Av Are.

Dr. Dietrich Klinghardt tilhører den aller ypperste medisinske ekspertise, og jobber til daglig med integrativ medisin («helhetsmedisin»). Han har klinikker i både USA og Storbritannia, hvor han har sin kliniske praksis. Han er også foreleser, pluss at han ofte er framme i rampelyset med sine ekspertuttalelser om forskjellige tema.

Klinghardt fokuserer mye på elektromagnetisk stråling og dens biologiske effekter, spesielt slik dette relaterer seg til mikrobølgestråler fra mobiltelefoner og wifi. I den senere tid har han også tatt for seg strålingen fra de trådløse automatiske strømmålerne. Tross hans lett synlige «vitenskapelige diplomati», er han allikevel ikke til å misforstå: mikrobølgestråler som forbruker-teknologi er rett og slett å spille hasard med helsa vår!

I intervjuet under (se video) har han et spesielt fokus på mennesket som åndsvesen. Her beskriver han hvordan menneskeheten i dag befinner seg midt i stormens øye, utsatt for påvirkningen fra fire skumle miljøfaktorer spesielt. Denne påvirkningen, sier han, kan på sikt medføre en fullstendig nedbrytning av vår selvstendige tankekraft og åndelighet. Påvirkningen vil dermed kunne bryte ned det som gjør arten vår særegen – det som gjør oss til mennesker.

Det sies at det tredje øyet (midt mellom øyenbrynene) er tilknyttet pinealkjertelen, som er kroppens egen biologiske forbindelse til sjelen. Åndelighet forutsetter derfor en sunn og inntakt pinealkjertel.

Klinghardt gir uttrykk for at det er flere måter å betrakte den situasjon vi befinner oss i nå. Han framholder at man kan se det som nå skjer gjennom en spirituell lupe. Som en drakamp mellom lys og mørke, mellom gode og onde krefter. De onde kreftene, sier han, forsøker å ta fra oss vår åndelighet og ødelegge oss som autonome vesener. Dette skjer ved nedbrytningen av epifysen, den mest ømfintlige delen av sentralnervesystemet vårt. Epifysen er en kongleformet kjertel inni hjernen vår, og er kanskje bedre kjent som pinealkjertelen eller konglekjertelen. Den er hevdet å være det som forbinder oss med høyere frekvenser og vår egen sjel, og vår åndelighet er derfor avhengig av en intakt pinealkjertel. (Chakraet eller energisenteret som spirituelle mennesker kjenner som «det tredje øye», er forbundet med pinealkjertelen). Men nettopp denne kjertelen er nå under full kryssild, ifølge Klinghardt.

De fire miljøfaktorene som er i ferd med å ødelegge pinealkjertelen hos oss mennesker er mikrobølgestråling, glyfosat, aluminium og natriumfluorid. De primære kildene til disse giftene er:
1) for mikrobølgestråler: wifi (2,4 GHz), mobiltelefoner, mobil-basestasjoner, automatiske strømmålere, radarer og 5G (som i dag kommer ned mot bakken fra satellitter)
2) for glyfosat: plantevernmiddelet RoundUp, som er Norges mest brukte. Dette stoffet havner i maten vår.
3) for aluminium: aluminiumsholdige chemtrails, som sprayes over oss fra fly og deretter daler ned mot bakken hvor det innhaleres og havner på planter (se min tidligere artikkel om chemtrails her). Men også produktene fra den industrielle matindproduksjonen er i dag betydelig kontaminert med dette nevrotoksinet.
4) for natriumfluorid: tannkrem og andre produkter for munnhygiene. (Visse land tilsetter også natriumfluorid i drikkevannet, men dette gjøres visstnok ikke i Norge).

Klinghardt beskriver hvordan pinealkjertelen brytes ned av disse fire miljøfaktorene. Kroppens egen mekanisme for å beskytte hjernen, det som kalles blod-hjerne barrieren, skal være tett nok til å hindre disse stoffene i å trenge inn i den sårbare hjernen. Men den mikrobølgestrålingen vi omgir oss med i hverdagen i form av wifi og mobiltelefoner, gjør at blod-hjerne barrieren blir porøs og åpen. Dette baner vei for aluminium, natriumfluorid, glyfosat og forbindelser dannet av disse inni kroppen, slik at disse kan trenge inn til den sårbare pinealkjertelen i hjernen.

Han forteller videre hvordan glyfosat fra maten og inhalert aluminium kombinerer kjemisk inni kroppen vår, og danner helseskadelige forbindelser.
-Endepunktet for disse forbindelsene er pinealkjertelen, forklarer han.

Klinghardt forteller at det tok ham 20 år å skjønne biokjemien i det som her skjer. Han mener at denne perfekte stormen kan skyldes onde sinn, som har gått sammen i en sammensvergelse og skapt denne situasjonen bevisst. Et annen alternativ forklaring, sier han, kan være at politikere og vitenskapsmenn har blitt influert og overstyrt av onde krefter. Faktisk i den grad at de ikke kan holdes ansvarlige for sine egne handlinger.

Han nevner videre absurditeten ved å rulle ut 5G-teknologi verden over, siden det ikke foreligger noen studier på tryggheten ved dette:
– Én ting er å sette opp 5G gatelangs, men noe ganske annet er å putte denne teknologien i satellitter og bestråle hele planeten med frekvenser som aldri har blitt utredet for tryggheten, og for sin influens på insekter og fugler. At regjeringer har tillatt dette, framstår som uhørt selv for de med et minimum av hjernekapasitet.

Han ser også muligheten for at dette vanføret kan være skapt av utenomjordslige krefter, altså av ikke-menneskelige skapninger. For, som han sier, er mennesker livs-bejaende og elskelige vesener som i sin naturlige tilstand ikke ville kunne funnet på noe så ondskapsfullt. Allikevel håper han at dette skyldes overivrige beslutninger fra dumme mennesker, og at det hele kan omgjøres dersom farene blir påpekt og forstått i tide.
– Det fine er at vi kan gjøre Jorda til et paradis på bare 24 timer, avslutter han optimistisk.

Hør Klinghardt forklare her (cirka 8,5 min):

————————
Jeg og Kiri liker å skrive for dere, og vi bruker mye av tiden vår på denne bloggen. Så hvis du finner verdi i innsatsen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Tusen takk!

Reklame