Av Are.

Jøss, skjer det virkelig noe positivt i forhold til den drakoniske nedlåsingen av nasjoner verden over? Det kan synes slik nå. Tusenvis av helsearbeidere i Belgia og Nederland har nå levert oppsiktsvekkende signerte opprop til egne myndigheter.

Oppropet var stilet til myndighetene og offentligheten. I teksten framgår det at disse helsearbeiderne krever en revurdering av koronatiltakene, slik at menneskelig frihet og rettigheter kan bli gjenopprettet. Videre stod det at tiltakene mangler vitenskapelig begrunnelse og at de er helseskadelige. Kravet var derfor at alle smitteverntiltak må opphøre med det samme. Oppropet stiller også spørsmål om mulig korrupsjon blant de rådgivende ekspertene som treffes bak lukkede dører, samt at åpenbare interessekonflikter hos WHO må bli gransket.

I brevet hevdes det at det ikke finnes noen medisinske motiv for å videreføre krisepolitikken. Denne krisepolitikken framstilles også som svært uproporsjonal, mer skadelig enn nyttig.

Sjekk oppropet her.

Oppropet fra Nederland

I et tilsvarende opprop fra Nederland finner vi underskriften til 2632 leger. Legene adresserer korrupsjon i de politiske kretsene bak tiltakene, og hevder at tiltakene er verre enn selve sykdommen.

Sjekk oppropet her.

Endelig skjer det noe. Dette var en gladmelding, for det er jo nettopp initiativ og konkret mothandling vi har savnet så veldig lenge. Så vær glad!

Dette er «hjertets tid»

Utover det er dette en tid for å frigjøre seg fra frykt og tre inn i hjertet – se alt det positive som tross alt finnes rundt oss. Det er store ting på gang, og vi er i ferd med å forlate denne sivilisasjonen og frekvensen. Så gjør det dere kan for å holde vibrasjonen høy, og her kan meditasjon hjelpe. Meditasjon kan være så mangt, f.eks. å gå seg en lang tur i naturen og bare være tilstede med luktene og lydene. Naturen har en egen verdi og energi i seg selv, så for de som er plaget av angst og depresjon, søk ut i naturen. Hold hendene rundt et stort og livskraftig tre. Legg kinnet inntil det, og stå med nakne fotsåler rett ned mot underlaget. Eller du kan rett og slett bare sette eller legge deg til rette hjemme, og bare kjenne følelsen av din egen kropp. Kjenne at du er til og la tankene roe seg – komme og gå som de vil, uten å streve. Og, fremfor alt, ha tillit til denne prosessen kjent som ‘livet’. Våg å stole på at du ikke behøver å kjempe for å holde din kork flytende. Tillat at alt det gode universet har å by på nå kommer til deg, akkurat som når du trekker gardinene fra stuevinduet og lar sollyset få komme inn. Livet var aldri ment å være en kamp. Og du var ment å skape «himmelen» mens du enda er her på Jorda. Himmelen er ikke noe du arver (eller ikke), men noe du selv skaper.

Illustrasjon: Dennis Jarvis from Halifax, Canada / CC BY-SA 2.0
(Bildet viser argentinske leger, og har ingenting med akkurat denne saken å gjøre. Bildet er valgt kun for illustrasjonens skyld).

Bygger på en artikkel fra Steigan.no

———————————
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike allmennheten. Hvis du finner noen verdi i vår innsats og vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame