Korrupsjon

Opprop: Tusenvis av europeiske helsearbeidere vil ha slutt på koronasvindelen!

Av Are.

Jøss, skjer det virkelig noe positivt i forhold til den drakoniske nedlåsingen av nasjoner verden over? Det kan synes slik nå. Tusenvis av helsearbeidere i Belgia og Nederland har nå levert oppsiktsvekkende signerte opprop til egne myndigheter.

Oppropet var stilet til myndighetene og offentligheten. I teksten framgår det at disse helsearbeiderne krever en revurdering av koronatiltakene, slik at menneskelig frihet og rettigheter kan bli gjenopprettet. Videre stod det at tiltakene mangler vitenskapelig begrunnelse og at de er helseskadelige. Kravet var derfor at alle smitteverntiltak må opphøre med det samme. Oppropet stiller også spørsmål om mulig korrupsjon blant de rådgivende ekspertene som treffes bak lukkede dører, samt at åpenbare interessekonflikter hos WHO må bli gransket.

I brevet hevdes det at det ikke finnes noen medisinske motiv for å videreføre krisepolitikken. Denne krisepolitikken framstilles også som svært uproporsjonal, mer skadelig enn nyttig.

Sjekk oppropet her.

Oppropet fra Nederland

I et tilsvarende opprop fra Nederland finner vi underskriften til 2632 leger. Legene adresserer korrupsjon i de politiske kretsene bak tiltakene, og hevder at tiltakene er verre enn selve sykdommen.

Sjekk oppropet her.

Endelig skjer det noe. Dette var en gladmelding, for det er jo nettopp initiativ og konkret mothandling vi har savnet så veldig lenge. Så vær glad!

Dette er «hjertets tid»

Utover det er dette en tid for å frigjøre seg fra frykt og tre inn i hjertet – se alt det positive som tross alt finnes rundt oss. Det er store ting på gang, og vi er i ferd med å forlate denne sivilisasjonen og frekvensen. Så gjør det dere kan for å holde vibrasjonen høy, og her kan meditasjon hjelpe. Meditasjon kan være så mangt, f.eks. å gå seg en lang tur i naturen og bare være tilstede med luktene og lydene. Naturen har en egen verdi og energi i seg selv, så for de som er plaget av angst og depresjon, søk ut i naturen. Hold hendene rundt et stort og livskraftig tre. Legg kinnet inntil det, og stå med nakne fotsåler rett ned mot underlaget. Eller du kan rett og slett bare sette eller legge deg til rette hjemme, og bare kjenne følelsen av din egen kropp. Kjenne at du er til og la tankene roe seg – komme og gå som de vil, uten å streve. Og, fremfor alt, ha tillit til denne prosessen kjent som ‘livet’. Våg å stole på at du ikke behøver å kjempe for å holde din kork flytende. Tillat at alt det gode universet har å by på nå kommer til deg, akkurat som når du trekker gardinene fra stuevinduet og lar sollyset få komme inn. Livet var aldri ment å være en kamp. Og du var ment å skape «himmelen» mens du enda er her på Jorda. Himmelen er ikke noe du arver (eller ikke), men noe du selv skaper.

Illustrasjon: Dennis Jarvis from Halifax, Canada / CC BY-SA 2.0
(Bildet viser argentinske leger, og har ingenting med akkurat denne saken å gjøre. Bildet er valgt kun for illustrasjonens skyld).

Bygger på en artikkel fra Steigan.no

———————————
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike allmennheten. Hvis du finner noen verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

5 kommentarer på “Opprop: Tusenvis av europeiske helsearbeidere vil ha slutt på koronasvindelen!

 1. anders pedersen

  Bra Kiri og Are!
  Jeg forsöker å spre deres info når jeg har oversatt det til engelsk. Husk på at vi i ‘Nasjonale Varslergruppe’ disponerer ca 8000 e-post adresser. 5000 av disse adressene har vi faktisk fått ‘i gave’ ifra utlandet som fölger med på våre internasjonale rapporter. Problemet er kapasiten for utsending siden vi kun har tilgang på ca 1050 pr dag. Microsoft har värt inne og redusert kapasiteten fra ca 2300 til 1050 pr dag og vil ikke gi noen forklaring. Norge blir lagt merke til.

  Likt av 1 person

 2. Prøve og legge ut oppropet men det ble sensurert av fakta sjekkere.

  Liker

 3. Alle hverdager er tøffe som en krevende jobb.Jeg har begynt å slite mer med angst enn noen gang tidligere.Det går mye utover phyken min med alle restruksjoner og Corona dugnader for meg selv og andre døgnet rundt.Har stengt meg mye innendørs pga redsel.Våger nesten ikke ha besøk ifra andre i familie og venner.Hver gang når jeg kommer hjem utenifra vasker jeg alle klærne mine å dusjer.Jeg skylder å vasker av alle varer jeg har handlet bruker munnbind i alle butikker,buss, og tar minst mulig buss og tog pga fare for smitte.Hendene mine er blitt tørre og fått åpne sår av altfor mye håndvask og antibak. Jeg blir syk av antibak også som ødelegger huden min og jeg tåler ikke å puste inn den sterke lukten.Er allergisk for mye ifra før.Jeg antibaker håndtak,benk oh bord flater etter ett sjelden besøk jeg har.En sjelden gang jeg har besøk våger jeg ikke ha besøk av mer enn 2 personer av gangen og vi sitter over 1 meter ifra hverandre. Har egne sjeer,kniver,skåler og kaffekanne for gjester.Føler meg undertrykt og kontrollert og er ingen god følelse.Tørr ikke få meg kjæreste og har levd alene i 17 år ifra før.Er en meget klok og snill dame som elsker og være blandt andre mennesker men er redd og klarer ikke være sammen med nesten noen lenger.Ensomheten er blitt min værste fiende.Dette er ett liv jeg ikke ønsker å leve med i fremtiden.

  Liker

 4. Anette wildenvey michelet

  kjempe bra, har delt artikkel

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: