Av Are.

are_thmb_fin
Are

Sist lørdag, 26. september, organiserte britene en protest i London. Protesten hadde fått navnet «We do not consent!» (vi samtykker ikke!), og med dette forsøkte demonstrantene å si at de ikke ønsket en korona-lockdown nummer 2. Demonstrasjonen var også ment som en protest mot regjeringens lobbyering for tvungen vaksinasjon så snart en vaksine blir klar.

De oppmøtte demonstrantene hadde fått fritak fra regelen som påbyr briter å holde 2 meters avstand, skjønt det var tydelig forventet at de forsøkte holde seg noenlunde i skinnet. Politiet, som alle var iført munnbind, var på forhånd instruert i å slå ned på demonstranter som forsøkte tøye grensene for sosial distansering for langt.

Den tyske legen og professoren Heiko Schöning var også tilstede ved arrangementet, hvor han holdt en tale mot lockdown-politikken og de katastrofale følgene dette har hatt for både for økonomien og psyken til befolkningen. Mange kjenner kanskje Schöning best som frontfiguren i gruppa «Doctors for enlightenment», som gjorde seg sterkt bemerket i august, under demonstrasjonene mot koronapolitikken i Berlin. Denne sammenslutningen av leger og vitenskapsmenn hadde som mål å kartlegge hvorvidt smitteverntiltakene som ble iverksatt over hele Europa var en passende respons. De med noenlunde sjelekontakt vet at isolasjonstiltakene er drakoniske og ikke har noe som helst med smittevern å gjøre. Dette er hva slike tiltak gjør med mennesker – her en eldre dame på institusjon i Ny York. Hun kan ikke få røre ved sine kjente og kjære:

En eldre dame på instituasjon i Ny York. Det er bestialsk hva de gjør mot oss – forkledt som smittevern…

Etter at Schöning hadde holdt sin tale, ble han arrestert av britisk politi. Venner av Schöning fortalte at kona hans hadde forsøkt å mobilisere hans tilhengere til en fredfull demonstrasjon utenfor politistasjonen i Wandsworth dagen derpå, søndag.

Dette viser at staten og den lovutøvende myndighet, politiet, forsøker kneble ytringsfriheten. Dette er statlig sensur, og folk burde gå mann av huse for å jage parlamentariker-pakket ut av landet.

Under kan du se en video som viser et kort intervju med Schöning og den påfølgende arresten. Her sier Schöning bl.a. at historien som regjering og oligarker forteller oss om Covid-19, er løgn. Videoen ble for øvrig sensurert på YouTube da jeg forsøkte å laste den opp der. Surprise? Not. Sensur også der. Men jeg fant en annen YouTub’er som hadde lyktes i å laste den opp:

Heiko Schöning i London

Oppdatering 27. september: Her er Schönings egen kommentar etter å ha kommet ut av arresten:

Heiko Schöning etter arrestasjonen

Og her er en beskjed angående arresten fra hans venn og kollega, legen Bodo Schiffmann. De er begge med i Doctors for Enlightenment.

———————————
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike allmennheten. Hvis du finner verdi i innsatsen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame