Av Are.

areHva er det Erna bruker pengene våre på denne gangen, tenker du kanskje? Jo, det kan jeg si deg: hun har nå kjøpt inn 3 millioner korona-hurtigtester til landet. Norge har i tillegg opsjon på ytterligere 2 millioner av disse testene ― «ved behov».

Fordelen med hurtigtesten skal visstnok være at den gir resultatet innen 15 minutter, uten behov for at prøvesvaret må innom et laboratorium for analyse. De første testene ankommer Norge allerede denne uka, og vil være forbeholdt personer med symptomer som tyder på at de er smittet. Testene skal også brukes i forbindelse med smittesporing, bl.a. på teststeder ved landegrensa.

Herregud! Vi snakker altså her om et virus som har like stor eller lavere dødelighet enn ordinær sesonginfluensa, trolig langt lavere. Dette er noe vi har visst lenge. Allikevel oppfører landets ledelse seg som om vi snakker om absolutt dødelig byllepest.

Hva har disse hurtigtestene kostet landet? Tre millioner eksemplarer! La oss si de koster en hundrelapp per stykk, det burde være et moderat estimat. Da har regjeringen øst ut 300 millioner kroner på disse testsettene. Meningsløst! Ja, kanskje punger regjeringa ut ytterligere 200 millioner på de opsjonelle testsettene. Som vi kanskje husker fra før, så har altså Solberg-regjeringen besluttet å donere vekk hele 13 milliarder kroner til utviklingen av en koronavaksine. En koronavaksine som overhode ikke trengs. Dette er både galskap og ondskap på samme tid.

Nå pisser makta galskap over oss. Hva blir det neste? Hadde ikke Erna trygget toppstillingen i FN allikevel? Eller er det kanskje Høie som skal belønnes med en internasjonal toppstillling denne gang?

Hvor langt har vi tenkt å la det fortsette før vi setter ned foten for kjeltringpakket inne på tinget? Selv kjenner meg klar for borgerkrig — bevæpnet om så måtte behøves! Dann, lyskriger og bror i ånden, hvor er du nå? Jeg skulle så gjerne hatt deg med… hjerte_fin

Kilde: Regjeringen.

————————–
Vil du gi oss en hjelpende hånd?
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke så mye av tiden vår på bloggen og den tilhørende gruppa i sosiale medier. Så dersom du finner verdi i innsatsen vår, vurder å sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame