er ren svindel. For å skjønne det, er det bare å ta følgende fakta i betraktning:

  • vi har sett mengder av amatørvideoer fra tomme europeiske sykehus, etter å ha blitt innbilt at disse sykehusene var overbelastet med koronapasienter
  • til å påvise smitten ble det brukt en totalt upålitelig PCR-test
  • omtrent samtlige dødsfall fra korona har skjedd med gamle mennesker med underliggende diagnoser (man dør som kjent når man blir gammel nok)
  • vi har vært vitne til en ekstrem «koking» av koronatall, som har gjort at det hele epidemien mangler enhver troverdighet
  • osv.

I Dagbladet har jeg kun funnet en liten «notis» om korona-demonstrasjonene i Berlin. På avisas førsteside fokuseres det på en privat «grottefest». I denne artikkelen blir vi fortalt hvordan antall festdeltakere overskred smittevernsregelenes maksimum på 20 personer med 10-gangen, og hvordan Høie erklærer seg glad for at ingen omkom av kullosforgiftning. Høie uttrykker også bekymring over at festdeltakerne hadde ignorert smittevernreglene. Dersom vi ser videre nedover på Dagbladets nettside, finner vi følgende overskrifter:

 

Hva så med VG da? Er det noen bedre dekning av gårsdagens demonstrasjoner? Nei. Jeg finner ikke en pøkk i hele VG-feeden. Derimot er denne saken øverst på nettsidene til avisa:

VGs mest aktuelle nyhetssak søndag 30. august 2020.


Hva med utenlandsk presse da? CNN skriver: «Thousands of Covid-deniers protest in Berlin and London». (Oversatt: Tusenvis av Covid-fornektere protesterer i Berlin og London). For å latterliggjøre demonstrasjonen har CNN satt dette bildet på trykk:

Fra CNN 30. august 2020.

Sukk, jeg gir opp! Skjønner dere tegninga? Hvis denne demonstrasjonen overhode fikk dekning, så dreier det seg om sverting og fordreining. I norske media var det temmelig stille rundt demonstrasjonene. Nordmenn var henvist til å nøye seg med det sedvanlige tanketomme fyllstoffet i riksdekkende presse. Skjønn det den som kan. (Det vil si, vi skjønner jo egentlig dette godt. Vi vet at pressens oppdragsgivere har satt den til å ta fokus vekk fra de virkelig viktige hendelsene. Dumme mennesker er som kjent lette å lede).

Masemedia (intendert feilskrevet) melder om 18-20 tusen deltakere ved gårsdagens demonstrasjoner i Berlin. Steigan.no refererer til det tyske politiets tall, som tilsier at 30 000 demonstranter deltok. I løpet av de nærmeste dagene vil det nok komme mer troverdige tall på bordet fra uavhengige kilder, og jeg skal oppdatere denne artikkelen når så skjer. Så langt meldes det om mer enn 1 million mennesker kun ved den delen av demonstrasjonen som fant sted ved Brandenburger Tor. 

Fra demonstrasjonen 29. august 2020, ved Brandenburger Tor. 

 

Fra demonstrasjonen 29. august 2020, ved Friedrichstraße.

 

Fra demonstrasjonen 29. august 2020, ved Straße des 17. Juni.

Også den berømte aktivisten Robert Kennedy Jr. holdt appell ved arrangmentet i Berlin. Han er nevøen til den berømte tidligere amerikanske presidenten John F. Kennedy, og han gjentok sin onkels berømte ord fra året 1963 – også den gang i Berlin: «Ich bin ein Berliner!» 

Blant appellantene var også legen Heiko Schöning. Han har blitt berømt som «et faglige alibi», og hevder både at koronakrisen er oppkonstruert i tillegg til at han kritiserer lockdown-politikken på det aller mest ramsalte. Han holdt også en appell i Berlin i går, hvor han også nedsnakket vaksiner. Her er han:


Legen Heiko Schöning holder appell: «Dette er den største demonstrasjonen for frihet!»

 

Under en demonstrasjonen mot koronapolitikken i Berlin tidligere denne måneden (1. august) ble antallet demonstranter anslått til å være 22 000 i masemedia. Dette er trolig en grov underestimering. Mer troverdige kilder meldte om rundt 1,3 millioner deltakere, noe som understøttes fotografier og videoer derfra. Demonstrasjonen 1. august ble for øvrig oppløst av politiet av samme grunn, nemlig brudd på smittevernreglene.

 

Fra demonstrasjonen 1. august 2020. Viser politiets inngripen og publikums protest.

 

Politiet hadde visstnok stående instruks om å bøtelegge overtredelser med 50 Euro (cirka 500 norske kroner) i går. Ifølge Reuters arresterte politiet cirka 300 demonstranter som følge av, nettopp, brudd på smittevernsreglene. Og det minner meg på: Når skal egentlig politi-ansatte bekjenne sin primære lojalitet ovenfor sine brødre og søstre i sivilbefolkningen framfor arbeidsgiver og de drakoniske myndighetene? Når skal politi-ansatte på tvers av landegrenser utvikle moralsk fiber og integritet nok til å stå opp for menneskelig frihet – deriblant deres egen – og basale menneskerettigheter?

På Trafalgar Square i London ble det også heftig demonstrert, og en av mange helter som talte der var selveste David Icke. Som vanlig la ikke Icke noen fingre imellom – her er et utdrag fra hans tale:

Demonstrasjonene i Berlin skal gå over flere dager, og det meldes om demonstranter som har kvartet opp med proviant for 5 dager framover! Det som nå skjer burde glede hjertene deres, folkens! 

Enn så lenge kan det synes som om vi må la evolusjonen gjøre siste finish på vår art, slik at vi kan ta steget over i den nye «sivilisasjon versjon 2.0». Men til da, folkens, dropp tanken på at «frelsere» ala Donald Trump skal ordne opp for oss! Det er slike som du og jeg som må ta ansvar for tingenes tilstand nå. Det er FOLKET som må reise seg, og la frelsere være frelsere. Er Donald Trump en god mann? Fint! Men ta ansvar selv! Universet holder pusten i spenning: hva vil DU gjøre nå for å skape en bedre verden? Så ta motet til deg og bli en hverdags-aktivist! Det er nemlig mange der ute som vet hvilken svindel vi utsettes for med «korona» og en jungel av andre bedrag. Disse teller langt flere enn du kanskje tror! Disse framtidige sannhets-ambassadørene venter bare på at DU skal gi de motet til å tre fram – og det gjør du ved å være den første som synger ut! 

————————
Jeg og Kiri liker å skrive for dere, men vi bruker mye tid på denne bloggen og trenger penger for å kunne holde det gående. Så hvis du finner verdi i innsatsen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Tusen takk!

Reklame