Skrevet av Are.

Vi er under konstant negativ påvirkning fra landsdekkende media. Det storindustrielle kartellet bruker nemlig de store mediehusene til sin fryktspredning og negative holdningsplassering. Vi skal bl.a. påvirkes til å tro at bankenes kriger er uungåelige, og at vi må krige for fredens skyld. Derfor må vi bare akseptere krig, ikke sant? Media søker hele tiden å holde oss i en tilstand av frykt og lavnivå panikk. Da er vi nemlig lette å lede.

Et påfallende trekk ved samfunnsutviklingen over de senere år er den tiltagende seksualiseringen av stadig yngre mennesker. Vi ser små barn delta i musikkonkurranser, hvor de har på seg sexy voksenbekledning i miniatyrform. Nå er også seksualundervisning tatt inn i barnehager. Hvilket behov har så små barn for å lære noe om dette? Vi traumatiserer barna våre på høylys dag. På denne måten skapes redde, grenseoverskridende og identitetsløse voksne. Slike mennesker er en drøm for den stadig mer tyranniske staten.

Det bringer meg over til saken jeg hadde lyst til å ta opp her. I går fikk jeg nemlig en notis på Facebook PM om en ekkel humor-videosnutt fra rikskanalen. Jeg lurer på om NRK-redaksjonen selv mener at dette er morsomt. Spør du meg, er dette alt annet enn det. Det er rett og slett kvalmende! Se selv hva rikskanalen får seg til å publisere:

Her er et eksempel på det NRK mener er god humor!

Denne videoen er temmelig drøyt stoff, uansett alder på seerne. Og rent «objektivt», er virkelig en video som dette noe å le av? Kan dette kalles humor? Her vises syk seksualitet, åpenbart rettet mot fugler, hvor mannen onanerer mens barns latter kan høres. Og rett foran de tre nakne barna står det en halvnaken mann med en hageslange i hånda. Strålen er rettet mot disse barnas nakne hud… Brrr! Hver og én får tro hva han vil om tilfeldigheten i dette her, men det det går kaldt nedover ryggen for min del. Jeg ser på denne videosnutten som del av nevnte holdningsplassering og traumebehandling, hvor de store mediehusene – her selveste rikskanalen – brukes som formidler.

Her har de muligens også klart å klemme inn litt programmering i forbindelse med innvandringen. Jeg tenker på han halvnakne mannen som ikke ser etnisk norsk ut… Forsøkes innvandrere framstilt som gode og nordmenn («kikkertmannen») som perverse? Med andre ord, er dette et forsøk på å skape aksept for den svært ødeleggende masseinnvandringen? Jeg ser slett ikke bort fra det, nemlig.

Hva i all verden er så morsomt med denne videoen? Årets pris for dårligste humorserie går til NRK Humor. Slesk sosial ingeniørkunst på sitt verste, eller beste alt ettersom. «Gratulerer» NRK.

———————————
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike allmennheten. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne holde på som vi gjør. Så dersom du vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame